onsdag 15. januar 2014

Nytårskoncert med international stjerne

Af: Hanne Grabow

Johnny Logan får på scenen selskab af Trine Gadeberg

Søren Bruun Sørensen, Lars Refsgaard, Per Bisgaard og Dirk van Bolhuis arrangerer nytårskoncert for 8. gang i Aalestrup.

AALESTRUP: Nu er det ved at være på tide, hvis man vil sikre sig en billet til årets nytårskoncert i Aalestrup Idrætscenter, som finder sted, torsdag, 23. januar.
 Billetsalget går forrygende, oplyser arrangørerne som håber på, at der igen i år bliver udsolgt.
 Efter mange år med topsolister og Prinsens Musikkorps er publikum ved at være lidt kræsen, men arrangørerne lover, at dette års solister sammen med musikkorpset vil leve fuldt op til tidligere koncerter.
 Johnny Logan er - modsat af hvad mange tror - ikke irlænder. Han er faktisk født i den lille by Frankston i nærheden af Melbourne på den Australske sydkyst. 13. maj 1954 kom lille Johnny Logan til verden, men allerede da han var 3 år gammel, flyttede han sammen med sin familie til Irland.
 Johnny Logan hedder egentlig Sean Patrick Michael Sherrad - søn af den berømte tenor Patrick O´Hagen, der allerede medens de boede i Australien havde haft egne TV shows. Sammen med sin far tog den 12-årige Sean Patrick ofte på turné i Australien og New Zealand, og når de sad dér - i omklædningsrummene til de store koncertsale - sang Sean Patrick og Patrick O´Hagen ofte sammen.
Det har helt givet haft stor betydning for Johnny Logan, at han allerede i en ung alder kunne lytte til - og måle sig mod - en stor, erfaren stemme, der lagde publikum ned, hvor han kom frem.
 Johnny Logan blev selv siden en af de helt store stemmer i Europa. Tre gange har han vundet det internationale Melodi Grand Prix - dels som sanger og dels som komponist.
 Trine Gadeberg er kendt som en fabelagtig sanger og entertainer, og så har hun et humoristisk talent ud over det sædvanlige. Det har hun bl.a. brugt gennem de senere år i selskab med Sofie Lassen-Kahlke, Anne Louise Hassing og Kaya Brüel, når de har været på turne med showet ”City Singler”.
 Trine Gadeberg spiller også med i Sønderborg Sommerrevyen med bl.a. Leif Maibom, Jeanne Boel og Flemming Jensen får i år glæde af Trine Gadebergs talent både på og udenfor scenen. Hun skal nemlig spille med i revyen men også skrive tekster til den, og så er hun efter sigende i lære som revydirektør!
 Prinsens Musikkorps har gennem de senere år markeret sig som et af Danmarks absolut bedste orkestre, der gør sig i mange forskellige genrer. For selvom Prinsens Musikkorps er et militærorkester spiller orkestret også underholdningsmusik, jazz, pop, rock og klassisk musik.
 Nytårskoncerterne blev indledt i Thisted, fredag, 10. januar og fortsætter indtil 26. januar, hvor der så vil være afviklet 13 koncerter.


onsdag 17. januar 2018

Aktive Kvinder i Aalestrup er klar med nyt program

Det første arrangement løber af stablen 22. januar

onsdag 17. januar 2018

Morten er en populær landmand i Aalestrup

Kendt landmand holdt foredrag i Aalestrup

onsdag 17. januar 2018

Barnets Blå Hus åbner i Aalestrup

Der er også etableret støtteforening for Barnets Blå Hus

onsdag 10. januar 2018

Trend Lines konkurs - åbner som nyt selskab

GEDSTED: Køkkenfirmaet Trend Lines A/S, Skovvej, Gedsted, er gået konkurs. Men aktiviteterne er...

onsdag 10. januar 2018

Årets første udstilling i Galleri Aalestrup

Af Hanne Monrad AALESTRUP: Galleri Aalestrup åbner årets første nye udstilling på lørdag, 13....

onsdag 03. januar 2018

Kolleger hædrede brandmand for en god indsats

Årets Brandmand blev Bjarne Sørensen

onsdag 03. januar 2018

Aalestrup Apotek flytter

Den nye adresse bliver Jernbanegade 6

onsdag 27. december 2017

To juleindbrud og en efterladt bil

Aalestrup blev ikke hærget af juleindbrud

onsdag 27. december 2017

Årbog fra museet kommer langt omkring

Aars, Hyllested, Aggersborg og Ørbæk omtales

onsdag 27. december 2017

Vesthimmerland er med i nyt natur-projekt

EU-projekt skal sikre værdifuld natur og gøre naturpleje til en bedre forretning

Arkiv

ingen nyheder i denne liste