onsdag 20. august 2014

Nyt firma i Aalestrup er kommet godt i gang

Af: Hanne Monrad

J-Coating har fyldte ordrebøger

Avanceret styring via computer får virksomhedens maskiner til at yde det optimale i den tidligere belysningsfabrik ved Bjergaardsvej i Aalestrup. Niels Jønsson ses ved computeren.

AALESTRUP: Niels Jønsson,  Aalestrup, har startet sit nye firma, ”J-Coating” med fyldte ordrebøger. Han startede virksomheden den 1. juli og siden er det gået forrygende.
 Niels Jønsson har etableret firmaet J-Coating A/S, der hovedsagelig lakerer med pulverfarve, i den tidligere Horns Belysningsfabrik på Bjergegaardsvej, som nu er blevet fyldt op med de store maskiner.  Foreløbig har han lejet sig ind i kontorbygningen og to af de store haller, men allerede nu er han ved at forhandle om at leje to haller mere.
 Niels Jønsson har overtaget sit tidligere firma ”Interlak”, hvor han stod  for salg og kundekontakt. Han har været ansat i virksomheden i en årrække, men i kraft af, at der skulle ske nogle ændringer i firmaet, foreslog han ”Treco”, som ejer af ”Interlak” at overtage firmaet. Han ønskede dog, at flytte til en anden adresse, på grund af meget nedslidte lokaler og så flere muligheder for udvidelse, ved at flytte firmaet til andre bygninger.
 Den første juli rykkede Niels Jønsson, sammen med syv af de tidligere ansatte hos Interlak, ind i de nye lokaler og var klar til at starte arbejdet.
- Der var dog en del problemer i starten, dog kun af teknisk art, siger Niels Jønsson, de store maskiner er jo computerstyrede, så der gik lidt tid med at få dem helt rigtig programmerede, men nu kører alt som det skal.

Seks nye ansatte
Og allerede nu har man yderligere ansat seks nye medarbejdere, så man nu råder over en stab på 13 personer, deraf to kvinder, samt en kontordame og ”Chefen” selv, der mest nu, når det hele kører, sørger for kontakten til kunder og leverandører.
 Lige nu kører man i rullende to holds skift, men Niels Jønsson regner med, at inden længe vil man køre i tre holds skift. Skiftet foregår rullende, så man hele tiden holder produktionen i gang.
 J-coating A/S kan lakere næsten alt i stål og aluminium og er GSB-godkendt, så man kan lakere facader i aluminium til byggeindustrien. J-coating A/S er den fjerde virksomhed i Danmark, der har denne godkendelse. Emnerne som bliver lakeret på virksomheden kan være alt fra små skruer til store skabe, blandt andet har man hver uge en sending af specielle skoleborde til et firma i Midtjylland.
- Nu er vi kommet godt i gang og har fundet en god rytme i firmaet og derfor vil vi gerne vise hvad vi går og laver, siger Niels Jønsson som i næste uge vil åbne dørene til den nye virksomhed på Bjergegaardsvej og vise de store produktionshaller frem for interesserede.


onsdag 17. januar 2018

Aktive Kvinder i Aalestrup er klar med nyt program

Det første arrangement løber af stablen 22. januar

onsdag 17. januar 2018

Morten er en populær landmand i Aalestrup

Kendt landmand holdt foredrag i Aalestrup

onsdag 17. januar 2018

Barnets Blå Hus åbner i Aalestrup

Der er også etableret støtteforening for Barnets Blå Hus

onsdag 10. januar 2018

Trend Lines konkurs - åbner som nyt selskab

GEDSTED: Køkkenfirmaet Trend Lines A/S, Skovvej, Gedsted, er gået konkurs. Men aktiviteterne er...

onsdag 10. januar 2018

Årets første udstilling i Galleri Aalestrup

Af Hanne Monrad AALESTRUP: Galleri Aalestrup åbner årets første nye udstilling på lørdag, 13....

onsdag 03. januar 2018

Kolleger hædrede brandmand for en god indsats

Årets Brandmand blev Bjarne Sørensen

onsdag 03. januar 2018

Aalestrup Apotek flytter

Den nye adresse bliver Jernbanegade 6

onsdag 27. december 2017

To juleindbrud og en efterladt bil

Aalestrup blev ikke hærget af juleindbrud

onsdag 27. december 2017

Årbog fra museet kommer langt omkring

Aars, Hyllested, Aggersborg og Ørbæk omtales

onsdag 27. december 2017

Vesthimmerland er med i nyt natur-projekt

EU-projekt skal sikre værdifuld natur og gøre naturpleje til en bedre forretning

Arkiv

ingen nyheder i denne liste