onsdag 17. august 2016

Dobbeltkoncert på Torvet i Aalestrup

Af: Hanne Monrad

Spasmageren Bubber optræder med Tobias

Tobias TKB fra Viborg optræder i Aalestrup på lørdag.

AALESTRUP: På lørdag, 20. august kan man igen opleve en kendt kunstner på Torvet i Aalestrup. Denne gang er det Bubber, der kommer forbi med den mobile scene og giver en halv times underholdning i projektet Gang i Danmark.

Men udover Bubber kan publikum denne lørdag også møde, Tobias TKB fra Viborg. Den unge kunstner er trods sin unge alder allerede kendt på den nationale scene, ligesom nationalt Tv. 

Tobias turnerer i øjeblikket landet rundt, med cover versioner af Bl.a. Ankerstjerne, derudover arbejder han i øjeblikket på egne numre som ventes at udkomme i 2016. 

Tobias er en frisk dreng med masser af energi. Siden han var helt ung, har han elsket at rappe og underholde. Og har i 2013 optrådt i Volume & Dance, samt 2015 på scener rundt i landet med cover versioner af Ankerstjerne. Tobias er m ed lynets hast blevet  et tilløbsstykke på de sociale medier, hvor han hurtigt har opbygget en fanskare der trofast følger ham, blandt andet gennem hans optræden på regionalt og nationalt tv på  TV2 i ”Danmark har Talent” og DR Aftenshowet hvor han optrådte med Ankerstjerne. 

Når Tobias giver den gas på scenen med eller uden sine dansere, er det selvfølgelig for at underholde sit publikum, men i lige så høj grad fordi, at han ikke kan lade være. Tobias fortolker den danske rapper Ankerstjernes tekster, som han har rappet med. De passer godt til hans eftertænksomme gemyt og giver mening i et liv, der trods den unge alder, har budt på udfordringer bl.a. med hans ADHD.  Men udfordringer og modstand er til for at blive overvundet, og drømme skal udleves. Både I musikken og idrætsgymnastikken, som er Tobias ́anden store passion. 

Bubber  

Bubber er kendt fra tv, hvor han har lavet adskillelige programmer både for børn og voksne de sidste 25 år. Hvad mange ikke ved, er at Bubber har et skjult trylletalent. I år tager han turen rundt i Danmark sammen med 11-årige Tobias TBK, som er kendt fra bl.a. Danmark har talent, hvor han rappede dommerne omkuld. 

Sammen levere de et show, som både byder på trylleri og rap. Showet som publikum kan forvente er et show fuld af spas og løjer. Tobias TBK og Bubber udgør tilsammen et team, der både kan synge og lave tryllerier. Showet lægger op til godt humør og overraskelser, og er god underholdning for børnefamilier.  

Så der er lagt op til en oplevelse for såvel børn som voksne og som sædvanligt er der gratis kaffe og rundstykker til publikum, som forhåbentligt kan nydes ved bordene som er opstillet på Torvet.


onsdag 17. januar 2018

Aktive Kvinder i Aalestrup er klar med nyt program

Det første arrangement løber af stablen 22. januar

onsdag 17. januar 2018

Morten er en populær landmand i Aalestrup

Kendt landmand holdt foredrag i Aalestrup

onsdag 17. januar 2018

Barnets Blå Hus åbner i Aalestrup

Der er også etableret støtteforening for Barnets Blå Hus

onsdag 10. januar 2018

Trend Lines konkurs - åbner som nyt selskab

GEDSTED: Køkkenfirmaet Trend Lines A/S, Skovvej, Gedsted, er gået konkurs. Men aktiviteterne er...

onsdag 10. januar 2018

Årets første udstilling i Galleri Aalestrup

Af Hanne Monrad AALESTRUP: Galleri Aalestrup åbner årets første nye udstilling på lørdag, 13....

onsdag 03. januar 2018

Kolleger hædrede brandmand for en god indsats

Årets Brandmand blev Bjarne Sørensen

onsdag 03. januar 2018

Aalestrup Apotek flytter

Den nye adresse bliver Jernbanegade 6

onsdag 27. december 2017

To juleindbrud og en efterladt bil

Aalestrup blev ikke hærget af juleindbrud

onsdag 27. december 2017

Årbog fra museet kommer langt omkring

Aars, Hyllested, Aggersborg og Ørbæk omtales

onsdag 27. december 2017

Vesthimmerland er med i nyt natur-projekt

EU-projekt skal sikre værdifuld natur og gøre naturpleje til en bedre forretning

Arkiv

ingen nyheder i denne liste