onsdag 29. januar 2014

Det helt store koncert-scoop i Aalestrup

Af: Thorkil Christensen - Foto Hanne Grabow

Trine Gadeberg og Johnny Logan tog publikum med storm ved Nytårskoncerten i Aalestrup Idrætscenter

Alle kunne puste ud efter koncerten, som atter var en stor succes. Her flankeres Johnny Logan, dirigent Russel Gray og Trine Gadeberg af fra venstre Lars Refsgaard, Dirk van Bolhuis og til højre Søren Bruun Sørensen og aftenens konferencier Per Bisgaard.

AALESTRUP:  Med en fantastisk underholdning for 659 begejstrede tilhørere blev årets Nytårskoncert det helt store scoop i Aalestrup.
Nytårskoncerten blev afviklet for ottende  år i træk med Prinsens Musikkorps som musikalsk arrangør. Arrangementet blev en kæmpesucces, og en begejstring som næsten fik taget på den gamle Aalestrup Idrætshal til at løfte sig.
Flere blandt publikum betegner da også koncerten som den bedste gennem de otte år, måske knap så stilfuld som tidligere, men til gengæld med populære melodier, ramasjang og god underholdning, sang og musik som virkelig faldt i publikums smag. Hertil kommer en flot iscenesættelse og lyd og lys, som var i orden.
Der var en fin kontrast mellem de to solisters sprog - Trine Gadeberg med sit vestjydske, og engelsktalende Johnny Logan, som flere gange i løbet af aftenen på charmerende vis forsøgte sig på dansk.

God stemning
Det gav god stemning fra begyndelsen og aftenen fløj af sted som var det dug for solen.
Prinsens Musikkorps lag-de traditionen tro for - i år med det musikalske nummer ”Planes”. Dermed var den dygtige dirigent Russel Gray også på banen og slog an til en helt ny stil for Nyrårskoncerten.
Herefter tog Trine Gadeberg over, og det var tydeligt at hun gennem årene har arbejdet med andet end sang og musik. Hun er et multitalent, som også kan spille revy, og det fik publikum en prøve på straks fra start.
Det var første gang Johnny Logan var i Aalestrup. Han er som international sanger vant til at stå foran et stort publikum. Efter Aalestrup-forhold er 659 tilhørere stort, og Johnny Logan gav den da også ”hele armen” med flere af sine kendte og populære numre fra en lang sangkarriere. Det var blandt andet ”Shine on”, ”What’s another year” og ”Galway Girl”, men det nummer som virkelig fik salen til at koge var irske ”Whisky in the jar”. Her sang Logan delvis på dansk, publikum var i hopla og stort  set alle 659 havde hænderne i vejret, mens de var i bevægelse på træbænkene. Det var et fantastisk syn og en god oplevelse i den gamle Aalestrup-hal. Logan tog også kegler med ”Wild rover” og ”The Irish Soul”.
Efter pausen sang Trine Gadeberg et medley af velkendte Gitte Hænning-melodier. Hun var kommet ud på landet, og havde også lidt med til øregangen hos den ældre generation. Trine Gadeberg fortsatte på munter vis med nummeret ”Den synske sangerinde” og diverse indslag lånt fra Sønderborg-revyen.

En god koncert
Prinsens Musikkorps førte i år en lidt ”tilbagetrukket tilværelse”, men lagde bunden til en god koncert. Der er dog stadig spræl i musikerne. Det så man bl. a. kort før pausen, hvor de sammen med Trine Gadeberg gennemførte et udstyrsnummer fra musicalen ”Grease”.
Inden afslutningen, hvor champagneproppen sprang, gennemførte musikere og sangere et flot indslag bygget op over de senere års melodi Grand prix-vindernumre. Det faldt også i publikums smag.
Det var lokale Per Bisgaard, der bød velkommen og afsluttede koncerten. Han tog i sin tid initiativ til Nytårskoncerten i Aalestrup sammen med Lars Refsgaard, Søren Bruun Sørensen og Dirk van Bolhouis. Det initiativ er blevet til en fast tradition. Og skulle Prinsens Musikkorps løbe tør for nye solister til koncerten i 2015, så vil det sikkert ikke falde i unåde med et nyt besøg af Johnny Logan og Trine Gadeberg. De gjorde det godt…


onsdag 17. januar 2018

Aktive Kvinder i Aalestrup er klar med nyt program

Det første arrangement løber af stablen 22. januar

onsdag 17. januar 2018

Morten er en populær landmand i Aalestrup

Kendt landmand holdt foredrag i Aalestrup

onsdag 17. januar 2018

Barnets Blå Hus åbner i Aalestrup

Der er også etableret støtteforening for Barnets Blå Hus

onsdag 10. januar 2018

Trend Lines konkurs - åbner som nyt selskab

GEDSTED: Køkkenfirmaet Trend Lines A/S, Skovvej, Gedsted, er gået konkurs. Men aktiviteterne er...

onsdag 10. januar 2018

Årets første udstilling i Galleri Aalestrup

Af Hanne Monrad AALESTRUP: Galleri Aalestrup åbner årets første nye udstilling på lørdag, 13....

onsdag 03. januar 2018

Kolleger hædrede brandmand for en god indsats

Årets Brandmand blev Bjarne Sørensen

onsdag 03. januar 2018

Aalestrup Apotek flytter

Den nye adresse bliver Jernbanegade 6

onsdag 27. december 2017

To juleindbrud og en efterladt bil

Aalestrup blev ikke hærget af juleindbrud

onsdag 27. december 2017

Årbog fra museet kommer langt omkring

Aars, Hyllested, Aggersborg og Ørbæk omtales

onsdag 27. december 2017

Vesthimmerland er med i nyt natur-projekt

EU-projekt skal sikre værdifuld natur og gøre naturpleje til en bedre forretning

Arkiv

ingen nyheder i denne liste