torsdag 06. marts 2014

Nyt firma i Aalestrup

Af: Hanne Grabow

J-coating er under etablering

Niels Jønsson, Aalestrup, etablerer J-Coating A/S i den tidligere Horns Belysningsfabrik ved Bjergegaardsvej - her er der plads til udvidelse.

AALESTRUP: Et nyt firma er på vej i Aalestrup - en pulverlakeringsvirksomhed.  Det er Niels Jønsson, Aalestrup, der har lejet sig ind i lokaler på adressen Bjergegaardsvej 8-10, hvor tidligere ”Horns Belysning” havde til huse. Nu er det ”Erhvervspark Himmerland”, der ejer stedet, som består af  nogle store haller som ligger i forbindelse med hovedbygningen.
 Niels Jønsson har lejet kontorlokaler og to store haller. Hans nye firma J-coating A/S er under etablering og forventes at starte 1. juli i år.
 Niels Jønsson er i øjeblikket ansat hos ”Interlak” på Bjergegaardsvej i Aalestrup, hvor han står for salg og kundekontakt. Han har været ansat i virksomheden i en årrække, men i kraft af, at der skulle ske nogle ændringer i firmaet, foreslog han ”Treco”, som ejer af ”Interlak” at overtage firmaet. Han ønskede dog, at flytte til en anden adresse, på grund af meget nedslidte lokaler og ser flere muligheder for udvidelse, ved at flytte firmaet til andre bygninger.
 ”Interlak A/S”  blev stiftet den 1/7 2000 med PTP Holding A/S (Treco)som hovedaktionær (50 %). Senere overtog PTP Holding samtlige aktier i firmaet.
- Da ”Interlak” stod over for en renovering af et nedslidt produktionsapparat, foreslog jeg PTP Holding, at jeg startede op for mig selv, med ”Treco” som hovedkunde i opstartfasen, fortæller Niels Jønsson. Det var en idé, som faldt i god jord.
 -coating A/S er 100 pct. ejet af Niels Jønsson, og med hjælp fra Jutlander Bank, Nordjysk Lånefond og Vækstfonden, er financieringen kommet på plads
 . juli står J-coating A/S klar til at producere i de nye lokaler. Håndværkere indleder ombygningen i løbet af marts og i maj og juni bliver et nyt produktionsapparat monteret.
 J-coating A/S lægger ud med syv ansatte og kan lakere næsten alt i stål og aluminium. Alle medarbejdere hos ”Interlak” har fået ansættelse i det nye firma. Det glæder Niels Jønsson, at han kan tilbyde sine nuværende kolleger at følge med over i det nye firma. Vi skal have ansat en kontorassistent, da det tidligere har været ”Treco”, der har haft denne arbejdsopgave, siger han.
- Da vi bliver GSB-godkendt, kan vi lakere facader i aluminium til byggeindustrien. J-coating A/S bliver den fjerde virksomhed i Danmark, der har denne godkendelse. Dermed rykker vi direkte ind i ”superligaen” af industrilakeringsvirksomheder i Danmark, fortæller Niels Jønsson.
 J-coating A/S overtager til juli samtlige aktiviteter i Interlak A/S.  Interlak  vil betjene nuværende kunder helt frem til overtagelsen, så der ikke bliver produktionsstop i den forbindelse, orienterer Niels Jønsson, som glæder sig til at komme i gang med sit nye firma i Aalestrup.
onsdag 18. april 2018

Festlig afslutning på Vennepunktets sæson

Fredag sluttede sæsonen

onsdag 18. april 2018

SuperBrugsen i Aalestrup er på vej fremad

Atter et år med store udfordringer i SuperBrugsen

fredag 13. april 2018

Vesthimmerlands Kulturråd støtter gode initiativer

Af Hanne MonradVESTHIMMERLAND: Igen i 2017 har Vesthimmerlands Kulturråd støttet mange gode...

torsdag 12. april 2018

50 kalve på natvandring

AALESTRUP: Natten mellem onsdag og torsdag slap 50 kalve ud fra en indhegning ved Hovedvejen øst...

onsdag 11. april 2018

Ny forpagter på Ulbjerg Cafeteria

Af Hanne Monrad ULBJERG: Ulbjerg Cafeteria har fået en ny forpagter. Det vil sige Kurt Grove...

onsdag 11. april 2018

Rosenparkens formand ønsker at træde tilbage

Alle interesserede inviteres til generalforsamling

fredag 06. april 2018

Wild wild Westhimmerland

Aalestrup Skole blev til det vilde vesten

onsdag 04. april 2018

Arbejdsulykke i Gedsted

GEDSTED: En medarbejder fra et firma i Kolding kom ud for en arbejdsulykke tirsdag...

onsdag 04. april 2018

Aalestrup er blevet gjort forårsklar

Mange frivillige mødte op for at gøre byen ren

onsdag 04. april 2018

Knaberfesten 2018 er ved at være på skinner

Tema til optoget bliver i år Astrid Lindgrens univers

Arkiv

ingen nyheder i denne liste