onsdag 02. marts 2016

Så er der igen stor koncert i Aalestrup

”Neighbours & Friends” spiller i Aalestrup 21. april.

AALESTRUP: Direkte fra Mariehaven i Ansager til Aalestrup kommer Helge Engelbrechts 11-mands orkester ”Neighbours & Friends” i Aalestrup Idrætscenter.

Neighbours & Friends, Helge Engelbrechts sommersangsorkester fra Mariehaven tyvstarter sæsonen med en koncert udenfor de hjemlige rammer. Det sker torsdag, 21. april 2016 i Aalestrup Idrætscenter, hvor Teater- og Musikforeningen Membranen har engageret det store 11 mands orkester og kalder til koncert. 

- Vi glæder os, lyder det fra Engelbrecht i Ansager. Vi blander kortene til en koncert med det bedste af det bedste fra egne rækker og mere til. Som nogle vil vide gennemførte vi vores første Danmarksturne ”Timernes Glas” i november. Vi gav 10 koncerter i musikhusene landet over og det var på alle måder en god oplevelse. Publikum tog for alvor imod og det var nok for en dels vedkommende overraskende at se og høre, hvordan hele holdet selv satte takter og toner sammen til en hel koncert. Sædvanligvis oplever man jo vores orkester i Mariehaven med mange af vore fine danske solister men her stod vi på egne ben som vi også vil gøre det i Aalestrup. Vi lover smæk for skillingen, der bliver noget for enhver smag, vores mest kendte sange er selvfølgelig på repertoiret men ellers blander vi kortene, så det giver mening hele vejen rundt og selvfølgelig kommer publikum til at opleve fællessang, som de kender det fra Mariehaven på TV.

”Neighbours & Friends” kan fortsat følges på TV lørdag efter lørdag, når DK4 sender fra de de populære arrangementer ”Sommersang i Mariehaven”, der lokker tusindvis af publikummer til Helges baghave i lillebyen Ansager i Vestjylland. Helge og bandet er især kendt for deres helt egen måde at favne publikum på med eget materiale, overvejende dansksprogede sange med ord og toner, der lander i den folk-rockede ende, alt sammen umiskendeligt ”Neighbours & Friends” på højt professionelt musikalsk niveau, medrivende, ægte og folkeligt på den gode måde.

- Vi stiller i stærkeste opstilling i Aalestrup i april og vil love publikum og Musik og Teaterforeningen Membranen, det bedste af bedste, slutter ankermanden i ”Neighbours & Friends”, Helge Engelbrecht.


onsdag 17. januar 2018

Aktive Kvinder i Aalestrup er klar med nyt program

Det første arrangement løber af stablen 22. januar

onsdag 17. januar 2018

Morten er en populær landmand i Aalestrup

Kendt landmand holdt foredrag i Aalestrup

onsdag 17. januar 2018

Barnets Blå Hus åbner i Aalestrup

Der er også etableret støtteforening for Barnets Blå Hus

onsdag 10. januar 2018

Trend Lines konkurs - åbner som nyt selskab

GEDSTED: Køkkenfirmaet Trend Lines A/S, Skovvej, Gedsted, er gået konkurs. Men aktiviteterne er...

onsdag 10. januar 2018

Årets første udstilling i Galleri Aalestrup

Af Hanne Monrad AALESTRUP: Galleri Aalestrup åbner årets første nye udstilling på lørdag, 13....

onsdag 03. januar 2018

Kolleger hædrede brandmand for en god indsats

Årets Brandmand blev Bjarne Sørensen

onsdag 03. januar 2018

Aalestrup Apotek flytter

Den nye adresse bliver Jernbanegade 6

onsdag 27. december 2017

To juleindbrud og en efterladt bil

Aalestrup blev ikke hærget af juleindbrud

onsdag 27. december 2017

Årbog fra museet kommer langt omkring

Aars, Hyllested, Aggersborg og Ørbæk omtales

onsdag 27. december 2017

Vesthimmerland er med i nyt natur-projekt

EU-projekt skal sikre værdifuld natur og gøre naturpleje til en bedre forretning

Arkiv

ingen nyheder i denne liste