onsdag 28. juni 2017

Kommunale repræsentanter gav god information

Af Hanne Monrad

AALESTRUP: De to lokale erhvervsforeninger, ”Aalestrup Handel & Erhverv" og ”Erhvervsklubben AIF” havde torsdag i sidste uge inviteret deres medlemmer til en informationsaften på Hotel Hvide Kro.

Anledningen var, at mange, især håndværkerne i de to foreninger, på et tidligere møde med repræsentanter fra Vesthimmerlands Kommune, havde givet udtryk for utilfredshed med kommunen udbudspolitik indenfor byggeri og anlægsarbejder.

Det har kommunen sidenhen gjort noget ved og fra 1. juni er der kommet en ny politik om udbuddet af bygge– og anlægsopgaver.

Tre personer fra Vesthimmerlands Kommune, direktør Ole Helk, drifts– og anlægschef Jørgen Hansen og teamleder Hans Ebdrup Kjær var mødt op for at redegøre for den nye politik og hvad der er kommet af ændringer på dette område.

De tre gav en god orientering og tilhørerne var åbenbart godt tilfredse med, det de fik fortalt, at der efterfølgende var meget få, der ønskede nærmere uddybning.

Aftenen bød også på et indlæg af turistchef Jimmi Pedersen, Visit Vesthimmerland, som fortalte om turisterhvervet i kommunen netop nu. Det var et spændende indlæg, hvor Jimmi Pedersen fortalte om de mange projekter, organisationen, som er en selvstændig enhed, arbejder med nu og de fremtidige aspekter for turisterhvervet i Vesthimmerland.

Som sidste gæst der var inviteret til denne medlemsaften, var direktør Henrik Schärfe, Fonden Autonomous, som fortalte om mange projekter i fremtiden, som han arbejder med og som er et spændende emne, men også lidt foruroligende med en teknik, som man har svært ved at forholde sig til, men en af de nærmeste projekter som Henrik Schärfe arbejder med er projektet med de førerløse biler i Vesthimmerland.

Henrik Schärfe kunne fortæller at lovgivningen nu er på plads og han regner med at se nogle af de første førerløse biler på vesthimmerlandske veje her i efteråret.

Mødet blev ledet af Karl W. Carlsen, formand for Aalestrup Handel & Erhverv og Per Bisgaard som er foreningens repræsentant og netop blevet valgt til formand i ”Væksthimmerland ”.


onsdag 13. december 2017

Bubber bød op til dans i Aalestrup

Bubber holdt "Gang i Danmark"

onsdag 13. december 2017

Frisør i Aalestrup stopper efter 61 år

Grethe Jensen lægger saksen på hylden ved årsskiftet

onsdag 13. december 2017

Aalestrup Skole skal renoveres

Der er afsat 500.000 kroner til formålet

onsdag 06. december 2017

Frivillige i Vesthimmerland blev hædret

Torsdag aften var der prisfest i ALFA

onsdag 06. december 2017

Udviklingshæmmede hjælper socialt udsatte børn

Byen i Byen griber samskabelsen med Carpe Diem

onsdag 06. december 2017

Julekoncert med gløgg og æbleskiver

På søndag sker der igen noget spændende i Aalestrup

onsdag 29. november 2017

Debuterende bjergbestiger fra Aalestrup nåede toppen i Himalaya

Dennis Høgh Andersen nåede toppen af Island Peak i første forsøg

onsdag 29. november 2017

Konstitueringen næsten på plads

DFs Brian Christensen bliver formand for Jobcenter og integration

onsdag 22. november 2017

Julemessen i Aalestrup er blevet endnu større

Messen havde i år 42 udstillere

onsdag 22. november 2017

Indvielse i børnehøjde

Fredag blev Børnehuset i Aalestrup indviet

Arkiv

ingen nyheder i denne liste