onsdag 25. november 2015

Julemessen i Aalestrup var atter velbesøgt

Af: Hanne Monrad

AALESTRUP: Igen i år var interessen for at besøge julemessen i Aalestrup, søndag, enorm stor.

Begge de to store haller i Aalestrup idrætscenter var fyldt godt op med gæster lige fra messen åbnede kl. 10.00.
Det er Aalestrup Handel & Erhverv der arrangerer messen og også i år var der flotte stande med et utroligt stort udbud af forskellige firmaer og forretninger, der havde lavet nogle inspirerende stande, der osede af hygge og jul.
Mange havde valgt at besøge den store traditionsrige julemesse i Aalestrup og mange kommer langvejs fra for at opleve den hyggelige optakt til julen og der var et udbud af gode tilbud som nok kunne lokke tegnebogen op af lommen på gæsterne.
Allerede fra åbningen om formiddagen strømmede publikum til og som sædvanligt blev man mødt med duften af frisklavet kaffe og friskbagte rundstykker, som man kunne nyde, inden man startede turen rundt til standene, hvor der var nok at se på, så tiden gik hurtigt og der var atter tid til at nyde en gang frokost. Og det var der heldigvis mange bud på, blandt andet kunne man nyde den store julefrokost på standen hos Hotel Simested Kro og Knaberdronningen havde som sædvanlig sin pølsevogn med, så hvis man havde en lidt mindre sult kunne man få en god varm ”hotter” – direkte fra den gode pølsevogn.
Om formiddagen var der dans på scenen med fem søde piger fra Aars, der dansede showdans i et forrygende tempo og publikum var da også begejstret og pigerne fik stort bifald med på vejen.
Julemessen bød selvfølgelig også på et modeshow.  Det var lokale mannequiner der viste nyheder fra Hans & Hendes, Aalestrup, Din Tøjmand, Farsø, Ellen Kristensen, Nørager og XL Byg i Aalestrup. Desuden var der 11 flotte hårmodeller, otte piger og tre mandfolk, der på en sjov måde viste de nyeste hårmoder og farvestrålende makeup.
Modeshowet blev præsenteret og kommenteret af konferencier Per Bisgaard, der på sin lune og joviale facon gav modellerne et ord med på vejen. Nogle gange blev han lidt udfordret, da han ikke rigtig vidste, hvad det næste indslag var og pludselig til slutnummeret, kom selveste James Bond ind med sin pistol. Det var selvfølgelig Aalestrups tidligere landbetjent, Hans Jørgen Nielsen, der for en kort periode kunne forstille sig at være den populære filmstjerne.
Den musikalske underholdning var i år lagt i hænderne på ”Den Syngende Post”, alias Henning Vad, som er blevet kendt for sin optræden i ”Danmark har talent” tidligere på året. Han imponerede med sin flotte sangstemme og han havde valgt at synge nogle af de populære sange som alle kan synge med på.
Som et af de sidste programindslag denne eftermiddag, blev der fra scenen udtrukket de mange vindere, dels kunne man vinde  på sin entrebillet og dels på de mange konkurrencer, rundt om på standende, der havde sat nogle rigtig flotte præmier på højkant til publikum.
Præcis kl. 16.45 lød der flot julemusik gennem hallerne. Det var det 40 mands store orkester ” Randers Nisseorkester” der var startet og som var klar til at slutte julemessen af med noget festligt julemusik udsat for blæsere.
Undervejs i  Hal 2, stoppede de op, for at give en lille koncert, før de forsatte ud af hallen, ned gennem hovedgaden i Aalestrup,  i spidsen for julemanden, nissebørnene og publikum,  der alle havde  mål på Store Torv, hvor det store juletræ stod og ventede på at blive tændt.


onsdag 17. januar 2018

Aktive Kvinder i Aalestrup er klar med nyt program

Det første arrangement løber af stablen 22. januar

onsdag 17. januar 2018

Morten er en populær landmand i Aalestrup

Kendt landmand holdt foredrag i Aalestrup

onsdag 17. januar 2018

Barnets Blå Hus åbner i Aalestrup

Der er også etableret støtteforening for Barnets Blå Hus

onsdag 10. januar 2018

Trend Lines konkurs - åbner som nyt selskab

GEDSTED: Køkkenfirmaet Trend Lines A/S, Skovvej, Gedsted, er gået konkurs. Men aktiviteterne er...

onsdag 10. januar 2018

Årets første udstilling i Galleri Aalestrup

Af Hanne Monrad AALESTRUP: Galleri Aalestrup åbner årets første nye udstilling på lørdag, 13....

onsdag 03. januar 2018

Kolleger hædrede brandmand for en god indsats

Årets Brandmand blev Bjarne Sørensen

onsdag 03. januar 2018

Aalestrup Apotek flytter

Den nye adresse bliver Jernbanegade 6

onsdag 27. december 2017

To juleindbrud og en efterladt bil

Aalestrup blev ikke hærget af juleindbrud

onsdag 27. december 2017

Årbog fra museet kommer langt omkring

Aars, Hyllested, Aggersborg og Ørbæk omtales

onsdag 27. december 2017

Vesthimmerland er med i nyt natur-projekt

EU-projekt skal sikre værdifuld natur og gøre naturpleje til en bedre forretning

Arkiv

ingen nyheder i denne liste