onsdag 26. juli 2017

Revlingefesten blev skudt i gang med vådt traktortræk

Af: Lars Lindberg

De vil feste igennem resten af ugen i Møldrup

De mørke skyer hang tungt over pladsen, da årets Revlingefest i søndags blev kickstartet med et stort traktortræk. Enkelte sorte skyer blev dog skabt af de potente traktorer, som deltog i konkurrencen.

MØLDRUP: Man må ikke håbe, at vejrguderne søndag sendte arrangørerne af Revlingefesten et signal om, hvordan de er stemt overfor årets byfest i Møldrup.

Traditionen tro blev festlighederne skudt i gang med et stort anlagt traktortræk, men vejret artede sig på ingen måde, da det i lange perioder stod ned i stænger, mens de store maskiner prøvede kræfter på den mere og mere mudrede bane. Tilskuerinteressen var dog ganske imponerende vejrliget taget i betragtning, og deltagerne i traktortrækket formåede da også adskillige gange at løfte stemningen med full pull - som naturligvis blev belønnet med "full pull-sangen".

Der var større trængsel ved fadølsanlægget og pølsevognen end ved isboden, men hvis vejrudsigten for de kommende dage holder stik, skulle der især lørdag og søndag blive ganske hæderligt isspisningsvejr.

Traditionen tro byder årets Revlingefest på en lang række aktiviteter for både unge og gamle. Mandag stod i fodboldens tegn, da der både blev spillet en hyggeturnering med KVIK, HBI, Løgstør og MTIF som deltagere samt en gade- og familiefodboldturnering.

Tirsdag stod den på kroketturnering og cykelløb, og onsdag vil der blandt andet blive spillet beachvolleyball og holdt "bette kur'n awten" i kulturcentret.

Torsdag vil der igen blive spillet en masse fodbold på stadion, og så vil der også være tid til bankospil i Møldruphallen og livemusik i teltet.

Fredag er der bilorienteringsløb med start fra parkeringspladsen på Jernbanegade, hvor handelsstandsforeningen og Revlingefestkomitéen serverer gratis grillmad, inden Los Ventos spiller op til dans i festteltet.

Lørdag er der fuld knald på hele dagen, når der først bliver løbet Mørkedaleløbet, hvorefter festlighederne blandt andet byder på gratis kaffebord, hestevognskørsel, motorcykeludstilling, havetraktortræk, børnedyrskue, stor vandkamp og Revlingebal.

Søndag sluttes Revlingefesten anno 2017 af med optog gennem byen, kagekonkurrence, ringridning, bagagerumssalg, revy, fællesspisning og kåring af Årets Møldrupborger, inden et stort festfyrværkeri sætter den endelige punktum for festivitassen.


onsdag 18. april 2018

Festlig afslutning på Vennepunktets sæson

Fredag sluttede sæsonen

onsdag 18. april 2018

SuperBrugsen i Aalestrup er på vej fremad

Atter et år med store udfordringer i SuperBrugsen

fredag 13. april 2018

Vesthimmerlands Kulturråd støtter gode initiativer

Af Hanne MonradVESTHIMMERLAND: Igen i 2017 har Vesthimmerlands Kulturråd støttet mange gode...

torsdag 12. april 2018

50 kalve på natvandring

AALESTRUP: Natten mellem onsdag og torsdag slap 50 kalve ud fra en indhegning ved Hovedvejen øst...

onsdag 11. april 2018

Ny forpagter på Ulbjerg Cafeteria

Af Hanne Monrad ULBJERG: Ulbjerg Cafeteria har fået en ny forpagter. Det vil sige Kurt Grove...

onsdag 11. april 2018

Rosenparkens formand ønsker at træde tilbage

Alle interesserede inviteres til generalforsamling

fredag 06. april 2018

Wild wild Westhimmerland

Aalestrup Skole blev til det vilde vesten

onsdag 04. april 2018

Arbejdsulykke i Gedsted

GEDSTED: En medarbejder fra et firma i Kolding kom ud for en arbejdsulykke tirsdag...

onsdag 04. april 2018

Aalestrup er blevet gjort forårsklar

Mange frivillige mødte op for at gøre byen ren

onsdag 04. april 2018

Knaberfesten 2018 er ved at være på skinner

Tema til optoget bliver i år Astrid Lindgrens univers

Arkiv

ingen nyheder i denne liste