torsdag 06. marts 2014

Nyt firma i Aalestrup

Af: Hanne Grabow

J-coating er under etablering

Niels Jønsson, Aalestrup, etablerer J-Coating A/S i den tidligere Horns Belysningsfabrik ved Bjergegaardsvej - her er der plads til udvidelse.

AALESTRUP: Et nyt firma er på vej i Aalestrup - en pulverlakeringsvirksomhed.  Det er Niels Jønsson, Aalestrup, der har lejet sig ind i lokaler på adressen Bjergegaardsvej 8-10, hvor tidligere ”Horns Belysning” havde til huse. Nu er det ”Erhvervspark Himmerland”, der ejer stedet, som består af  nogle store haller som ligger i forbindelse med hovedbygningen.
 Niels Jønsson har lejet kontorlokaler og to store haller. Hans nye firma J-coating A/S er under etablering og forventes at starte 1. juli i år.
 Niels Jønsson er i øjeblikket ansat hos ”Interlak” på Bjergegaardsvej i Aalestrup, hvor han står for salg og kundekontakt. Han har været ansat i virksomheden i en årrække, men i kraft af, at der skulle ske nogle ændringer i firmaet, foreslog han ”Treco”, som ejer af ”Interlak” at overtage firmaet. Han ønskede dog, at flytte til en anden adresse, på grund af meget nedslidte lokaler og ser flere muligheder for udvidelse, ved at flytte firmaet til andre bygninger.
 ”Interlak A/S”  blev stiftet den 1/7 2000 med PTP Holding A/S (Treco)som hovedaktionær (50 %). Senere overtog PTP Holding samtlige aktier i firmaet.
- Da ”Interlak” stod over for en renovering af et nedslidt produktionsapparat, foreslog jeg PTP Holding, at jeg startede op for mig selv, med ”Treco” som hovedkunde i opstartfasen, fortæller Niels Jønsson. Det var en idé, som faldt i god jord.
 -coating A/S er 100 pct. ejet af Niels Jønsson, og med hjælp fra Jutlander Bank, Nordjysk Lånefond og Vækstfonden, er financieringen kommet på plads
 . juli står J-coating A/S klar til at producere i de nye lokaler. Håndværkere indleder ombygningen i løbet af marts og i maj og juni bliver et nyt produktionsapparat monteret.
 J-coating A/S lægger ud med syv ansatte og kan lakere næsten alt i stål og aluminium. Alle medarbejdere hos ”Interlak” har fået ansættelse i det nye firma. Det glæder Niels Jønsson, at han kan tilbyde sine nuværende kolleger at følge med over i det nye firma. Vi skal have ansat en kontorassistent, da det tidligere har været ”Treco”, der har haft denne arbejdsopgave, siger han.
- Da vi bliver GSB-godkendt, kan vi lakere facader i aluminium til byggeindustrien. J-coating A/S bliver den fjerde virksomhed i Danmark, der har denne godkendelse. Dermed rykker vi direkte ind i ”superligaen” af industrilakeringsvirksomheder i Danmark, fortæller Niels Jønsson.
 J-coating A/S overtager til juli samtlige aktiviteter i Interlak A/S.  Interlak  vil betjene nuværende kunder helt frem til overtagelsen, så der ikke bliver produktionsstop i den forbindelse, orienterer Niels Jønsson, som glæder sig til at komme i gang med sit nye firma i Aalestrup.
onsdag 17. januar 2018

Aktive Kvinder i Aalestrup er klar med nyt program

Det første arrangement løber af stablen 22. januar

onsdag 17. januar 2018

Morten er en populær landmand i Aalestrup

Kendt landmand holdt foredrag i Aalestrup

onsdag 17. januar 2018

Barnets Blå Hus åbner i Aalestrup

Der er også etableret støtteforening for Barnets Blå Hus

onsdag 10. januar 2018

Trend Lines konkurs - åbner som nyt selskab

GEDSTED: Køkkenfirmaet Trend Lines A/S, Skovvej, Gedsted, er gået konkurs. Men aktiviteterne er...

onsdag 10. januar 2018

Årets første udstilling i Galleri Aalestrup

Af Hanne Monrad AALESTRUP: Galleri Aalestrup åbner årets første nye udstilling på lørdag, 13....

onsdag 03. januar 2018

Kolleger hædrede brandmand for en god indsats

Årets Brandmand blev Bjarne Sørensen

onsdag 03. januar 2018

Aalestrup Apotek flytter

Den nye adresse bliver Jernbanegade 6

onsdag 27. december 2017

To juleindbrud og en efterladt bil

Aalestrup blev ikke hærget af juleindbrud

onsdag 27. december 2017

Årbog fra museet kommer langt omkring

Aars, Hyllested, Aggersborg og Ørbæk omtales

onsdag 27. december 2017

Vesthimmerland er med i nyt natur-projekt

EU-projekt skal sikre værdifuld natur og gøre naturpleje til en bedre forretning

Arkiv

ingen nyheder i denne liste