onsdag 11. december 2013

Ny dirigent til Nytårskoncerten

Af: Hanne Grabow

Russell Gray svinger taktstokken

Den engelske dirigent, Russell Gray, afløser sin landsmand, Gavin Sutherland, som dirigent til årets nytårskoncert.

AALESTRUP: Her omkring halvanden måned før den store turne med Nytårskoncerter har Prinsens Musikkorps måtte udskifte den oprindelige dirigent. Det var den engelske dirigent Gavin Sutherland der var på det oprindelig program, men er nu blevet udskiftet med en anden englænder og topdirigent, Russell Gray.
 Russell Gray har arbejdet som freelance dirigent siden 1998. Hans karriere tager ham regelmæssigt til de fleste europæiske lande, Japan og Australien.
 Han startede sin ledende karriere ved at flytte til Norge i 1998, hvor han ledede Stavanger Brass band. Han flyttede dog tilbage til England i 2001, hvor han vandt mange konkurrencer, herunder norsk, dansk, japansk, skotsk og British National Brass Band Championships.  Den seneste var at vinde den engelske nationale mesterskab med ”The Fairey Band” og kvalificere dem til de europæiske mesterskaber i 2011.
 Henrik Thorngaard, Orkesterchef hos Prinsens Musikkorps siger: Ja, vi har været nødt til at udskifte vores dirigent. Det bliver det nu ikke ringere af, for vi har i stedet fået en anden engelsk topdirigent. Det kan man glæde sig til. Det gør vi!
 Lars Refsgaard, der er en af de fire arrangører af Nytårskoncerten i Aalestrup som finder sted i Aalestrup Idrætscenter, torsdag, 23. januar fortæller, at det går forrygende med billetsalget og gør opmærksom på, at det selvfølgelig er en kærkommen julegaveide. Han oplyser også, at der har været stor købelyst til koncerten fra folk som bor længere væk, som synes at det vil være en fantastisk oplevelse at komme til Aalestrup og se og høre den internationale verdensstjerne Johnny Logan.
 Programmet for årets nytårskoncert er netop blevet frigivet, og det byder naturligvis først og fremmest på de sange, Johnny Logan har vundet det internationale Melodi Grand Prix med. Det er sange som What’s another year og Hold me now, men derudover synger Johnny Logan også sange fra sine seneste Cd’er som f.eks. The Irish Soul.
 Trine Gadeberg kaster sig bl.a. ud i et Gitte Hænning-medley og Den synske sangerinde, som hun optrådte med i Sønderborg Revyen i 2012, film og musicalmelodier, og så overrasker hun med en meget smuk sang fra det klassiske repertoire: Pie Jesu, der er skrevet af Andrew Lloyd-Webber.
 Nytårskoncertturnéen indledes fredag, 11. januar, hvor det er Thisted, der danner rammen om premieren, og derefter går turen så til Viborg, Langå, Harboøre, Vemb, Thyholm, Galten, Ejsing-Egebjerg, Odense, Aalestrup, Skive, Frederikshavn og Brønderslev, hvor turnéen slutter søndag, 26. januar.


onsdag 21. februar 2018

Ny midlertidig vej i villakvarter

Trafikken bliver ledt via Engparken

onsdag 21. februar 2018

Aktive Kvinder i Aalestrup har stor medlemsfremgang

Aktivitet næsten hver måned og med god tilslutning

onsdag 21. februar 2018

Aalestrup Seniorer har fået ny formand

2017 blev endnu et godt år for den aktive forening

onsdag 14. februar 2018

Fundraising på Vesterbølle Efterskole

VESTERBØLLE: Tirsdag, 7. februar var ikke nogen helt almindelig tirsdag for elever og lærere på...

onsdag 14. februar 2018

Nu sker der igen noget sjovt på Knaberscenen

Af Hanne Monrad AALESTRUP: Musik- og Teaterforeningen Membranen, Aalestrup, opførte i november...

onsdag 07. februar 2018

Koncert med fuldt hus på Hotel Hvide Kro

Tidligere Aalestrup dreng spillede op til dans

onsdag 07. februar 2018

Apoteket i Aalestrup holdt flyttedag

Er flyttet til ny adresse på Jernbanegade

onsdag 07. februar 2018

Aalestrup vil kæmpe for at kunne beholde læger

Forsøger at samle sundhedsfunktioner i nyt hus ved Testrupvej

onsdag 31. januar 2018

Borgmesterbesøg i Fjelsø

FJELSØ: Lidt forsinket og undskyldende mødte Per Bach Laursen i sidste uge op i Fjelsø...

onsdag 31. januar 2018

Opera i øjenhøjde i Gedsted

Vennepunktet får besøg af opera ekspert

Arkiv

ingen nyheder i denne liste