onsdag 21. december 2016

Dagplejebørn fælder juletræer

Børnene fra Fjordglimt var på juletur

Dagplejebørnene fandt nogle fine juletræer sammen med Jens Peter.

ULBJERG: Den private dagpleje 'Dagplejen Fjordglimt' i Ulbjerg tog sidste tirsdag på tur med bussen tidligt på dagen, hvor det endnu var mørkt udenfor. 

Selve busturen var en oplevelse i sig selv for de fem børn, men målet med turen var at komme på besøg på 'Bakkegårdens Juletræer & Pyntegrønt', som ligger ved Løgstørvej mellem Skals og Viborg. 

Efter busturen og en lille gåtur kom holdet til Bakkegården, hvor de  blev mødt af Jens Peter, som de havde en aftale med. Jens Peter bød velkommen på Bakkegården, hvor gårdspladsen var fyldt med juletræer i mange forskellige størrelser, foruden de mange juletræer rundt om på markerne.

 Jens Peter fandt en sav, og så fulgtes alle ellers med Jens Peter op bag ved Bakkegården, hvor der stod masser af juletræer – store og små imellem hinanden. Her fik dagplejebørnene lov til at gå rundt mellem træerne, hvilket børnene syntes var rigtig sjovt, men også ret så udfordrende på grund af det noget ujævne underlag. Mellem de mange store juletræer fandt Jens Peter nogle små juletræer, som børnene kunne få sig med hjem. Børnene fik hver især lov til at udpege sig et træ – cirka på højde med dem selv, og børnene holdt fast i træet, mens Jens Peter savede stammen over.

 De store børn slæbte selv deres træ hen til klapvognen – de mindste skulle have lidt hjælp, og så gik det tilbage til  gårdspladsen igen, hvor Jens Peter satte navneskilt på hver enkelt træ, og så blev træerne samlet i et net, så de var nemme at transportere hjem med bussen. Inden turen  gik tilbage mod bussen, var alle  en tur inde i 'Den gamle stald', hvor der bl.a. er masser af flotte julenisser i alverdens afskygninger og børnene nåede også lige at lege lidt på naturlegepladsen, hvor dagplejebørnene både fik sig en rutsjetur foruden en flyvetur i julemandens gamle flyvemaskine. Det var nogle rigtig trætte børn, der blev puttet i deres barnevogne den dag efter en helt fantastisk oplevelse sammen med Jens Peter.

Siden turen til Bakkegården er juletræerne blevet pyntet så flot af dagplejebørnene med stjerne, julehjerter og julekugler. Børnene har haft rigtig stor fornøjelse og glæde af de små juletræer, og de har også danset rundt om juletræerne, mens der blev sunget nogle af de så velkendte julesange. 

 -Vores tur til 'Bakkegårdens Juletræer & Pyntegrønt' har efterfølgende givet anledning til meget snak, og  vi håber helt bestemt på, at vi må komme på besøg igen til næste år, forlyder det fra 'Dagplejen Fjordglimt'.


onsdag 17. januar 2018

Aktive Kvinder i Aalestrup er klar med nyt program

Det første arrangement løber af stablen 22. januar

onsdag 17. januar 2018

Morten er en populær landmand i Aalestrup

Kendt landmand holdt foredrag i Aalestrup

onsdag 17. januar 2018

Barnets Blå Hus åbner i Aalestrup

Der er også etableret støtteforening for Barnets Blå Hus

onsdag 10. januar 2018

Trend Lines konkurs - åbner som nyt selskab

GEDSTED: Køkkenfirmaet Trend Lines A/S, Skovvej, Gedsted, er gået konkurs. Men aktiviteterne er...

onsdag 10. januar 2018

Årets første udstilling i Galleri Aalestrup

Af Hanne Monrad AALESTRUP: Galleri Aalestrup åbner årets første nye udstilling på lørdag, 13....

onsdag 03. januar 2018

Kolleger hædrede brandmand for en god indsats

Årets Brandmand blev Bjarne Sørensen

onsdag 03. januar 2018

Aalestrup Apotek flytter

Den nye adresse bliver Jernbanegade 6

onsdag 27. december 2017

To juleindbrud og en efterladt bil

Aalestrup blev ikke hærget af juleindbrud

onsdag 27. december 2017

Årbog fra museet kommer langt omkring

Aars, Hyllested, Aggersborg og Ørbæk omtales

onsdag 27. december 2017

Vesthimmerland er med i nyt natur-projekt

EU-projekt skal sikre værdifuld natur og gøre naturpleje til en bedre forretning

Arkiv

ingen nyheder i denne liste