fredag 19. juni 2015

”Dronningen” taler ved årets
Sct. Hans fest i Aalestrup

Af: Hanne Monrad

Gennem mange år har Lions Club i Aalestrup været arrangør af Sct. Hans festen i Rosenparken og det er da også de aktive ”løver” der igen i år står klar med et omfattende program til festen på tirsdag, 23. juni.

Som sædvanligt er det orkestret ”Black Label” der indleder programmet med at spille mes folk samles i de dejlige omgivelser, forhåbentlig på en skøn og lun midsommeraften.
For tredje år i træk bliver der arrangeret ”Anderace” det er blevet rigtig populært hos såvel børn som voksne, når de små gule ællinger kappes om at komme først på en nærmere afmærket rute i Simested Å.
Efter velkomst og fællessang vil der være opvisning ved cykelekvilibristen Eric Juric, Aalestrup. Han har ved flere lejligheder optrådt og imponeret publikum med sine svære kunster på sin cykel og han får det bare til at se så let ud.
Klokken 20.30 vil dets tore bål blive tændt og der er som altid Tage Buhl. Der er ”fyrmester” , nogle gange har det været ret besværligt at få ”fut” i grene og kvistene der er bygget op i et stort tårn selvfølgelig med Heksen på toppen.
Mens heksen flyver afsted til Bloksbjerg og alle nyder bålet, vil den nye Knaberdronning Rosa Nørskov holde den traditionsrige båltale.
Udvalget, der står bag aftenens arrangement, ville i år gerne have en taler af det feminine køn, på grund af 100 året for kvindernes ret til at vælge. Og hvad var så mere naturligt end at henvende sig til den regerende dronning i Aalestrup og det var Rosa med på!
Efter båltalen vil alle synge med på ”Midsommertiden”, hvorefter ”Black Label” igen vil underholde med dejlig musik indtil de sidste gløder fra bålet dør ud.
Som tidligere vil der også være mulighed for at børnene kan bage deres eget snobrød over bål og der er mulighed for at købe grillpølser og drikkevarer hos Lions Club i teltene, som bliver stillet op til lejligheden.
- Vi håber naturligvis på godt vejr til Sct. Hans festen på tirsdag i Rosenparken, siger Per Aagaard, Lions Club, som slår fat, at det vil blive en større og hyggeligere oplevelse, hvis arrangementer bliver begunstiget af en lun og dejlig sommeraften.


onsdag 25. april 2018

Mange udfordringer i Rosenparken

I sidste uge blev der holdt generalforsamling

onsdag 25. april 2018

Fest med Sussi og Leo i Aalestrup

Kultduoen var blevet til en trio

onsdag 25. april 2018

Street Art i Aalestrup by

Elever fra Aalestrup Realskole har pyntet byen

onsdag 18. april 2018

Festlig afslutning på Vennepunktets sæson

Fredag sluttede sæsonen

onsdag 18. april 2018

SuperBrugsen i Aalestrup er på vej fremad

Atter et år med store udfordringer i SuperBrugsen

fredag 13. april 2018

Vesthimmerlands Kulturråd støtter gode initiativer

Af Hanne MonradVESTHIMMERLAND: Igen i 2017 har Vesthimmerlands Kulturråd støttet mange gode...

torsdag 12. april 2018

50 kalve på natvandring

AALESTRUP: Natten mellem onsdag og torsdag slap 50 kalve ud fra en indhegning ved Hovedvejen øst...

onsdag 11. april 2018

Ny forpagter på Ulbjerg Cafeteria

Af Hanne Monrad ULBJERG: Ulbjerg Cafeteria har fået en ny forpagter. Det vil sige Kurt Grove...

onsdag 11. april 2018

Rosenparkens formand ønsker at træde tilbage

Alle interesserede inviteres til generalforsamling

fredag 06. april 2018

Wild wild Westhimmerland

Aalestrup Skole blev til det vilde vesten

Arkiv

ingen nyheder i denne liste