onsdag 07. september 2016

Hyggelig og inspirerende aften med rekordtilslutning i Ulbjerg

Af Hanne Monrad

ULBJERG: Hele 250 deltagere var mødt op til  modeopvisning  i Ulbjerg, heraf deltog de 230 i fællesspisningen inden. Det er rekord fremmøde til arrangementet fællesspisning og modeopvisning i Ulbjerg Kultur- og Fritidscenter. Det er ottende gang arrangementet løb af stablen, og de arrangerende foreninger er utrolig glade for det velbesøgte og vellykkede arrangement. Det er en aften hvor alle aldersgrupper møder op og har en god oplevelse sammen.

Aftenen startede med dejlig mad, som igen i år blev leveret af Dortes Diner Transportable i Hersom. Som sidste år havde Ulbjerg A/S Teltudlejning sponseret en del af servicen til denne aften.

Inden selve modeopvisningen gik i gang var der som aftenens overraskelse underholdning ved Emma Glerup fra Møldrup. Hun fortalte om, hvordan det er at blive ældre - til stor morskab for hele forsamlingen.

Så begyndte modeopvisningen. Syv butikker fremviste deres flotte efterårstøj og smykker. For første gang var butikkerne Seeds, Hos Maggie og Vanilla (alle fra Viborg) med. Der blev vist alt fra børne -, dame-, herre- og sportstøj. For første gang havde Guldsmed Norup modeller med på podiet, som kun viste smykker Der var fundet 33 nye lokale modeller, som fremviste tøjet på meget professionel vis. Det skal lige bemærkes, at der til de otte arrangementer er brugt 188 forskellige lokale modeller. Det er da super flot. 

Modellerne fik sat flotte frisurer af Amalie og Mette fra Flemmings Frisørsalon i Møldrup, og Ella fra Viborg fik lagt noget rigtig fint make-up. Tøjet og modellerne blev præsenteret af konferencier Leif Sørensen, som ledte slagets gang på bedste vis.

I pausen og efter modeopvisningen blev der udtrukket fine gevinster, som var sponseret af de deltagende butikker og Købmand Skov, Ulbjerg. 

Der var opstillet tre boder ved indgangen, så både før og efter modeopvisningen var der muligheder for at købe børnetøj fra Mødrehjælpen i Viborg, smykker fra Guldsmed Norup i Viborg, og alt mulig håndarbejde og malerier fra de kreative Laila og Benny Henriksen fra Ulbjerg. Dejligt med disse boder, så folk havde mulighed for at gøre en god handel.

Aftenen sluttede af med hyggeligt samvær og  kaffe og kage. Mange frivillige havde bagt kager, så der var et stort flot udvalg ved kaffebordet. 

- Vi er utrolig glade for den store opbakning, fra såvel gæster og sponsorer, som fra alle de frivillige, der havde ydet en stor indsats, siger koordinator for arrangementet, Kirsten Johansen. De er alle med til at få aftenen til at blive en succes.

Arrangørerne, som er Ulbjerg Lokalråd, Ulbjerg Idrætsforening, Ulbjerg Gymnastikforening, Ulbjerg Folkedanserforening, Ulbjerg Kultur- og Fritidscenter, Ulbjerg Skytteforening og Kulturudvalget i Ulbjerg udtrykker stor tilfredshed med den vellykkede aften. Ligesom de andre år er der kommet mange positive tilbagemeldinger, så det er jo dejligt, siger Kirsten Johansen.


onsdag 17. januar 2018

Aktive Kvinder i Aalestrup er klar med nyt program

Det første arrangement løber af stablen 22. januar

onsdag 17. januar 2018

Morten er en populær landmand i Aalestrup

Kendt landmand holdt foredrag i Aalestrup

onsdag 17. januar 2018

Barnets Blå Hus åbner i Aalestrup

Der er også etableret støtteforening for Barnets Blå Hus

onsdag 10. januar 2018

Trend Lines konkurs - åbner som nyt selskab

GEDSTED: Køkkenfirmaet Trend Lines A/S, Skovvej, Gedsted, er gået konkurs. Men aktiviteterne er...

onsdag 10. januar 2018

Årets første udstilling i Galleri Aalestrup

Af Hanne Monrad AALESTRUP: Galleri Aalestrup åbner årets første nye udstilling på lørdag, 13....

onsdag 03. januar 2018

Kolleger hædrede brandmand for en god indsats

Årets Brandmand blev Bjarne Sørensen

onsdag 03. januar 2018

Aalestrup Apotek flytter

Den nye adresse bliver Jernbanegade 6

onsdag 27. december 2017

To juleindbrud og en efterladt bil

Aalestrup blev ikke hærget af juleindbrud

onsdag 27. december 2017

Årbog fra museet kommer langt omkring

Aars, Hyllested, Aggersborg og Ørbæk omtales

onsdag 27. december 2017

Vesthimmerland er med i nyt natur-projekt

EU-projekt skal sikre værdifuld natur og gøre naturpleje til en bedre forretning

Arkiv

ingen nyheder i denne liste