onsdag 19. februar 2014

En historisk håndboldaften i Aalestrup hallen

De lokale håndboldherrer drillede storhold i 20 minutter

Både Aalestrup IFs håndboldherrer og de mange tilskuere fik sig en på opleveren, da Bjerringbro-Silkeborgs ligahold gæstede Aalestruphallen.

Håndbold
Herrer
Pokalturneringen
Aalestrup IF – Bjerringbro-Silkeborg
21-34 (12-18)

Taget i Aalestrup hallen var tæt på at lette, da Aalestrups herrer i 3. division og stjernerne fra Bjerringbro-Silkeborgs ligaherrer løb på banen mandag aften i pokalturneringen.
 Udeholdet fra Bjerringbro-Silkeborg havde taget alle stjernerne med sig til Aalestrup mandag aften. En fuldstændig tætpakket Aalestrup hal blev vidne til en sand chokstart fra hjemmeholdet.
 De første 20. minutter spillede hjemmeholdet nærmest over evne og førte en overgang med 8-5 med en Peter Krogh i særklasse. Med stillingen 8-5 var der tydeligvis uro på Bjerringbro-Silkeborgs bænk, efter holdet totalt blev taget på sengen af Aalestrup-herrernes blændende start. Vi skal rigtig mange år tilbage, hvor et Aalestrup-hold har spillet så fremragende håndbold.
 Da sportschef Carsten Albrektsen tog sig til hovedet og med undrende blik kiggede ud på banen i kampens start, vidste man godt, at udeholdet var presset.
Efter 20. minutter fik udeholdet imidlertid styr på spillet og kunne gå til pause med en føring på 12-18. En så absolut godkendt indsats fra hjemmeholdets side. Efter en fysisk krævende 1. halvleg kunne avisens rapporter, Brian Saugberg, godt frygte, at hjemmeholdet ville gå ned efter pausen, men herrerne fra Aalestrup tabte 2. halvleg med de acceptable 7 mål, hvor kampen dermed endte 21-34 til Bjerringbro-Silkeborg.
 Vesthimmerlands Avis havde til lejligheden fået eksklusivt interview med målmand og landsholdsspiller, Jannick Green, til en snak om kampen.
Jannick Green var dog ikke nem at fange, da autografhungrende unge mennesker hang på ryggen af ham. Det var nemt at forstå de unge mennesker, for ikke nok med at Jannick Green er en topspiller, er han et yderst sympatisk menneske.
 Vesthimmerlands Avis spurgte til Jannik Greens oplevelse af kampen, og her måtte han indrømme, at der var uro på bænken, da Aalestrup bragte sig foran 8-5. Jannick Green var meget overrasket over den spillemæssige kvalitet, som Aalestrup kom med de første 20. minutter.
 Selvfølgelig kunne han ikke undgå at fremhæve hjemmeholdets Peter Krogh for i stunder at drive gæk med sit holds forsvar. Jannick så det som en typisk pokalkamp, hvor den lille gerne vil drille den store. Jannick Green var ligeledes imponeret over det flotte set up, som hans klub mødte med indløb med musik og et publikum, som tog særdeles godt imod dem.
Han var også beæret over alle de unge mennesker, som begejstret efter kampen ventede på at få hans autograf. Der hersker ingen som helst tvivl om, at hjemmeholdet mandag aften gav tilskuerne en uforglemmelig oplevelse. Unge som gamle så et hjemmehold de første 20. minutter spille helt op med nogen af landets bedste holdboldspillere.
 Kampen vil desuden blive husket for et hjemmehold, som turde tage kampen op som David mod Goliat. De unge stortalenter Simon Staun og Jonas Sommer scorede imod Jannick Green, ligesom både Palle Christiansen og Jesper Olesen lavede lækkerier overfor selvsamme. Målmand Anders Haagensen diskede op med blandt straffekastredning fra Kristian Kjelling.
 Kampens store spiller for Aalestrup, Peter Krogh, kommer man imidlertid ikke udenom. Selv Bjerringbro-Silkeborgs træner, Per Carlén, har ikke kunne undgå at bide mærke i, at Peter Krogh til tider i dag var i en klasse for sig.
 Bag Aalestrups scoringer stod: Peter Krogh 9; Jesper Olsen 4; Jannick Christensen og Rasmus Rold med 2; Palle Christiansen, Jonas Sommer, Jeppe Pedersen og Simon Staun med hver 1.


onsdag 18. april 2018

Festlig afslutning på Vennepunktets sæson

Fredag sluttede sæsonen

onsdag 18. april 2018

SuperBrugsen i Aalestrup er på vej fremad

Atter et år med store udfordringer i SuperBrugsen

fredag 13. april 2018

Vesthimmerlands Kulturråd støtter gode initiativer

Af Hanne MonradVESTHIMMERLAND: Igen i 2017 har Vesthimmerlands Kulturråd støttet mange gode...

torsdag 12. april 2018

50 kalve på natvandring

AALESTRUP: Natten mellem onsdag og torsdag slap 50 kalve ud fra en indhegning ved Hovedvejen øst...

onsdag 11. april 2018

Ny forpagter på Ulbjerg Cafeteria

Af Hanne Monrad ULBJERG: Ulbjerg Cafeteria har fået en ny forpagter. Det vil sige Kurt Grove...

onsdag 11. april 2018

Rosenparkens formand ønsker at træde tilbage

Alle interesserede inviteres til generalforsamling

fredag 06. april 2018

Wild wild Westhimmerland

Aalestrup Skole blev til det vilde vesten

onsdag 04. april 2018

Arbejdsulykke i Gedsted

GEDSTED: En medarbejder fra et firma i Kolding kom ud for en arbejdsulykke tirsdag...

onsdag 04. april 2018

Aalestrup er blevet gjort forårsklar

Mange frivillige mødte op for at gøre byen ren

onsdag 04. april 2018

Knaberfesten 2018 er ved at være på skinner

Tema til optoget bliver i år Astrid Lindgrens univers

Arkiv

ingen nyheder i denne liste