onsdag 15. februar 2017

Bolig Punkt i Aalestrup bliver delt op i to firmaer

Af Hanne Monrad

AALESTRUP: Gennem en meget lang årrække, ja faktisk siden 1970, har der været solgt gardiner og tæpper til den store guldmedalje fra firmaet Bolig Punkt i Aalestrup.

Firmaet startede i Jernbanegade i marts 1970. Det var Axel Pedersen, der i samarbejde med den daværende manufakturforretning ”Ester Nielsen” startede op med tæpper, gardiner og boligudstyr.

Hurtigt blev det en af områdets førende forretninger og lokalerne blev for små. I 1978 blev der i østre ende af Aalestrup bygget en stor flot bygning, der foruden det nuværende sortiment også kom til at rumme en kæmpeafdeling med møbler og senge.

Siden den tid er firmaet Bolig Punkt, hvor også Aage Kibsgaard kom til i 1973 og blev medejer i 1978,  blevet  et solidt drevet firma, som altid har ydet en stor service og kunderne er strømmet til, for hos Bolig Punkt var servicen, også hos medarbejderne, i top og kvaliteten var høj.

Men nu har firmaet, stadig med Axel Pedersen og Aage Kibsgaard i spidsen, valgt at dele firmaet op, så deres mangeårige medarbejder, Allan Larsen, overtager afdelingen med tæpper og gardiner. De to vil herefter, sammen med Bodil Andersen, der har været i firmaet siden 1976, koncentrere sig om det nye koncept med møbler og senge som i takt med, at der bliver mere plads, vil blive udvidet i forretningen i Borgergade 39. 

Allan Larsen, 50 år og bosat i Hornum, overtager således afdelingen med tæpper og gardiner fra 15. februar og flytter samtidig sit nye firma ”Punkt” til Borgergade 17 A.

Allan er uddannet tømrer men har i mange år beskæftiget sig med montering. Igennem 11 år var han ansat hos ” Hornum Tæpper og Gardiner” og de seneste 10 år hos Bolig Punkt, hvor han selvfølgelig er blevet godt kendt med kundekredsen og kunderne ved, at når det er Allan der kommer, så er kvaliteten i top.

I den sparsomme fritid er der tid til at tage sig af familien, der omfatter hustruen samt tre børn og to børnebørn. Sommerhuset i Trend skal også passes og en tur på motorcyklen vil Allan også gerne have tid til.

Allan Larsen glæder sig til at starte op i det nye firma og han håber på, at såvel nuværende som nye kunder vil besøge ham på den nye adresse.  Allan Larsen håber på, at der hurtig vil blive basis for mindst en medarbejder mere, men indtil vil sønnen, Anders, der også gennem seks år har været ansat hos Bolig Punkt, og nu er i lære som maler, hjælpe til når der er behov.

Allan Larsen fortsætter med alle de gode mærker og kvaliteter, som tideligere indenfor tæpper og gardiner men han vil som noget nyt også have trægulve med i sortimentet for eftertiden.Allans anden søn Kasper, som er uddannet tømrer vil også være behjælpelig, specielt når det drejer sig om det nye tiltag i form af trægulve.  Allan starter med at åbne den nye forretning ”Punkt” i morgen, torsdag, 16. februar og torsdag, 2. marts vil der blive officielt åbnet, hvor der også vil være et væld af gode tilbud og overraskelser til kunderne, lover Allan Larsen.


onsdag 17. januar 2018

Aktive Kvinder i Aalestrup er klar med nyt program

Det første arrangement løber af stablen 22. januar

onsdag 17. januar 2018

Morten er en populær landmand i Aalestrup

Kendt landmand holdt foredrag i Aalestrup

onsdag 17. januar 2018

Barnets Blå Hus åbner i Aalestrup

Der er også etableret støtteforening for Barnets Blå Hus

onsdag 10. januar 2018

Trend Lines konkurs - åbner som nyt selskab

GEDSTED: Køkkenfirmaet Trend Lines A/S, Skovvej, Gedsted, er gået konkurs. Men aktiviteterne er...

onsdag 10. januar 2018

Årets første udstilling i Galleri Aalestrup

Af Hanne Monrad AALESTRUP: Galleri Aalestrup åbner årets første nye udstilling på lørdag, 13....

onsdag 03. januar 2018

Kolleger hædrede brandmand for en god indsats

Årets Brandmand blev Bjarne Sørensen

onsdag 03. januar 2018

Aalestrup Apotek flytter

Den nye adresse bliver Jernbanegade 6

onsdag 27. december 2017

To juleindbrud og en efterladt bil

Aalestrup blev ikke hærget af juleindbrud

onsdag 27. december 2017

Årbog fra museet kommer langt omkring

Aars, Hyllested, Aggersborg og Ørbæk omtales

onsdag 27. december 2017

Vesthimmerland er med i nyt natur-projekt

EU-projekt skal sikre værdifuld natur og gøre naturpleje til en bedre forretning

Arkiv

ingen nyheder i denne liste