onsdag 17. august 2016

Dobbeltkoncert på Torvet i Aalestrup

Af: Hanne Monrad

Spasmageren Bubber optræder med Tobias

Tobias TKB fra Viborg optræder i Aalestrup på lørdag.

AALESTRUP: På lørdag, 20. august kan man igen opleve en kendt kunstner på Torvet i Aalestrup. Denne gang er det Bubber, der kommer forbi med den mobile scene og giver en halv times underholdning i projektet Gang i Danmark.

Men udover Bubber kan publikum denne lørdag også møde, Tobias TKB fra Viborg. Den unge kunstner er trods sin unge alder allerede kendt på den nationale scene, ligesom nationalt Tv. 

Tobias turnerer i øjeblikket landet rundt, med cover versioner af Bl.a. Ankerstjerne, derudover arbejder han i øjeblikket på egne numre som ventes at udkomme i 2016. 

Tobias er en frisk dreng med masser af energi. Siden han var helt ung, har han elsket at rappe og underholde. Og har i 2013 optrådt i Volume & Dance, samt 2015 på scener rundt i landet med cover versioner af Ankerstjerne. Tobias er m ed lynets hast blevet  et tilløbsstykke på de sociale medier, hvor han hurtigt har opbygget en fanskare der trofast følger ham, blandt andet gennem hans optræden på regionalt og nationalt tv på  TV2 i ”Danmark har Talent” og DR Aftenshowet hvor han optrådte med Ankerstjerne. 

Når Tobias giver den gas på scenen med eller uden sine dansere, er det selvfølgelig for at underholde sit publikum, men i lige så høj grad fordi, at han ikke kan lade være. Tobias fortolker den danske rapper Ankerstjernes tekster, som han har rappet med. De passer godt til hans eftertænksomme gemyt og giver mening i et liv, der trods den unge alder, har budt på udfordringer bl.a. med hans ADHD.  Men udfordringer og modstand er til for at blive overvundet, og drømme skal udleves. Både I musikken og idrætsgymnastikken, som er Tobias ́anden store passion. 

Bubber  

Bubber er kendt fra tv, hvor han har lavet adskillelige programmer både for børn og voksne de sidste 25 år. Hvad mange ikke ved, er at Bubber har et skjult trylletalent. I år tager han turen rundt i Danmark sammen med 11-årige Tobias TBK, som er kendt fra bl.a. Danmark har talent, hvor han rappede dommerne omkuld. 

Sammen levere de et show, som både byder på trylleri og rap. Showet som publikum kan forvente er et show fuld af spas og løjer. Tobias TBK og Bubber udgør tilsammen et team, der både kan synge og lave tryllerier. Showet lægger op til godt humør og overraskelser, og er god underholdning for børnefamilier.  

Så der er lagt op til en oplevelse for såvel børn som voksne og som sædvanligt er der gratis kaffe og rundstykker til publikum, som forhåbentligt kan nydes ved bordene som er opstillet på Torvet.


onsdag 25. april 2018

Mange udfordringer i Rosenparken

I sidste uge blev der holdt generalforsamling

onsdag 25. april 2018

Fest med Sussi og Leo i Aalestrup

Kultduoen var blevet til en trio

onsdag 25. april 2018

Street Art i Aalestrup by

Elever fra Aalestrup Realskole har pyntet byen

onsdag 18. april 2018

Festlig afslutning på Vennepunktets sæson

Fredag sluttede sæsonen

onsdag 18. april 2018

SuperBrugsen i Aalestrup er på vej fremad

Atter et år med store udfordringer i SuperBrugsen

fredag 13. april 2018

Vesthimmerlands Kulturråd støtter gode initiativer

Af Hanne MonradVESTHIMMERLAND: Igen i 2017 har Vesthimmerlands Kulturråd støttet mange gode...

torsdag 12. april 2018

50 kalve på natvandring

AALESTRUP: Natten mellem onsdag og torsdag slap 50 kalve ud fra en indhegning ved Hovedvejen øst...

onsdag 11. april 2018

Ny forpagter på Ulbjerg Cafeteria

Af Hanne Monrad ULBJERG: Ulbjerg Cafeteria har fået en ny forpagter. Det vil sige Kurt Grove...

onsdag 11. april 2018

Rosenparkens formand ønsker at træde tilbage

Alle interesserede inviteres til generalforsamling

fredag 06. april 2018

Wild wild Westhimmerland

Aalestrup Skole blev til det vilde vesten

Arkiv

ingen nyheder i denne liste