onsdag 15. januar 2014

Nytårskoncert med international stjerne

Af: Hanne Grabow

Johnny Logan får på scenen selskab af Trine Gadeberg

Søren Bruun Sørensen, Lars Refsgaard, Per Bisgaard og Dirk van Bolhuis arrangerer nytårskoncert for 8. gang i Aalestrup.

AALESTRUP: Nu er det ved at være på tide, hvis man vil sikre sig en billet til årets nytårskoncert i Aalestrup Idrætscenter, som finder sted, torsdag, 23. januar.
 Billetsalget går forrygende, oplyser arrangørerne som håber på, at der igen i år bliver udsolgt.
 Efter mange år med topsolister og Prinsens Musikkorps er publikum ved at være lidt kræsen, men arrangørerne lover, at dette års solister sammen med musikkorpset vil leve fuldt op til tidligere koncerter.
 Johnny Logan er - modsat af hvad mange tror - ikke irlænder. Han er faktisk født i den lille by Frankston i nærheden af Melbourne på den Australske sydkyst. 13. maj 1954 kom lille Johnny Logan til verden, men allerede da han var 3 år gammel, flyttede han sammen med sin familie til Irland.
 Johnny Logan hedder egentlig Sean Patrick Michael Sherrad - søn af den berømte tenor Patrick O´Hagen, der allerede medens de boede i Australien havde haft egne TV shows. Sammen med sin far tog den 12-årige Sean Patrick ofte på turné i Australien og New Zealand, og når de sad dér - i omklædningsrummene til de store koncertsale - sang Sean Patrick og Patrick O´Hagen ofte sammen.
Det har helt givet haft stor betydning for Johnny Logan, at han allerede i en ung alder kunne lytte til - og måle sig mod - en stor, erfaren stemme, der lagde publikum ned, hvor han kom frem.
 Johnny Logan blev selv siden en af de helt store stemmer i Europa. Tre gange har han vundet det internationale Melodi Grand Prix - dels som sanger og dels som komponist.
 Trine Gadeberg er kendt som en fabelagtig sanger og entertainer, og så har hun et humoristisk talent ud over det sædvanlige. Det har hun bl.a. brugt gennem de senere år i selskab med Sofie Lassen-Kahlke, Anne Louise Hassing og Kaya Brüel, når de har været på turne med showet ”City Singler”.
 Trine Gadeberg spiller også med i Sønderborg Sommerrevyen med bl.a. Leif Maibom, Jeanne Boel og Flemming Jensen får i år glæde af Trine Gadebergs talent både på og udenfor scenen. Hun skal nemlig spille med i revyen men også skrive tekster til den, og så er hun efter sigende i lære som revydirektør!
 Prinsens Musikkorps har gennem de senere år markeret sig som et af Danmarks absolut bedste orkestre, der gør sig i mange forskellige genrer. For selvom Prinsens Musikkorps er et militærorkester spiller orkestret også underholdningsmusik, jazz, pop, rock og klassisk musik.
 Nytårskoncerterne blev indledt i Thisted, fredag, 10. januar og fortsætter indtil 26. januar, hvor der så vil være afviklet 13 koncerter.


onsdag 18. april 2018

Festlig afslutning på Vennepunktets sæson

Fredag sluttede sæsonen

onsdag 18. april 2018

SuperBrugsen i Aalestrup er på vej fremad

Atter et år med store udfordringer i SuperBrugsen

fredag 13. april 2018

Vesthimmerlands Kulturråd støtter gode initiativer

Af Hanne MonradVESTHIMMERLAND: Igen i 2017 har Vesthimmerlands Kulturråd støttet mange gode...

torsdag 12. april 2018

50 kalve på natvandring

AALESTRUP: Natten mellem onsdag og torsdag slap 50 kalve ud fra en indhegning ved Hovedvejen øst...

onsdag 11. april 2018

Ny forpagter på Ulbjerg Cafeteria

Af Hanne Monrad ULBJERG: Ulbjerg Cafeteria har fået en ny forpagter. Det vil sige Kurt Grove...

onsdag 11. april 2018

Rosenparkens formand ønsker at træde tilbage

Alle interesserede inviteres til generalforsamling

fredag 06. april 2018

Wild wild Westhimmerland

Aalestrup Skole blev til det vilde vesten

onsdag 04. april 2018

Arbejdsulykke i Gedsted

GEDSTED: En medarbejder fra et firma i Kolding kom ud for en arbejdsulykke tirsdag...

onsdag 04. april 2018

Aalestrup er blevet gjort forårsklar

Mange frivillige mødte op for at gøre byen ren

onsdag 04. april 2018

Knaberfesten 2018 er ved at være på skinner

Tema til optoget bliver i år Astrid Lindgrens univers

Arkiv

ingen nyheder i denne liste