onsdag 22. januar 2014

Hospitalsklovnen “Tut” besøgte Aktive Kvinder

Af: Hanne Grabow

Modtog flot donation til sit arbejde

Hospitalsklovnen ”Tut” får overdraget en donation fra Aktive Kvinder i Nordjylland. Formændene fra Aars, Bodil Thomsen, (i midten) og Aalestrup, Jytte Olesen glæder sig over at støtte det gode formål.

AALESTRUP: De to lokale foreninger af Aktive Kvinder, henholdsvis i Aars og Aalestrup, havde i fælleskab arrangeret en aften i selskab med hospitalsklovnen ”Tut” som i det normale liv - og tøj hedder Gitte Brønager Jørgensen.
 70 medlemmer fra Aars og Aalestrup var mødt op mandag aften på Knabergården i Aalestrup for at høre om en hospitalsklovns virke.
 Formanden for Aktive Kvinder i Aalestrup, Jytte Olesen bød velkommen til de mange gæster og gav derefter ordet og ”scenen” til Tut, som naturligvis var klædt på som klovn.
 ”Tut” er med i foreningen ”Danske Hospitalsklovne”. Lige nu er der på landsplan 22 hospitalsklovne og der er seks under oplæring. Tut har et ”føl” der følger hende på arbejdet som foregår dels på hospitalerne i Aalborg, dels på plejehjem og institutioner i det nordjyske.
 Hospitalsklovnen ”Tut” underholdte forsamlingen med sjove indslag og fortalte om sit arbejde på børneafdelingen, hvor det er vigtigt for dem, at glemme problemerne for en stund, da det ofte er alvorligt syge børn.
 Aftenen var også i velgørenhedens tegn, idet man i syv nordjyske foreninger af Aktive Kvinder, Sæby, Hjørring, Nørresundby, Støvring, Skørping, Aars og Aalestrup, er gået i et samarbejde om indsamling til gode formål.
 Tidligere har foreningerne doneret et stort beløb til Julemærkehjemmet i Hobro og det var så i foreningerne blevet bestemt, at denne gang skulle pengene gå til ”Hospitalsklovnen”.
Der bliver indsamlet to gange om året, når de syv foreninger mødes til fællesarrangement samt når den enkelte forening afholder generalforsamling.
 Denne gang var der 5.000 kroner der blev overrakt mandag aften, som var blevet samlet ind, men også overskud fra mandag aften, 1500 kroner, blev lagt til beløbet.
 Aktive Kvinder har også allerede bestemt, hvem der skal have donation de næste år. Det bliver kræftramte børn, Ønskefonden, Julemærkehjemmet og igen ” Hospitalsklovnen”.


onsdag 25. april 2018

Mange udfordringer i Rosenparken

I sidste uge blev der holdt generalforsamling

onsdag 25. april 2018

Fest med Sussi og Leo i Aalestrup

Kultduoen var blevet til en trio

onsdag 25. april 2018

Street Art i Aalestrup by

Elever fra Aalestrup Realskole har pyntet byen

onsdag 18. april 2018

Festlig afslutning på Vennepunktets sæson

Fredag sluttede sæsonen

onsdag 18. april 2018

SuperBrugsen i Aalestrup er på vej fremad

Atter et år med store udfordringer i SuperBrugsen

fredag 13. april 2018

Vesthimmerlands Kulturråd støtter gode initiativer

Af Hanne MonradVESTHIMMERLAND: Igen i 2017 har Vesthimmerlands Kulturråd støttet mange gode...

torsdag 12. april 2018

50 kalve på natvandring

AALESTRUP: Natten mellem onsdag og torsdag slap 50 kalve ud fra en indhegning ved Hovedvejen øst...

onsdag 11. april 2018

Ny forpagter på Ulbjerg Cafeteria

Af Hanne Monrad ULBJERG: Ulbjerg Cafeteria har fået en ny forpagter. Det vil sige Kurt Grove...

onsdag 11. april 2018

Rosenparkens formand ønsker at træde tilbage

Alle interesserede inviteres til generalforsamling

fredag 06. april 2018

Wild wild Westhimmerland

Aalestrup Skole blev til det vilde vesten

Arkiv

ingen nyheder i denne liste