onsdag 02. marts 2016

Så er der igen stor koncert i Aalestrup

”Neighbours & Friends” spiller i Aalestrup 21. april.

AALESTRUP: Direkte fra Mariehaven i Ansager til Aalestrup kommer Helge Engelbrechts 11-mands orkester ”Neighbours & Friends” i Aalestrup Idrætscenter.

Neighbours & Friends, Helge Engelbrechts sommersangsorkester fra Mariehaven tyvstarter sæsonen med en koncert udenfor de hjemlige rammer. Det sker torsdag, 21. april 2016 i Aalestrup Idrætscenter, hvor Teater- og Musikforeningen Membranen har engageret det store 11 mands orkester og kalder til koncert. 

- Vi glæder os, lyder det fra Engelbrecht i Ansager. Vi blander kortene til en koncert med det bedste af det bedste fra egne rækker og mere til. Som nogle vil vide gennemførte vi vores første Danmarksturne ”Timernes Glas” i november. Vi gav 10 koncerter i musikhusene landet over og det var på alle måder en god oplevelse. Publikum tog for alvor imod og det var nok for en dels vedkommende overraskende at se og høre, hvordan hele holdet selv satte takter og toner sammen til en hel koncert. Sædvanligvis oplever man jo vores orkester i Mariehaven med mange af vore fine danske solister men her stod vi på egne ben som vi også vil gøre det i Aalestrup. Vi lover smæk for skillingen, der bliver noget for enhver smag, vores mest kendte sange er selvfølgelig på repertoiret men ellers blander vi kortene, så det giver mening hele vejen rundt og selvfølgelig kommer publikum til at opleve fællessang, som de kender det fra Mariehaven på TV.

”Neighbours & Friends” kan fortsat følges på TV lørdag efter lørdag, når DK4 sender fra de de populære arrangementer ”Sommersang i Mariehaven”, der lokker tusindvis af publikummer til Helges baghave i lillebyen Ansager i Vestjylland. Helge og bandet er især kendt for deres helt egen måde at favne publikum på med eget materiale, overvejende dansksprogede sange med ord og toner, der lander i den folk-rockede ende, alt sammen umiskendeligt ”Neighbours & Friends” på højt professionelt musikalsk niveau, medrivende, ægte og folkeligt på den gode måde.

- Vi stiller i stærkeste opstilling i Aalestrup i april og vil love publikum og Musik og Teaterforeningen Membranen, det bedste af bedste, slutter ankermanden i ”Neighbours & Friends”, Helge Engelbrecht.


onsdag 25. april 2018

Fest med Sussi og Leo i Aalestrup

Kultduoen var blevet til en trio

onsdag 25. april 2018

Street Art i Aalestrup by

Elever fra Aalestrup Realskole har pyntet byen

onsdag 18. april 2018

Festlig afslutning på Vennepunktets sæson

Fredag sluttede sæsonen

onsdag 18. april 2018

SuperBrugsen i Aalestrup er på vej fremad

Atter et år med store udfordringer i SuperBrugsen

fredag 13. april 2018

Vesthimmerlands Kulturråd støtter gode initiativer

Af Hanne MonradVESTHIMMERLAND: Igen i 2017 har Vesthimmerlands Kulturråd støttet mange gode...

torsdag 12. april 2018

50 kalve på natvandring

AALESTRUP: Natten mellem onsdag og torsdag slap 50 kalve ud fra en indhegning ved Hovedvejen øst...

onsdag 11. april 2018

Ny forpagter på Ulbjerg Cafeteria

Af Hanne Monrad ULBJERG: Ulbjerg Cafeteria har fået en ny forpagter. Det vil sige Kurt Grove...

onsdag 11. april 2018

Rosenparkens formand ønsker at træde tilbage

Alle interesserede inviteres til generalforsamling

fredag 06. april 2018

Wild wild Westhimmerland

Aalestrup Skole blev til det vilde vesten

onsdag 04. april 2018

Arbejdsulykke i Gedsted

GEDSTED: En medarbejder fra et firma i Kolding kom ud for en arbejdsulykke tirsdag...

Arkiv

ingen nyheder i denne liste