torsdag 01. oktober 2015

Lene har haft 15 gode år i Aalestrup

Af: Hanne Monrad

AALESTRUP: 5. oktober 2000 var en festlig dag i Aalestrup. Tre nye forretninger slog dørene op denne dag og det var jo ikke ”hverdagskost”, heller ikke for 15 år siden.

Den ene forretning var ”Aalestrup Ure og Optik” og det er den eneste, af de tre, der er tilbage i byen og som nu kan fejre et flot 15 års jubilæum.
Indehaver af forretningen Lene Korsgaard Hansen, som i tiden forinden havde været på udkig efter et egnet sted til en butik som hun ville etablere.
Lene Korsgaard Hansen er uddannet optiker og bosat i Mariager.  Uddannelsen foregik i Lemvig og skoleuddannelsen i Randers. Senere blev hun ansat som optiker forskellige steder, indtil et stort ønske om at blive selvstændig trængte sig på.
Det var en tilfældighed, at det blev Aalestrup valget faldt på. Lene  havde kontaktet en lokal ejendomsmægler som fortalte ivrigt om byen og omegnen. Der var mange forretninger og det var en driftig by, som Lene så et stort potentiale i.
- Det var jo spændende, hvordan det ville gå, om jeg havde set rigtigt og om der var en fremtid med butik i Aalestrup, siger Lene Korsgaard Hansen. Tiden er gået hurtigt og det har været en positiv oplevelse. Der er efterhånden blevet opbygget en stor og dejlig kundekreds. Efter jeg tidligere havde været ansat i forskellige forretninger igennem syv år og havde fået en stor erfaring, var det spændende at få foden under egen disk og Aalestrup  var et godt valg for mig. Jeg lægger megen vægt på, at jeg kender mine kunder og kan yde en god og personlig service til hver enkelt.
Selvom tiden i Aalestrup har været positiv, har der dog også været mange udfordringer for Lene. Igennem en periode var hun udsat for mange indbrud og flere  voldsomme røverier som afstedkom, at hun valgte at skille smykker og ure ud fra sortimentet, så hun nu kun har briller og kontaktlinser samt et lille udvalg af gaveartikler. Derfor har butikken også skiftet navn til ”Aalestrup Optik”.
- Jeg er glad for at gå på arbejde hver dag og jeg ser også en fremtid for en forretning som ”Aalestrup Optik” i Aalestrup og ser frem til endnu mange år som optiker i vor hyggelige by, siger Lene Korsgaard Hansen.


onsdag 17. januar 2018

Aktive Kvinder i Aalestrup er klar med nyt program

Det første arrangement løber af stablen 22. januar

onsdag 17. januar 2018

Morten er en populær landmand i Aalestrup

Kendt landmand holdt foredrag i Aalestrup

onsdag 17. januar 2018

Barnets Blå Hus åbner i Aalestrup

Der er også etableret støtteforening for Barnets Blå Hus

onsdag 10. januar 2018

Trend Lines konkurs - åbner som nyt selskab

GEDSTED: Køkkenfirmaet Trend Lines A/S, Skovvej, Gedsted, er gået konkurs. Men aktiviteterne er...

onsdag 10. januar 2018

Årets første udstilling i Galleri Aalestrup

Af Hanne Monrad AALESTRUP: Galleri Aalestrup åbner årets første nye udstilling på lørdag, 13....

onsdag 03. januar 2018

Kolleger hædrede brandmand for en god indsats

Årets Brandmand blev Bjarne Sørensen

onsdag 03. januar 2018

Aalestrup Apotek flytter

Den nye adresse bliver Jernbanegade 6

onsdag 27. december 2017

To juleindbrud og en efterladt bil

Aalestrup blev ikke hærget af juleindbrud

onsdag 27. december 2017

Årbog fra museet kommer langt omkring

Aars, Hyllested, Aggersborg og Ørbæk omtales

onsdag 27. december 2017

Vesthimmerland er med i nyt natur-projekt

EU-projekt skal sikre værdifuld natur og gøre naturpleje til en bedre forretning

Arkiv

ingen nyheder i denne liste