onsdag 02. april 2014

Brødrene Olsen kommer til nytårskoncert i Aalestrup

Af: Hanne Grabow

De folkekære sangere er på plakaten i 2015

Brødrene Olsen spiller ved nytårskoncerten i Aalestrup, 22. januar 2015.

AALESTRUP: Borgerne i Aalestrup og omegn kan glæde sig til musikalske topnavne ved nytårskoncerten i januar 2015. Sammen med Grand Prix-vinderne 2000 Brødrene Olsen kan man opleve sangerinden Anne Herdorf.
 Normalt drager Jørgen og Noller Olsen mod fjernere himmelstrøg for at holde ferie i januar. Det ville de også have gjort næste år, hvis det ikke lige var fordi Prinsens Musikkorps henvendte sig for at få dem med på orkestrets succesfulde nytårskoncert-turné.
 Det tilbud kunne de to populære brødre ikke sige nej tak til, og derfor drager de i januar 2015 med  rundt på midt- og vestjyske koncertscener for at spille nytårskoncerter.
 Anne Herdorf holder normalt ikke ferie i januar, men alligevel lykkedes det Prinsens Musikkorps at overtale hende til at komme med orkestret på turné. Efter et par dages betænkningstid kunne hun meddele, at hun godt kunne få puslespillet til at gå op med hendes øvrige gøremål i januar, og så var holdet til nytårskoncerterne sat.
 Brødrene Olsen behøver ikke den helt store præsentation. De udsendte deres første album i 1972 og har siden udgivet 12 album. Ni gange har duoen, eller Jørgen Olsen alene, deltaget i det danske Melodi Grand Prix. Det bedste resultat opnåede de, da de vandt både det danske og det internationale Melodi Grand Prix i Stockholm 2000 med ”Fly on the Wings of Love” - på dansk: ”Smuk som et stjerneskud”.


En lille melodi
Anne Cathrine Herdorf, der nu kun kalder sig Anne Herdorf, har også deltaget i - og vundet - Det Danske Melodi Grand Prix. Det skete i 1987 med ”En lille melodi”, der var skrevet af Helge Engelbrecht. I 1992 var hun desuden vært i Grand Prix’et sammen med Anders Frandsen. Hun optrådte flere år professionelt på de danske scener, medvirkede i musicals såsom Frk. Nitouche, Annie Get Your Gun og Judy Garland. Hun optrådte også sammen med danseorkestret Milles, ligesom hun sammen med Anne Dorte Michelsen, Julie Michelsen, Cæcilia Glode og Cathrine Nordseth udgjorde kvartetten Venter på Far. De senere år har hun spillet med i adskillige revyer og revykavalkader ligesom hun har turneret som solist.
- Det er Prinsens Musikkorps’ håb, at konstellationen Brødrene Olsen og Anne Herdorf vil falde i publikums smag. Under alle omstændigheder kan de forvente et fantastisk show, hvor orkestret, solisterne og dirigenten som sædvanlig vil byde på masser af dejlig musik kombineret med sjove indfald og skøre gags, udtaler Orkesterchef Henrik Thorngaard, Prinsens Musikkorps.
 Nytårskoncerten  2015 i Aalestrup Idrætscenter  vil finde sted torsdag, 22. januar.


onsdag 25. april 2018

Mange udfordringer i Rosenparken

I sidste uge blev der holdt generalforsamling

onsdag 25. april 2018

Fest med Sussi og Leo i Aalestrup

Kultduoen var blevet til en trio

onsdag 25. april 2018

Street Art i Aalestrup by

Elever fra Aalestrup Realskole har pyntet byen

onsdag 18. april 2018

Festlig afslutning på Vennepunktets sæson

Fredag sluttede sæsonen

onsdag 18. april 2018

SuperBrugsen i Aalestrup er på vej fremad

Atter et år med store udfordringer i SuperBrugsen

fredag 13. april 2018

Vesthimmerlands Kulturråd støtter gode initiativer

Af Hanne MonradVESTHIMMERLAND: Igen i 2017 har Vesthimmerlands Kulturråd støttet mange gode...

torsdag 12. april 2018

50 kalve på natvandring

AALESTRUP: Natten mellem onsdag og torsdag slap 50 kalve ud fra en indhegning ved Hovedvejen øst...

onsdag 11. april 2018

Ny forpagter på Ulbjerg Cafeteria

Af Hanne Monrad ULBJERG: Ulbjerg Cafeteria har fået en ny forpagter. Det vil sige Kurt Grove...

onsdag 11. april 2018

Rosenparkens formand ønsker at træde tilbage

Alle interesserede inviteres til generalforsamling

fredag 06. april 2018

Wild wild Westhimmerland

Aalestrup Skole blev til det vilde vesten

Arkiv

ingen nyheder i denne liste