onsdag 09. februar 2011

"Plus" i Aalestrup skifter ejer

Af: Hanne Grabow

Der skal fortsat drives butik og serviceværksted

Bodil og Vagn Laursen sammen medNellie Hilding.

AALESTRUP: Institutionen Rosengården i Aalestrup er meget aktiv i byen, og har mange projekter i gang som bliver drevet på bedste vis. Nu kommer der endnu et projekt. 15. februar overtager Rosengården driften af døgnkiosken ”Plus” i Borgergade.
Virksomheden bliver på nuværende tidspunkt drevet af Bodil og Vagn Laursen, som har haft forretningen og værkstedet, Aalestrup Bilværksted på adressen i omkring 35 år. Det er planen, at beboerne på institutionen skal være med i den daglige pasning og de unge, der er ansat i butikken i øjeblikket, har fået tilbud om at blive, så de kan assistere på tidspunkter, hvor personalet på Rosengården ikke har mulighed for det.
-Vi beholder de nuværende åbningstider og det siger jo sig selv, at vi ikke kan have vores beboere til at være der så sent om aftenen, siger lederen af Rosengården, Nellie Hilding, som også giver udtryk for, at hun glæder sig til at gå i gang med det nye projekt, som i første omgang ikke omfatter autoserviceværkstedet, det vil Vagn Laursen og hans medarbejdere fortsætte med indtil videre. Lederen af Rosengården Nellie Hilding fortæller, at der her i begyndelsen af det nye år er blevet ændret i organisationen. Hun har tidligere haft hele området, men i kraft af de mange beboere, der nu kommer til Aalestrup og dermed mere arbejde med organiseringen omkring etableringen af flere boliger, er Knud Olav Christiansen, Løgstør udpeget til at varetage beskæftigelsesområdet indenfor voksen/ handicap området.
- Det er ærgerligt, at jeg ikke skal være med til at følge de mange aktiviteter der efterhånden er for vore beboere i Aalestrup, men jeg glæder mig til at være med til at vi får startet i den nye forretning. Der bliver ikke ændret væsentligt i det nuværende koncept, men vi har da planer om, at indrette et lille ”cafehjørne” i butikken, så kunderne kan hygge sig med lidt at spise eller en kop kaffe, siger Nellie Hilding.
Det er stedfortræder Gitte Bertelsen der fratræder sin nuværende stilling som stedfortræder og i stedet bliver den daglige koordinator hos ” Plus”.
I løbet af kort tid får vi 15 til 20 nye beboere, der skal bo og arbejde i Aalestrup. De er meget velfungerende så vi skal finde seriøs beskæftigelse til dem, og det passer fint med at vi overtager ”Plus” og de opgaver der findes her, siger Nellie Hilding.
Samtidig med, at der kommer flere nye beboere, der skal findes boliger til, vil der i 2011 ske en større udbygning af Rosengården i Borgergade. Der skal bygges 16 nye boliger og derfor bliver der ikke plads til de øvrige, der er tilknyttet institutionen og som bor rundt om i byen. De har tidligere anvendt lokaler i Rosengården til beskæftigelse. Derfor skal der findes beskæftigelsesmuligheder andre steder. Der bliver heller ikke plads til  admistrationen, og derfor indgår privatboligen Borgergade 21 også i aftalen. Her vil der blive indrettet lokaler til administration for Rosengården, mens Bodil og Vagn Laursen indretter sig i lejligheden på første sal.


onsdag 23. maj 2018

Kulturperson blev ny Knaberkonge i Aalestrup

Regentpar nr. 51 blev kåret ved Knaberfesten

onsdag 23. maj 2018

Optog og hundreder af mennesker i gaderne i Aalestrup

Af Ture Damtoft AALESTRUP: Knaberfesten sluttede i søndags på en dag hvor gaderne, kræmmerboderne...

onsdag 23. maj 2018

Tværkommunalt samarbejde skal sikre arbejdskraft

Nyt tværkommunalt samarbejde kobler virksomhed og ledig i Vesthimmerland, Rebild og Mariagerfjord...

onsdag 16. maj 2018

Regent nummer 51 skal kåres ved Knaberfesten

Af Hanne Monrad KNABERFEST: På søndag, 20. maj udløses spændingen om, hvem der skal være det nye...

onsdag 16. maj 2018

43 sider af kulturarven

Programmet for årets Kulturarvsmåned er nu klar

onsdag 16. maj 2018

Leoparderne kommer til Aalestrup

AALESTRUP: Aalestrup Seniorer arrangerer også i år en sommerfest for medlemmerne, ”Grillaften på...

onsdag 16. maj 2018

Kunst til glæde og inspiration i Møldrup

MØLDRUP: Lokalhistorisk Forening for Møldrup og Omegn har nye billeder på Gallerigangens vægge på...

onsdag 09. maj 2018

Jasmin og Emilie blev hyldet på Museet i Farsø

VESTHIMMERLAND: Skoleelever fra 7.–10. kl. i Vesthimmerlands Kommune var inviteret til at indsende...

onsdag 09. maj 2018

Aalestrup får seks mio. kr. til et sundhedshus

Socialministeriet ser velvilligt på Aalestrup-projekt

onsdag 02. maj 2018

Narkobilist uden kørekort

GEDSTED: Tirsdag blev en 24-årig lokal mand standset af politiet. Manden kørte på Mosegårdsvej i...

Arkiv

ingen nyheder i denne liste