onsdag 07. september 2016

Hyggelig og inspirerende aften med rekordtilslutning i Ulbjerg

Af Hanne Monrad

ULBJERG: Hele 250 deltagere var mødt op til  modeopvisning  i Ulbjerg, heraf deltog de 230 i fællesspisningen inden. Det er rekord fremmøde til arrangementet fællesspisning og modeopvisning i Ulbjerg Kultur- og Fritidscenter. Det er ottende gang arrangementet løb af stablen, og de arrangerende foreninger er utrolig glade for det velbesøgte og vellykkede arrangement. Det er en aften hvor alle aldersgrupper møder op og har en god oplevelse sammen.

Aftenen startede med dejlig mad, som igen i år blev leveret af Dortes Diner Transportable i Hersom. Som sidste år havde Ulbjerg A/S Teltudlejning sponseret en del af servicen til denne aften.

Inden selve modeopvisningen gik i gang var der som aftenens overraskelse underholdning ved Emma Glerup fra Møldrup. Hun fortalte om, hvordan det er at blive ældre - til stor morskab for hele forsamlingen.

Så begyndte modeopvisningen. Syv butikker fremviste deres flotte efterårstøj og smykker. For første gang var butikkerne Seeds, Hos Maggie og Vanilla (alle fra Viborg) med. Der blev vist alt fra børne -, dame-, herre- og sportstøj. For første gang havde Guldsmed Norup modeller med på podiet, som kun viste smykker Der var fundet 33 nye lokale modeller, som fremviste tøjet på meget professionel vis. Det skal lige bemærkes, at der til de otte arrangementer er brugt 188 forskellige lokale modeller. Det er da super flot. 

Modellerne fik sat flotte frisurer af Amalie og Mette fra Flemmings Frisørsalon i Møldrup, og Ella fra Viborg fik lagt noget rigtig fint make-up. Tøjet og modellerne blev præsenteret af konferencier Leif Sørensen, som ledte slagets gang på bedste vis.

I pausen og efter modeopvisningen blev der udtrukket fine gevinster, som var sponseret af de deltagende butikker og Købmand Skov, Ulbjerg. 

Der var opstillet tre boder ved indgangen, så både før og efter modeopvisningen var der muligheder for at købe børnetøj fra Mødrehjælpen i Viborg, smykker fra Guldsmed Norup i Viborg, og alt mulig håndarbejde og malerier fra de kreative Laila og Benny Henriksen fra Ulbjerg. Dejligt med disse boder, så folk havde mulighed for at gøre en god handel.

Aftenen sluttede af med hyggeligt samvær og  kaffe og kage. Mange frivillige havde bagt kager, så der var et stort flot udvalg ved kaffebordet. 

- Vi er utrolig glade for den store opbakning, fra såvel gæster og sponsorer, som fra alle de frivillige, der havde ydet en stor indsats, siger koordinator for arrangementet, Kirsten Johansen. De er alle med til at få aftenen til at blive en succes.

Arrangørerne, som er Ulbjerg Lokalråd, Ulbjerg Idrætsforening, Ulbjerg Gymnastikforening, Ulbjerg Folkedanserforening, Ulbjerg Kultur- og Fritidscenter, Ulbjerg Skytteforening og Kulturudvalget i Ulbjerg udtrykker stor tilfredshed med den vellykkede aften. Ligesom de andre år er der kommet mange positive tilbagemeldinger, så det er jo dejligt, siger Kirsten Johansen.


onsdag 14. marts 2018

Aalestrup rammes af regeringens udspil om parallelsamfund

To renoveringsprojekter får udskudt betalingerne fra Landsbyggefonden

onsdag 14. marts 2018

Påskeferie med mening i Vesterbølle

Vesterbølle Efterskole holder "efterskolecamp" i påsken

onsdag 14. marts 2018

Vesthimmerlands Avis kåret til årets bedste

Blev tildelt Himmerlandsavisernes vandrepokal

fredag 02. marts 2018

Det nye Handicapråd gør status

VESTHIMMERLAND: I forbindelse med kommunalvalget udpegede det nye byråd i Vesthimmerland også nyt...

onsdag 28. februar 2018

Aalestrup søger del i sundheds-millioner

Ansøgning om støtte til nyt sundhedshus på Colas-grunden klar

onsdag 28. februar 2018

'Ladies Night' skal hjælpe unge mennesker

MØLDRUP: Lions Møldrup Vølvernes ”Ladies Night” i Møldrup Kulturhus på tirsdag, 6. marts, vil igen...

onsdag 21. februar 2018

Ny midlertidig vej i villakvarter

Trafikken bliver ledt via Engparken

onsdag 21. februar 2018

Aktive Kvinder i Aalestrup har stor medlemsfremgang

Aktivitet næsten hver måned og med god tilslutning

onsdag 21. februar 2018

Aalestrup Seniorer har fået ny formand

2017 blev endnu et godt år for den aktive forening

onsdag 14. februar 2018

Fundraising på Vesterbølle Efterskole

VESTERBØLLE: Tirsdag, 7. februar var ikke nogen helt almindelig tirsdag for elever og lærere på...

Arkiv

ingen nyheder i denne liste