onsdag 21. december 2016

Dagplejebørn fælder juletræer

Børnene fra Fjordglimt var på juletur

Dagplejebørnene fandt nogle fine juletræer sammen med Jens Peter.

ULBJERG: Den private dagpleje 'Dagplejen Fjordglimt' i Ulbjerg tog sidste tirsdag på tur med bussen tidligt på dagen, hvor det endnu var mørkt udenfor. 

Selve busturen var en oplevelse i sig selv for de fem børn, men målet med turen var at komme på besøg på 'Bakkegårdens Juletræer & Pyntegrønt', som ligger ved Løgstørvej mellem Skals og Viborg. 

Efter busturen og en lille gåtur kom holdet til Bakkegården, hvor de  blev mødt af Jens Peter, som de havde en aftale med. Jens Peter bød velkommen på Bakkegården, hvor gårdspladsen var fyldt med juletræer i mange forskellige størrelser, foruden de mange juletræer rundt om på markerne.

 Jens Peter fandt en sav, og så fulgtes alle ellers med Jens Peter op bag ved Bakkegården, hvor der stod masser af juletræer – store og små imellem hinanden. Her fik dagplejebørnene lov til at gå rundt mellem træerne, hvilket børnene syntes var rigtig sjovt, men også ret så udfordrende på grund af det noget ujævne underlag. Mellem de mange store juletræer fandt Jens Peter nogle små juletræer, som børnene kunne få sig med hjem. Børnene fik hver især lov til at udpege sig et træ – cirka på højde med dem selv, og børnene holdt fast i træet, mens Jens Peter savede stammen over.

 De store børn slæbte selv deres træ hen til klapvognen – de mindste skulle have lidt hjælp, og så gik det tilbage til  gårdspladsen igen, hvor Jens Peter satte navneskilt på hver enkelt træ, og så blev træerne samlet i et net, så de var nemme at transportere hjem med bussen. Inden turen  gik tilbage mod bussen, var alle  en tur inde i 'Den gamle stald', hvor der bl.a. er masser af flotte julenisser i alverdens afskygninger og børnene nåede også lige at lege lidt på naturlegepladsen, hvor dagplejebørnene både fik sig en rutsjetur foruden en flyvetur i julemandens gamle flyvemaskine. Det var nogle rigtig trætte børn, der blev puttet i deres barnevogne den dag efter en helt fantastisk oplevelse sammen med Jens Peter.

Siden turen til Bakkegården er juletræerne blevet pyntet så flot af dagplejebørnene med stjerne, julehjerter og julekugler. Børnene har haft rigtig stor fornøjelse og glæde af de små juletræer, og de har også danset rundt om juletræerne, mens der blev sunget nogle af de så velkendte julesange. 

 -Vores tur til 'Bakkegårdens Juletræer & Pyntegrønt' har efterfølgende givet anledning til meget snak, og  vi håber helt bestemt på, at vi må komme på besøg igen til næste år, forlyder det fra 'Dagplejen Fjordglimt'.


onsdag 14. marts 2018

Aalestrup rammes af regeringens udspil om parallelsamfund

To renoveringsprojekter får udskudt betalingerne fra Landsbyggefonden

onsdag 14. marts 2018

Påskeferie med mening i Vesterbølle

Vesterbølle Efterskole holder "efterskolecamp" i påsken

onsdag 14. marts 2018

Vesthimmerlands Avis kåret til årets bedste

Blev tildelt Himmerlandsavisernes vandrepokal

fredag 02. marts 2018

Det nye Handicapråd gør status

VESTHIMMERLAND: I forbindelse med kommunalvalget udpegede det nye byråd i Vesthimmerland også nyt...

onsdag 28. februar 2018

Aalestrup søger del i sundheds-millioner

Ansøgning om støtte til nyt sundhedshus på Colas-grunden klar

onsdag 28. februar 2018

'Ladies Night' skal hjælpe unge mennesker

MØLDRUP: Lions Møldrup Vølvernes ”Ladies Night” i Møldrup Kulturhus på tirsdag, 6. marts, vil igen...

onsdag 21. februar 2018

Ny midlertidig vej i villakvarter

Trafikken bliver ledt via Engparken

onsdag 21. februar 2018

Aktive Kvinder i Aalestrup har stor medlemsfremgang

Aktivitet næsten hver måned og med god tilslutning

onsdag 21. februar 2018

Aalestrup Seniorer har fået ny formand

2017 blev endnu et godt år for den aktive forening

onsdag 14. februar 2018

Fundraising på Vesterbølle Efterskole

VESTERBØLLE: Tirsdag, 7. februar var ikke nogen helt almindelig tirsdag for elever og lærere på...

Arkiv

ingen nyheder i denne liste