onsdag 25. september 2013

Bankospil igen i Aalestrup

God idé at flytte datoen

Sidste år var der stor opbakning til Aalestrup Handelsstandsforenings bankospil i Aalestrup Idrætscenter og gevinsterne stod på rad og række.

AALESTRUP: Sidste år valgte Aalestrup Handel & Erhverv, tidligere Aalestrup Handelsstandsforening, at flytte det årlige bankospil fra januar til oktober. Det har ofte været en stor udfordring for arrangørerne med spil først i januar, dels fordi det er en tid med travlhed i forretningerne med julehandel og senere vinterudsalg. Ofte har der også været et forrygende vintervejr, så man har været nødt til at flytte datoen.  
 Det viste sig at være en rigtig god ide at flytte datoen til efteråret, deltagerantallet viste sig at blive meget stort og derfor arrangerer foreningen igen i år, efterårsbankospil.
 Spillet finder sted fredag den 4. oktober i Aalestrup Idrætscenter. Som sædvanligt er det byens forretninger og firmaer der sponserer de mange gaver til spillet.
 Nu er bestyrelsen i Aalestrup Handel & Erhverv ved at være klar til at invitere alle, der har lyst til at få en god oplevelse og et godt spil.
 Interessen for spillet plejer at være stor og allerede fra klokken 18, når dørene bliver åbnet er der stor søgning til bordene med bankoplader, så man kan finde de helt rigtige og helst selvfølgelig nogle der giver gevinst.
 Som sædvanligt venter der gæsterne alle de gode og populære spil, der hører til en rigtig bankoaften. Der er, foruden det normale spil på de almindelige  plader,  Københavnerspil, Grønlænderspil, Superbanko og ikke mindst kineserlotteri som udløser de mange gaver. Det er også her man kan være heldig at vinde hovedpræmierne som er en flot boremaskine skænket af Aalestrup Elektro. I mange år har det været en fryser der har været hovedpræmie, men nu er foreningen gået med på it bølgen og har således indkøbt en IPad som hovedgevinst til dette års bankospil.
 Udover de mange sponserede præmier, er der også overraskelser til publikum i løbet af aftenen. Ole Stisen,  Guldbageren  i  Aalestrup har de senere år mødt op med lækkert nybagt brød til alle deltagere. Ole vil dog ikke røbe på forhånd hvad han vil komme med i år, så man må selv møde op for at se, hvilken overraskelse det bliver.
 I pausen vil der som sædvanligt blive serveret kaffe og kage, så der er lagt op til en festlig og hyggelig aften i Aalestrup Idrætscenter, fredag, 4. oktober.


onsdag 14. februar 2018

Fundraising på Vesterbølle Efterskole

VESTERBØLLE: Tirsdag, 7. februar var ikke nogen helt almindelig tirsdag for elever og lærere på...

onsdag 14. februar 2018

Nu sker der igen noget sjovt på Knaberscenen

Af Hanne Monrad AALESTRUP: Musik- og Teaterforeningen Membranen, Aalestrup, opførte i november...

onsdag 07. februar 2018

Koncert med fuldt hus på Hotel Hvide Kro

Tidligere Aalestrup dreng spillede op til dans

onsdag 07. februar 2018

Apoteket i Aalestrup holdt flyttedag

Er flyttet til ny adresse på Jernbanegade

onsdag 07. februar 2018

Aalestrup vil kæmpe for at kunne beholde læger

Forsøger at samle sundhedsfunktioner i nyt hus ved Testrupvej

onsdag 31. januar 2018

Borgmesterbesøg i Fjelsø

FJELSØ: Lidt forsinket og undskyldende mødte Per Bach Laursen i sidste uge op i Fjelsø...

onsdag 31. januar 2018

Opera i øjenhøjde i Gedsted

Vennepunktet får besøg af opera ekspert

torsdag 25. januar 2018

Politiet fandt narko og ammunition i Aalestrup

En mand blev kortvarigt anholdt

onsdag 24. januar 2018

Ransagningsaktion i Aalestrup

Politiet og SKAT ransager en adresse med tilknytning til bandemiljøet

onsdag 24. januar 2018

De roder og rumsterer på Cykelmuseet i Aalestrup

Vinteren er travl selv om museet er lukket

Arkiv

ingen nyheder i denne liste