onsdag 15. februar 2017

Bolig Punkt i Aalestrup bliver delt op i to firmaer

Af Hanne Monrad

AALESTRUP: Gennem en meget lang årrække, ja faktisk siden 1970, har der været solgt gardiner og tæpper til den store guldmedalje fra firmaet Bolig Punkt i Aalestrup.

Firmaet startede i Jernbanegade i marts 1970. Det var Axel Pedersen, der i samarbejde med den daværende manufakturforretning ”Ester Nielsen” startede op med tæpper, gardiner og boligudstyr.

Hurtigt blev det en af områdets førende forretninger og lokalerne blev for små. I 1978 blev der i østre ende af Aalestrup bygget en stor flot bygning, der foruden det nuværende sortiment også kom til at rumme en kæmpeafdeling med møbler og senge.

Siden den tid er firmaet Bolig Punkt, hvor også Aage Kibsgaard kom til i 1973 og blev medejer i 1978,  blevet  et solidt drevet firma, som altid har ydet en stor service og kunderne er strømmet til, for hos Bolig Punkt var servicen, også hos medarbejderne, i top og kvaliteten var høj.

Men nu har firmaet, stadig med Axel Pedersen og Aage Kibsgaard i spidsen, valgt at dele firmaet op, så deres mangeårige medarbejder, Allan Larsen, overtager afdelingen med tæpper og gardiner. De to vil herefter, sammen med Bodil Andersen, der har været i firmaet siden 1976, koncentrere sig om det nye koncept med møbler og senge som i takt med, at der bliver mere plads, vil blive udvidet i forretningen i Borgergade 39. 

Allan Larsen, 50 år og bosat i Hornum, overtager således afdelingen med tæpper og gardiner fra 15. februar og flytter samtidig sit nye firma ”Punkt” til Borgergade 17 A.

Allan er uddannet tømrer men har i mange år beskæftiget sig med montering. Igennem 11 år var han ansat hos ” Hornum Tæpper og Gardiner” og de seneste 10 år hos Bolig Punkt, hvor han selvfølgelig er blevet godt kendt med kundekredsen og kunderne ved, at når det er Allan der kommer, så er kvaliteten i top.

I den sparsomme fritid er der tid til at tage sig af familien, der omfatter hustruen samt tre børn og to børnebørn. Sommerhuset i Trend skal også passes og en tur på motorcyklen vil Allan også gerne have tid til.

Allan Larsen glæder sig til at starte op i det nye firma og han håber på, at såvel nuværende som nye kunder vil besøge ham på den nye adresse.  Allan Larsen håber på, at der hurtig vil blive basis for mindst en medarbejder mere, men indtil vil sønnen, Anders, der også gennem seks år har været ansat hos Bolig Punkt, og nu er i lære som maler, hjælpe til når der er behov.

Allan Larsen fortsætter med alle de gode mærker og kvaliteter, som tideligere indenfor tæpper og gardiner men han vil som noget nyt også have trægulve med i sortimentet for eftertiden.Allans anden søn Kasper, som er uddannet tømrer vil også være behjælpelig, specielt når det drejer sig om det nye tiltag i form af trægulve.  Allan starter med at åbne den nye forretning ”Punkt” i morgen, torsdag, 16. februar og torsdag, 2. marts vil der blive officielt åbnet, hvor der også vil være et væld af gode tilbud og overraskelser til kunderne, lover Allan Larsen.


onsdag 18. april 2018

Festlig afslutning på Vennepunktets sæson

Fredag sluttede sæsonen

onsdag 18. april 2018

SuperBrugsen i Aalestrup er på vej fremad

Atter et år med store udfordringer i SuperBrugsen

fredag 13. april 2018

Vesthimmerlands Kulturråd støtter gode initiativer

Af Hanne MonradVESTHIMMERLAND: Igen i 2017 har Vesthimmerlands Kulturråd støttet mange gode...

torsdag 12. april 2018

50 kalve på natvandring

AALESTRUP: Natten mellem onsdag og torsdag slap 50 kalve ud fra en indhegning ved Hovedvejen øst...

onsdag 11. april 2018

Ny forpagter på Ulbjerg Cafeteria

Af Hanne Monrad ULBJERG: Ulbjerg Cafeteria har fået en ny forpagter. Det vil sige Kurt Grove...

onsdag 11. april 2018

Rosenparkens formand ønsker at træde tilbage

Alle interesserede inviteres til generalforsamling

fredag 06. april 2018

Wild wild Westhimmerland

Aalestrup Skole blev til det vilde vesten

onsdag 04. april 2018

Arbejdsulykke i Gedsted

GEDSTED: En medarbejder fra et firma i Kolding kom ud for en arbejdsulykke tirsdag...

onsdag 04. april 2018

Aalestrup er blevet gjort forårsklar

Mange frivillige mødte op for at gøre byen ren

onsdag 04. april 2018

Knaberfesten 2018 er ved at være på skinner

Tema til optoget bliver i år Astrid Lindgrens univers

Arkiv

ingen nyheder i denne liste