onsdag 03. maj 2017

Stående applaus til Neighbours & Friends

Igen en stor musikalsk oplevelse i Aalestrup

Af Hanne Monrad

AALESTRUP: Flere gange under den over to timer lange koncert, fredag aften i Aalestrup Idrætscenter, var publikum så begejstret for, hvad de så og hørte, at man måtte give orkestret en velfortjent stående applaus.

De mange, der var mødt op til endnu en koncert med ”Mariehaven”`s  dygtige musikere med Helge Engelbrecht i spidsen var ovenud begejstret for en virkelig vellykket og professionel koncert.

Per Bisgaard bød velkommen til de mange der havde valgt at bruge en fredag aften i Aalestrup Idrætscenter og det var der vist ingen der fortrød. Fra orkestret, med ”Godfather” selv, Helge Engelbrecht, i spidsen,  gik på scenen kl. 20.00 og til det sidste nummer, to en halv time senere var blevet leveret, var der så meget gang i musikere og sangere, at taget var ved at lette, dels af den festlige musik og sang, dels af publikums  applaus.

Neighbours  &  Friends,  der tæller 11 medlemmer, alle fantastisk musikalske personer, der forstår at levere varen. Alle er uden undtagelse så professionelle og kan både synge og spille flere instrumenter, så det er en lyst. Og hele tiden med et højt humør, som smitter af på publikum.

Helge Engelbrecht udtrykte sin glæde over at være tilbage i Aalestrup. Han huskede koncerten sidste år i og havde glædet sig til at vende tilbage til byen med ”vennerne” i år.

Mange havde sikkert forventet at koncerten ville være en gentagelse af sidste års koncert, men det var absolut ikke tilfældet, selvom mange af deres mest populære og kendte sange selvfølgelig også var med, var der mange nye sange og solistoptrædener med, så man fornemmede en helt anderledes oplevelse, der var mindst lige så god og oplevelsesrig som i 2016.

Helge Engelbrecht er jo ham, der binder de forskellige numre sammen og det gør han på en helt speciel og finurlig måde, som virker rigtig godt med humor og små anekdoter. Han er også god til at præsentere de forskellige medlemmer af orkesteret på en god og varm måde, så man føler, at de har det rigtig godt og hyggeligt med hinanden og det smitter af og når ud over scenekanten.

I Mariehaven i sommeren 2016 havde man bedt publikum om at vælge nogle sange, som skulle med på repertoiret til koncerterne rundt om i landet og de populære sange var naturligvis med i aftenens koncert, bl.a. ”De smukke pi'r og drenge” og ”Sangen til livet” .

Gruppens dygtige pianist m.m. Ronnie Flyvbjerg Olesen spillede en helt vidunderlig potpourri over danske sange. De to dygtige piger Sidsel Marie og Sine gav også en prøve på, at de også udover at kunne spille på instrumenter også begge havde en flot sangstemme.

En af aftenens største bifald fik Tommy Rasmussen,  da han sang en af de flotte sange fra musicalen Chess.

Aftenen sluttede med et par ekstranumre og som absolut finale på en flot koncert samledes alle 11 i en gruppe hvor de sang ”A cappella”. 

Koncerten med Helge Engelbrecht og Newighbours var absolut igen af de helt musikalske oplevelser som Aalestrup har budt på.

Som en ekstra oplevelse satte hele gruppen sig, efter koncerten, ved et langbord for at snakke med publikum og skrive autografer inden de igen pakkede sammen for igen at drage til Ansager.


onsdag 17. januar 2018

Aktive Kvinder i Aalestrup er klar med nyt program

Det første arrangement løber af stablen 22. januar

onsdag 17. januar 2018

Morten er en populær landmand i Aalestrup

Kendt landmand holdt foredrag i Aalestrup

onsdag 17. januar 2018

Barnets Blå Hus åbner i Aalestrup

Der er også etableret støtteforening for Barnets Blå Hus

onsdag 10. januar 2018

Trend Lines konkurs - åbner som nyt selskab

GEDSTED: Køkkenfirmaet Trend Lines A/S, Skovvej, Gedsted, er gået konkurs. Men aktiviteterne er...

onsdag 10. januar 2018

Årets første udstilling i Galleri Aalestrup

Af Hanne Monrad AALESTRUP: Galleri Aalestrup åbner årets første nye udstilling på lørdag, 13....

onsdag 03. januar 2018

Kolleger hædrede brandmand for en god indsats

Årets Brandmand blev Bjarne Sørensen

onsdag 03. januar 2018

Aalestrup Apotek flytter

Den nye adresse bliver Jernbanegade 6

onsdag 27. december 2017

To juleindbrud og en efterladt bil

Aalestrup blev ikke hærget af juleindbrud

onsdag 27. december 2017

Årbog fra museet kommer langt omkring

Aars, Hyllested, Aggersborg og Ørbæk omtales

onsdag 27. december 2017

Vesthimmerland er med i nyt natur-projekt

EU-projekt skal sikre værdifuld natur og gøre naturpleje til en bedre forretning

Arkiv

ingen nyheder i denne liste