torsdag 01. oktober 2015

Lene har haft 15 gode år i Aalestrup

Af: Hanne Monrad

AALESTRUP: 5. oktober 2000 var en festlig dag i Aalestrup. Tre nye forretninger slog dørene op denne dag og det var jo ikke ”hverdagskost”, heller ikke for 15 år siden.

Den ene forretning var ”Aalestrup Ure og Optik” og det er den eneste, af de tre, der er tilbage i byen og som nu kan fejre et flot 15 års jubilæum.
Indehaver af forretningen Lene Korsgaard Hansen, som i tiden forinden havde været på udkig efter et egnet sted til en butik som hun ville etablere.
Lene Korsgaard Hansen er uddannet optiker og bosat i Mariager.  Uddannelsen foregik i Lemvig og skoleuddannelsen i Randers. Senere blev hun ansat som optiker forskellige steder, indtil et stort ønske om at blive selvstændig trængte sig på.
Det var en tilfældighed, at det blev Aalestrup valget faldt på. Lene  havde kontaktet en lokal ejendomsmægler som fortalte ivrigt om byen og omegnen. Der var mange forretninger og det var en driftig by, som Lene så et stort potentiale i.
- Det var jo spændende, hvordan det ville gå, om jeg havde set rigtigt og om der var en fremtid med butik i Aalestrup, siger Lene Korsgaard Hansen. Tiden er gået hurtigt og det har været en positiv oplevelse. Der er efterhånden blevet opbygget en stor og dejlig kundekreds. Efter jeg tidligere havde været ansat i forskellige forretninger igennem syv år og havde fået en stor erfaring, var det spændende at få foden under egen disk og Aalestrup  var et godt valg for mig. Jeg lægger megen vægt på, at jeg kender mine kunder og kan yde en god og personlig service til hver enkelt.
Selvom tiden i Aalestrup har været positiv, har der dog også været mange udfordringer for Lene. Igennem en periode var hun udsat for mange indbrud og flere  voldsomme røverier som afstedkom, at hun valgte at skille smykker og ure ud fra sortimentet, så hun nu kun har briller og kontaktlinser samt et lille udvalg af gaveartikler. Derfor har butikken også skiftet navn til ”Aalestrup Optik”.
- Jeg er glad for at gå på arbejde hver dag og jeg ser også en fremtid for en forretning som ”Aalestrup Optik” i Aalestrup og ser frem til endnu mange år som optiker i vor hyggelige by, siger Lene Korsgaard Hansen.


onsdag 18. april 2018

Festlig afslutning på Vennepunktets sæson

Fredag sluttede sæsonen

onsdag 18. april 2018

SuperBrugsen i Aalestrup er på vej fremad

Atter et år med store udfordringer i SuperBrugsen

fredag 13. april 2018

Vesthimmerlands Kulturråd støtter gode initiativer

Af Hanne MonradVESTHIMMERLAND: Igen i 2017 har Vesthimmerlands Kulturråd støttet mange gode...

torsdag 12. april 2018

50 kalve på natvandring

AALESTRUP: Natten mellem onsdag og torsdag slap 50 kalve ud fra en indhegning ved Hovedvejen øst...

onsdag 11. april 2018

Ny forpagter på Ulbjerg Cafeteria

Af Hanne Monrad ULBJERG: Ulbjerg Cafeteria har fået en ny forpagter. Det vil sige Kurt Grove...

onsdag 11. april 2018

Rosenparkens formand ønsker at træde tilbage

Alle interesserede inviteres til generalforsamling

fredag 06. april 2018

Wild wild Westhimmerland

Aalestrup Skole blev til det vilde vesten

onsdag 04. april 2018

Arbejdsulykke i Gedsted

GEDSTED: En medarbejder fra et firma i Kolding kom ud for en arbejdsulykke tirsdag...

onsdag 04. april 2018

Aalestrup er blevet gjort forårsklar

Mange frivillige mødte op for at gøre byen ren

onsdag 04. april 2018

Knaberfesten 2018 er ved at være på skinner

Tema til optoget bliver i år Astrid Lindgrens univers

Arkiv

ingen nyheder i denne liste