onsdag 26. juni 2013

Nyt ”hyrdepar” kåret i Gedsted

Af: Hanne Grabow

Valget faldt på Mette Thillemann og Bent Østrup Loft.

Bent Østrup Loft og Mette Thillemann - nyt hyrdepar.

GEDSTED: Som et af de sidste programpunkter og et meget populært indslag i årets Gedeskægsfest ,er når man søndag eftermiddag skal kåre et nyt par som årets ”Gedehyrder”.
 I år måtte eftermiddagens aktiviteter afvikles i dets store festtelt, da vejret var lidt uforudsigeligt.
 Eftermiddagens program var i store træk udtrækning af forskellige vindere der havde købt festens forskellige lodder i ugens løb og også vinderne i optoget blev fundet. Det er Knaberparret fra Aalestrup, Preben Pedersen og Lone Sørensen, der sammen med den ny kårne ”Kringlevrider” fra Ulbjerg, Niels Højer, var de strenge dommere, der skulle finde vinderne af optoget, som  havde fundet sted tidligere på dagen.
 Endelig efter de mange vindere var blevet fundet, var det tid for de to konferenciers Erik Kragelund og Niels Heebøll at betræde scenen og først skulle der tages behørig afsked med det afgående ”Hyrdepar”, Solveig Højgaard og Karl Jakob Bisgaard. Parret fik blomster, gaver og ordet for at fortælle lidt, om de aktiviteter de havde deltaget i året igennem. De udtrykte også stor taknemlig for de mange oplevelser og for den store opbakning, de havde fået i deres tid som ”Hyrdepar” i Gedsted.
 Derefter skulle Erik Kragelund og Niels Heebøll i gang med deres lange, ofte lidt kringlet, præsentation af de to nye personer, der skulle have hvervet det næste år:
 Mette Thillemann og Bent Østrup Loft.
 Mette Thillemann har boet på 35 forskellige adresser, kunne Niels Heebøll røbe og dermed også gået på mange forskellige skoler. Hun har blandt andet været elev på Haubro Efterskole og senere blev det til mange forskellige jobs og det endte med en uddannelse som sagsbehandler og projektleder. Hun har  altid været typen, der hjalp til, hvor der er behov. Mette har gennem årene i Gedsted været med i mange foreninger og blandt andet var hun formand i GIF Støtteforening og dermed også en plads i bestyrelsen.
 Erik Kragelund kunne om den kommende ”Hyrde” , Bent Østrup Loft, fortælle: Han er født i halvfjerdserne i Fastrup,  han er interesseret i fodbold , dyr har fyldt meget i hans liv og han har flyttet mange gange for til sidst at ende i Gedsted. Han har været på landsholdet og deltaget i Ol. Det krævede lidt uddybning og det bagvedliggende er, at Bent Østrup Loft er meget engageret i Handicap idræt og gør en stor indsats som træner og hjælper på mange områder i foreningen og dermed så også på den måde deltaget på landsholdet. Bent Østrup Loft startede på en landbrugsuddannelse men på grund af helbredet måtte han finde et andet fag og lige nu er han ved at tage en uddannelse som instruktør i belægning og kloak i Viborg.
 Bent Østrup Loft har et  motto: ”Jeg elsker at hjælpe til alle de steder jeg kan!”  Og det har blandt andet resulteret i en stor indsats hos ”Natteravnene” i Aalestrup og til bankospillet i Gedstedhallen, hver søndag,  er han også altid på plads.
 Så det er to yderst aktive og populære personer, der søndag eftermiddag kunne modtage publikums hyldest og se frem til endnu et travlt år i Gedsted.


onsdag 21. februar 2018

Ny midlertidig vej i villakvarter

Trafikken bliver ledt via Engparken

onsdag 21. februar 2018

Aktive Kvinder i Aalestrup har stor medlemsfremgang

Aktivitet næsten hver måned og med god tilslutning

onsdag 21. februar 2018

Aalestrup Seniorer har fået ny formand

2017 blev endnu et godt år for den aktive forening

onsdag 14. februar 2018

Fundraising på Vesterbølle Efterskole

VESTERBØLLE: Tirsdag, 7. februar var ikke nogen helt almindelig tirsdag for elever og lærere på...

onsdag 14. februar 2018

Nu sker der igen noget sjovt på Knaberscenen

Af Hanne Monrad AALESTRUP: Musik- og Teaterforeningen Membranen, Aalestrup, opførte i november...

onsdag 07. februar 2018

Koncert med fuldt hus på Hotel Hvide Kro

Tidligere Aalestrup dreng spillede op til dans

onsdag 07. februar 2018

Apoteket i Aalestrup holdt flyttedag

Er flyttet til ny adresse på Jernbanegade

onsdag 07. februar 2018

Aalestrup vil kæmpe for at kunne beholde læger

Forsøger at samle sundhedsfunktioner i nyt hus ved Testrupvej

onsdag 31. januar 2018

Borgmesterbesøg i Fjelsø

FJELSØ: Lidt forsinket og undskyldende mødte Per Bach Laursen i sidste uge op i Fjelsø...

onsdag 31. januar 2018

Opera i øjenhøjde i Gedsted

Vennepunktet får besøg af opera ekspert

Arkiv

ingen nyheder i denne liste