torsdag 14. januar 2016

Ny restaurant er åbnet i Aalestrup

Af: Hanne Monrad

Kennedy pizzeria er flyttet ind i flotte nyindrettede lokaler

AALESTRUP: Kennedy Pizzeria, som hidtil har ligget Vestergade 23 i Aalestrup, er nu flyttet lidt længere hen ad gaden, så det nu er Vestergade 25.
Bygningen, der tidligere har rummet skoforretning gennem mange år og senest Blå Kors's genbrugsforretning i Aalestrup, har gennemgået en større forvandling. Hele bygningen er blevet ombygget og nu ligger den som en flot moderne ejendom med en indbydende facade.
Og ikke mindst indenfor, er der sket en væsentlig forandring. Det, der tidligere har været et forretningslokale, er nu blevet til en imponerende flot og moderne restaurant. Interiøret er i flotte smagsfulde farver og det hele virker varmt og indbydende, så man får lyst til at komme indenfor og sætte sig i de hyggelige omgivelser.
I den nye restaurant er der også et hjørne, hvor børnene kan boltre sig og give forældrene ro til at nyde noget godt mad.
Det er Kenan Demirhan, der i april 2008 åbnede Kennedy Pizzeria, som nu har åbnet det nye spisested, der stadig hedder ”Kennedy”, men nu som restaurant.
Kenan er faldet rigtig godt til i Aalestrup og har fået oparbejdet en stor kundekreds. ”Butikken” er blevet veletableret og derfor fik han mod på at udvide aktiviteterne i Aalestrup.
Ikke nok med at ”Kennedy” er flyttet til større lokaler, der er kommet mange flere retter på menukortet.
Kenan og personalet har haft en kasse stillet op i pizzeriaet, siden man startede planerne med at flytte, her kunne kunderne lægge forslag og ønsker til nye retter i kassen. Så nu kan alle få sin sult stillet med et hav af muligheder på menukortet.
Kenan Demirhan pointerer, at der selvfølgelig stadig kan købes pizzaer og grillmad til både at nyde i restauranten, men også til at tage med hjem.
- Vores gode specialiteter har vi selvfølgelig taget med, men udover det er det nu også lækre retter med bl.a. grillstegt kød på menuen. Det er den samme Kennedy, bare med et større udvalg af mad, salatbar og drikkevarer. Udover selve restauranten, er der et lokale, som man kan leje til private fester og kan rumme op til 35 personer.
- Vi håber, at alle vil tage godt imod vores nye restaurant siger Kenan, vi glæder os til at byde vore mange trofaste kunder og gerne mange nye indenfor i de nye lokaler.
Samtidig med flytningen, er der ansat mere personale. Udover ”chefen” selv tæller staben nu otte personer til køkken og servering for kunderne.
Åbning af den nye ”Kennedy” vil blive markeret på lørdag den 16. januar, hvor Kenan Demirhan og personalet vil byde alle indenfor og vise de nye lokaler og byde på lidt at spise og drikke.


onsdag 17. januar 2018

Aktive Kvinder i Aalestrup er klar med nyt program

Det første arrangement løber af stablen 22. januar

onsdag 17. januar 2018

Morten er en populær landmand i Aalestrup

Kendt landmand holdt foredrag i Aalestrup

onsdag 17. januar 2018

Barnets Blå Hus åbner i Aalestrup

Der er også etableret støtteforening for Barnets Blå Hus

onsdag 10. januar 2018

Trend Lines konkurs - åbner som nyt selskab

GEDSTED: Køkkenfirmaet Trend Lines A/S, Skovvej, Gedsted, er gået konkurs. Men aktiviteterne er...

onsdag 10. januar 2018

Årets første udstilling i Galleri Aalestrup

Af Hanne Monrad AALESTRUP: Galleri Aalestrup åbner årets første nye udstilling på lørdag, 13....

onsdag 03. januar 2018

Kolleger hædrede brandmand for en god indsats

Årets Brandmand blev Bjarne Sørensen

onsdag 03. januar 2018

Aalestrup Apotek flytter

Den nye adresse bliver Jernbanegade 6

onsdag 27. december 2017

To juleindbrud og en efterladt bil

Aalestrup blev ikke hærget af juleindbrud

onsdag 27. december 2017

Årbog fra museet kommer langt omkring

Aars, Hyllested, Aggersborg og Ørbæk omtales

onsdag 27. december 2017

Vesthimmerland er med i nyt natur-projekt

EU-projekt skal sikre værdifuld natur og gøre naturpleje til en bedre forretning

Arkiv

ingen nyheder i denne liste