onsdag 01. februar 2017

Vagtskifte hos forsikring

Frede Østrup, Aalestrup, takker af efter 39 år i branchen

Frede Østrup takker af efter 39 år som forsikringsmand. Han bliver afløst af Renè Sørensen.

AALESTRUP: Frede Østrup begyndte i 1978 som assurandør i Forsikringsselskabet Plansikring med hovedkontor i Stilling ved Skanderborg

- Det var jo en ny og spændende periode, der begyndte med en masse nye udfordringer for forsikringsbranchen med indtegning af mange nye kunder, både inden for privat, landbrug  og erhverv, fortæller Frede Østrup. I 1991 solgte Plansikring selskabet til det Tyske Selskab Provinzial med hovedsæde i Kiel. Vi kom så til at hedde ”Provinzial Danmark”.  Provinzial havde et andet koncept at virke på. Hvor jeg tidligere var ansat som assurandør,  blev jeg selvstændig agenturindehaver, med tre  ansatte, to assurandører og en kontorassistent. Det var en dejlig tid med et godt team, som arbejdede med både indtegning af nye kunder og varetagelse af skadebehandlingen.

I 2001 solgte ”Provinzial” selskabet til det gamle hæderkronede Selskab Alm. Brand, hvor selskabet så i en periode kom til at hedde ”Provinsforsikring  Alm. Brand” , men det  blev så senere fusioneret op i moderselskabet Alm. Brand, hvor Frede Østrup  så igen blev ansat som  assurandør, da de ikke brugte agenturmodellen.

- Det er så blevet til 39 år i branchen, en spændende periode også rent udviklingsmæssigt, hvor vi i 1978 indledte med papirbegæringen m.v. og her de senere år har haft den bærbare computer med ud til kunderne, så vi selv kunne gøre arbejdet færdigt, jo den teknologiske vikling har også i forsikringsbranchen gjort arbejdet lettere, siger Frede Østrup.

Selv om det er med blandede følelser og lidt vemod, glæder Frede Østrup sig til at være mere derhjemme hos fru Kirsten, og han mener ikke at tiden vil falde lang. I den nærmeste tid er der en del papirer, der skal sorteres og på ejendommen i Markedsdalen har Frede Østrup  også et lille fritidslandbrug.

- Det har været en rigtig dejlig tid, siger Frede Østrup, med dejlige trofaste kunder, som jeg har haft et godt og tillidsfuldt forsikringssamarbejde med igennem årene.

Tager over

Som afløser for Frede Østrup kommer også en lokal mand,  René Sørensen, som er opvokset ved Vesterris.  Renè Sørensen har gået i skole i Aalestrup, derefter på Aars Handelsskole og senere gennemførte han en gymnasial uddannelse i Viborg.

René Sørensen er 41 år og bor nu i den gamle skole i Svoldrup. Han har siden gennemført en ejendomsmægleruddannelse og er nu i gang med at færdiggøre forsikringsuddannelsen på Forsikringsakademiet. Han har dog allerede en tid været assurandør i Skive, Salling og på Fur, men nu hvor Frede Østrup har valgt at stoppe, var det naturligt, at han også fik Aalestrup med som kundeområde.

- Jeg kender jo Aalestrup hvor jeg er født, opvokset,  har gået i skole, dyrket sport, skabt relationer og stiftet familie i området.

Jeg er en person med benene solidt plantet i den himmerlandske muld, og glæder mig meget til at komme i gang og møde eksisterende og nye relationer, siger René Sørensen.


onsdag 25. april 2018

Mange udfordringer i Rosenparken

I sidste uge blev der holdt generalforsamling

onsdag 25. april 2018

Fest med Sussi og Leo i Aalestrup

Kultduoen var blevet til en trio

onsdag 25. april 2018

Street Art i Aalestrup by

Elever fra Aalestrup Realskole har pyntet byen

onsdag 18. april 2018

Festlig afslutning på Vennepunktets sæson

Fredag sluttede sæsonen

onsdag 18. april 2018

SuperBrugsen i Aalestrup er på vej fremad

Atter et år med store udfordringer i SuperBrugsen

fredag 13. april 2018

Vesthimmerlands Kulturråd støtter gode initiativer

Af Hanne MonradVESTHIMMERLAND: Igen i 2017 har Vesthimmerlands Kulturråd støttet mange gode...

torsdag 12. april 2018

50 kalve på natvandring

AALESTRUP: Natten mellem onsdag og torsdag slap 50 kalve ud fra en indhegning ved Hovedvejen øst...

onsdag 11. april 2018

Ny forpagter på Ulbjerg Cafeteria

Af Hanne Monrad ULBJERG: Ulbjerg Cafeteria har fået en ny forpagter. Det vil sige Kurt Grove...

onsdag 11. april 2018

Rosenparkens formand ønsker at træde tilbage

Alle interesserede inviteres til generalforsamling

fredag 06. april 2018

Wild wild Westhimmerland

Aalestrup Skole blev til det vilde vesten

Arkiv

ingen nyheder i denne liste