onsdag 26. juli 2017

Revlingefesten blev skudt i gang med vådt traktortræk

Af: Lars Lindberg

De vil feste igennem resten af ugen i Møldrup

De mørke skyer hang tungt over pladsen, da årets Revlingefest i søndags blev kickstartet med et stort traktortræk. Enkelte sorte skyer blev dog skabt af de potente traktorer, som deltog i konkurrencen.

MØLDRUP: Man må ikke håbe, at vejrguderne søndag sendte arrangørerne af Revlingefesten et signal om, hvordan de er stemt overfor årets byfest i Møldrup.

Traditionen tro blev festlighederne skudt i gang med et stort anlagt traktortræk, men vejret artede sig på ingen måde, da det i lange perioder stod ned i stænger, mens de store maskiner prøvede kræfter på den mere og mere mudrede bane. Tilskuerinteressen var dog ganske imponerende vejrliget taget i betragtning, og deltagerne i traktortrækket formåede da også adskillige gange at løfte stemningen med full pull - som naturligvis blev belønnet med "full pull-sangen".

Der var større trængsel ved fadølsanlægget og pølsevognen end ved isboden, men hvis vejrudsigten for de kommende dage holder stik, skulle der især lørdag og søndag blive ganske hæderligt isspisningsvejr.

Traditionen tro byder årets Revlingefest på en lang række aktiviteter for både unge og gamle. Mandag stod i fodboldens tegn, da der både blev spillet en hyggeturnering med KVIK, HBI, Løgstør og MTIF som deltagere samt en gade- og familiefodboldturnering.

Tirsdag stod den på kroketturnering og cykelløb, og onsdag vil der blandt andet blive spillet beachvolleyball og holdt "bette kur'n awten" i kulturcentret.

Torsdag vil der igen blive spillet en masse fodbold på stadion, og så vil der også være tid til bankospil i Møldruphallen og livemusik i teltet.

Fredag er der bilorienteringsløb med start fra parkeringspladsen på Jernbanegade, hvor handelsstandsforeningen og Revlingefestkomitéen serverer gratis grillmad, inden Los Ventos spiller op til dans i festteltet.

Lørdag er der fuld knald på hele dagen, når der først bliver løbet Mørkedaleløbet, hvorefter festlighederne blandt andet byder på gratis kaffebord, hestevognskørsel, motorcykeludstilling, havetraktortræk, børnedyrskue, stor vandkamp og Revlingebal.

Søndag sluttes Revlingefesten anno 2017 af med optog gennem byen, kagekonkurrence, ringridning, bagagerumssalg, revy, fællesspisning og kåring af Årets Møldrupborger, inden et stort festfyrværkeri sætter den endelige punktum for festivitassen.


onsdag 17. januar 2018

Aktive Kvinder i Aalestrup er klar med nyt program

Det første arrangement løber af stablen 22. januar

onsdag 17. januar 2018

Morten er en populær landmand i Aalestrup

Kendt landmand holdt foredrag i Aalestrup

onsdag 17. januar 2018

Barnets Blå Hus åbner i Aalestrup

Der er også etableret støtteforening for Barnets Blå Hus

onsdag 10. januar 2018

Trend Lines konkurs - åbner som nyt selskab

GEDSTED: Køkkenfirmaet Trend Lines A/S, Skovvej, Gedsted, er gået konkurs. Men aktiviteterne er...

onsdag 10. januar 2018

Årets første udstilling i Galleri Aalestrup

Af Hanne Monrad AALESTRUP: Galleri Aalestrup åbner årets første nye udstilling på lørdag, 13....

onsdag 03. januar 2018

Kolleger hædrede brandmand for en god indsats

Årets Brandmand blev Bjarne Sørensen

onsdag 03. januar 2018

Aalestrup Apotek flytter

Den nye adresse bliver Jernbanegade 6

onsdag 27. december 2017

To juleindbrud og en efterladt bil

Aalestrup blev ikke hærget af juleindbrud

onsdag 27. december 2017

Årbog fra museet kommer langt omkring

Aars, Hyllested, Aggersborg og Ørbæk omtales

onsdag 27. december 2017

Vesthimmerland er med i nyt natur-projekt

EU-projekt skal sikre værdifuld natur og gøre naturpleje til en bedre forretning

Arkiv

ingen nyheder i denne liste