onsdag 20. august 2014

Nyt firma i Aalestrup er kommet godt i gang

Af: Hanne Monrad

J-Coating har fyldte ordrebøger

Avanceret styring via computer får virksomhedens maskiner til at yde det optimale i den tidligere belysningsfabrik ved Bjergaardsvej i Aalestrup. Niels Jønsson ses ved computeren.

AALESTRUP: Niels Jønsson,  Aalestrup, har startet sit nye firma, ”J-Coating” med fyldte ordrebøger. Han startede virksomheden den 1. juli og siden er det gået forrygende.
 Niels Jønsson har etableret firmaet J-Coating A/S, der hovedsagelig lakerer med pulverfarve, i den tidligere Horns Belysningsfabrik på Bjergegaardsvej, som nu er blevet fyldt op med de store maskiner.  Foreløbig har han lejet sig ind i kontorbygningen og to af de store haller, men allerede nu er han ved at forhandle om at leje to haller mere.
 Niels Jønsson har overtaget sit tidligere firma ”Interlak”, hvor han stod  for salg og kundekontakt. Han har været ansat i virksomheden i en årrække, men i kraft af, at der skulle ske nogle ændringer i firmaet, foreslog han ”Treco”, som ejer af ”Interlak” at overtage firmaet. Han ønskede dog, at flytte til en anden adresse, på grund af meget nedslidte lokaler og så flere muligheder for udvidelse, ved at flytte firmaet til andre bygninger.
 Den første juli rykkede Niels Jønsson, sammen med syv af de tidligere ansatte hos Interlak, ind i de nye lokaler og var klar til at starte arbejdet.
- Der var dog en del problemer i starten, dog kun af teknisk art, siger Niels Jønsson, de store maskiner er jo computerstyrede, så der gik lidt tid med at få dem helt rigtig programmerede, men nu kører alt som det skal.

Seks nye ansatte
Og allerede nu har man yderligere ansat seks nye medarbejdere, så man nu råder over en stab på 13 personer, deraf to kvinder, samt en kontordame og ”Chefen” selv, der mest nu, når det hele kører, sørger for kontakten til kunder og leverandører.
 Lige nu kører man i rullende to holds skift, men Niels Jønsson regner med, at inden længe vil man køre i tre holds skift. Skiftet foregår rullende, så man hele tiden holder produktionen i gang.
 J-coating A/S kan lakere næsten alt i stål og aluminium og er GSB-godkendt, så man kan lakere facader i aluminium til byggeindustrien. J-coating A/S er den fjerde virksomhed i Danmark, der har denne godkendelse. Emnerne som bliver lakeret på virksomheden kan være alt fra små skruer til store skabe, blandt andet har man hver uge en sending af specielle skoleborde til et firma i Midtjylland.
- Nu er vi kommet godt i gang og har fundet en god rytme i firmaet og derfor vil vi gerne vise hvad vi går og laver, siger Niels Jønsson som i næste uge vil åbne dørene til den nye virksomhed på Bjergegaardsvej og vise de store produktionshaller frem for interesserede.


onsdag 14. marts 2018

Aalestrup rammes af regeringens udspil om parallelsamfund

To renoveringsprojekter får udskudt betalingerne fra Landsbyggefonden

onsdag 14. marts 2018

Påskeferie med mening i Vesterbølle

Vesterbølle Efterskole holder "efterskolecamp" i påsken

onsdag 14. marts 2018

Vesthimmerlands Avis kåret til årets bedste

Blev tildelt Himmerlandsavisernes vandrepokal

fredag 02. marts 2018

Det nye Handicapråd gør status

VESTHIMMERLAND: I forbindelse med kommunalvalget udpegede det nye byråd i Vesthimmerland også nyt...

onsdag 28. februar 2018

Aalestrup søger del i sundheds-millioner

Ansøgning om støtte til nyt sundhedshus på Colas-grunden klar

onsdag 28. februar 2018

'Ladies Night' skal hjælpe unge mennesker

MØLDRUP: Lions Møldrup Vølvernes ”Ladies Night” i Møldrup Kulturhus på tirsdag, 6. marts, vil igen...

onsdag 21. februar 2018

Ny midlertidig vej i villakvarter

Trafikken bliver ledt via Engparken

onsdag 21. februar 2018

Aktive Kvinder i Aalestrup har stor medlemsfremgang

Aktivitet næsten hver måned og med god tilslutning

onsdag 21. februar 2018

Aalestrup Seniorer har fået ny formand

2017 blev endnu et godt år for den aktive forening

onsdag 14. februar 2018

Fundraising på Vesterbølle Efterskole

VESTERBØLLE: Tirsdag, 7. februar var ikke nogen helt almindelig tirsdag for elever og lærere på...

Arkiv

ingen nyheder i denne liste