onsdag 18. januar 2017

Nytårskoncerten med Rasmus Bjerg får flotte anmeldelser

Af Hanne Monrad

AALESTRUP: Koncertgæster, der har sikret sig en billet til Nytårskoncerten i morgen aften i Aalestrup Idrætscenter, kan se frem til en forrygende koncert med Prinsens Musikkorps og solisten Rasmus Bjerg. I år hvor koncerten bliver afviklet i Aalestrup  for 11. gang,  er det et lidt nyt og anderledes koncept Prinsens Musikkorps fra Skive kommer med. Entertaineren Rasmus Bjerg er måske ikke så kendt, som de tidligere solister og er sikkert mest kendt som skuespiller og stand- up komiker, men han har mange andre talenter, som han gerne vil vise det jyske publikum

På nuværende tidspunkt har der været afholdt syv koncerter fra Langå i syd og til Frederikshavn i nord. Og alle steder har publikum været begejstret.

Blandt andet til koncerten i Langå, hvor 600 borgere havde en ”bjergtagende” oplevelse, da Prinsens Musikkorps og komikeren Rasmus Bjerg spillede op til dans og musik til nytårskoncerten søndag eftermiddag, hvor det blandt andet lød:

“Sikke en fest, som vi havde i Langå søndag eftermiddag! Der blev danset og sunget med, så man skulle tro at vi var havnet midt i et halbal – fantastisk stemning, tak for dét!”

Der har jo været nogle forventninger til, hvad Rasmus Bjerg havde at byde på, men det forlyder fra de forskellige steder, at det har været en helt fabelagtig koncert. Efterfølgende har der været mange, som har givet udtryk for, at det var den bedste nytårskoncert nogensinde.

Ifølge koncertgæster til de nu afviklede koncerter oplyses det, at Rasmus Bjerg fantastisk – ligegyldigt om der blev spillet John Mogensen og Elvis Presley. Og derudover har Rasmus Bjerg en fabelagtig kemi med dirigenten for Prinsens Musikkorps, Renè Bjerregaard Nielsen, hvilket i sammenspil med musikken ramte lige ned i hjertekuglen på publikum.

Så der er lagt an til endnu en storslået Nytårskoncert i Aalestrup Idrætscenter i morgen aften, hvor det som sædvanligt er Per Bisgaard, der vil kæde programmet sammen og ifølge arrangørerne, er der endnu billetter til salg.


onsdag 26. april 2017

Trio med succes i 25 år

Preben Pedersen, Per Therkildsen og Allan Prang fejrer jubilæum

onsdag 26. april 2017

Syriske flygtninge inviterede til fest

Fredag bød på en anderledes fest i Gedsted

onsdag 19. april 2017

Anita Houvenaghel vender tilbage til Aalestrup

Kunstneren kommer dog kun på besøg

onsdag 19. april 2017

Musiktrio tager på plejehjem

Giver koncert for beboerne på Aaglimt 28.april

mandag 10. april 2017

Lions Club kan fejre 100 års jubilæum

Den lokale Lions Club Aalestrup er dog kun 45 år gammel

mandag 10. april 2017

Vicetrup på festlig besøg i Pavillonen

Per Bisgaard var konferencier

onsdag 05. april 2017

Populær tv-vært gæster Klejtrup

Anders Agger holder foredrag på musikefterskolen 27. april

onsdag 05. april 2017

Aalestrup er blevet gjort klar til foråret

22 mennesker gav byen en kærlig ansigtsløftning

onsdag 05. april 2017

Triton Vintage byder velkommen i nye lokaler

Butikken åbner 8. april på Vesterbro 20

fredag 31. marts 2017

Aalestrup-formand tvivler på udsagn i detailhandelsanalyse

Aalestrup Handel & Erhverv har gang i mange opgaver

Arkiv

ingen nyheder i denne liste