onsdag 22. juni 2016

Skoleleder er årets taler til Sct. Hans fest i Aalestrup

Af: Hanne Monrad

”Black Label” står endnu en gang for musikken

Aalestrup: Gennem mange år har Lions Club i Aalestrup været arrangør af Sct. Hans festen i Rosenparken og det er da også de aktive” løver”, som igen i år står klar med et omfattende program til festen i morgen aften, torsdag den 23. juni.

Som sædvanligt er det orkestret ”Black Label” der indleder programmet med at spille, mens publikum samles i de dejlige omgivelser, forhåbentligt på en skøn og lun midsommeraften.

For fjerde år i ræk bliver der arrangeret ”Anderace”. Det er et populært indslag hos såvel børn som voksne, når de små gule ællinger kappes om at komme først på en nærmere afmærket rute i Simested Å. Der er fine præmier til de tre første ællinger, der rammer målstregen.

Efter velkomst og fællessang vil der være underholdning med den lokale sangerinde, Anja Maindal. Hun har optrådt i forskellige sammenhænge ved arrangementer i Aalestrup og efterhånden fået sig et godt solidt lokalt publikum, som gerne møde op for at høre hendes dejlige sang og guitarspil. 

Klokken 20.30 vil det store bål blive tændt og det er som altid forhenværende sparekassedirektør Tage Buhl, der er ”fyrmester”. Nogle gange har det været ret besværligt, at få ”fut” i træet , der er bygget op om et stort tårn, selvfølgelig med en heks på toppen.

Mens heksen flyver afsted til Bloksbjerg og alle nyder bålet vil der traditionen tro, være båltale. I år er det skoleleder Steen Thomsen, Aalestrup Realskole der holder båltalen. Efter båltalen vil alle istemme ” Midsommervisen : ”Vi elsker vort land”., hvorefter Black Label igen vil underholde med dejlig musik, indtil de sidste gløder far bålet dør ud.

Som tidligere år vil der også i år være mulighed for børnene, at bage deres eget snobrød over bål og der er mulighed for at købe grillpølser og drikkevarer hos Lions Clubs i teltene, som er stillet op til lejligheden.

  -Vi håber naturligvis på  godt vejr til Sct. Hans festen i morgen aften, siger Hans Klausen, der er præsident for Lions Club i Aalestrup, som slår fast,  at det vil blive en større og hyggeligere oplevelse, hvis arrangementet bliver begunstiget med et lunt og dejligt sommervejr.


onsdag 25. april 2018

Mange udfordringer i Rosenparken

I sidste uge blev der holdt generalforsamling

onsdag 25. april 2018

Fest med Sussi og Leo i Aalestrup

Kultduoen var blevet til en trio

onsdag 25. april 2018

Street Art i Aalestrup by

Elever fra Aalestrup Realskole har pyntet byen

onsdag 18. april 2018

Festlig afslutning på Vennepunktets sæson

Fredag sluttede sæsonen

onsdag 18. april 2018

SuperBrugsen i Aalestrup er på vej fremad

Atter et år med store udfordringer i SuperBrugsen

fredag 13. april 2018

Vesthimmerlands Kulturråd støtter gode initiativer

Af Hanne MonradVESTHIMMERLAND: Igen i 2017 har Vesthimmerlands Kulturråd støttet mange gode...

torsdag 12. april 2018

50 kalve på natvandring

AALESTRUP: Natten mellem onsdag og torsdag slap 50 kalve ud fra en indhegning ved Hovedvejen øst...

onsdag 11. april 2018

Ny forpagter på Ulbjerg Cafeteria

Af Hanne Monrad ULBJERG: Ulbjerg Cafeteria har fået en ny forpagter. Det vil sige Kurt Grove...

onsdag 11. april 2018

Rosenparkens formand ønsker at træde tilbage

Alle interesserede inviteres til generalforsamling

fredag 06. april 2018

Wild wild Westhimmerland

Aalestrup Skole blev til det vilde vesten

Arkiv

ingen nyheder i denne liste