onsdag 11. maj 2011

Totaloplevelse i rosenparken

Af: Hanne Grabow

Rosenparken og bevægelsesparken er et godt mix

Rosenparken er et besøg værd.

AALESTRUP: - Roserne i parken var ikke sprunget helt ud, da vi inviterede til officiel åbning Sct. Hans dag sidste år. Det havde været en hård vinter for parkens blomster. Men i løbet af sommeren blev det en flot park, som rigtig mange besøgte.Sådan indledte formanden for Den Jyske Rosenpark i Aale-strup, Bodil Byrialsen, sin beretning ved generalforsamlingen.
Bodil Byrialsen omtalte også de aktiviteter der havde fundet sted i sæsonen, bl. a. besøg af roseneksperten Knud Pedersen, Harlev, der altid trækker et stort publikum, når han fortæller om sit store kendskab til roser og deres pasning. Også leverandørerne af roser til parken, Sonja og Karsten Jespersen, Gadstrup Planteskole, var på besøg og viste de nyeste sorter indenfor fremavl af roser.
Forpagteren af rosenparkens pavillon, Poul Spanggaard, havde stor succes med søndagsfrokoster og kaffe/kagebord og bestyrelsen håber, at den nye forpagter vil fortsætte med nogle gode aktiviteter som er med til at tiltrække gæster fra et stort område.
Efter sæsonen var det tid, at optælle alle stemmer i konkurrencen om ”Årets Rose”, som er en fast tradition og meget populær blandt gæsterne.
I 2010 var det igen rosen ”Nostalgi” der fik de fleste stemmer, på andenpladsen ”Willestrup” med ”Brillant” på tredjepladsen. Gavekortene til vinderne blev sendt til Fjerritslev, Brovst og Dronninglund.
I september blev den nye bevægelsespark  indviet og bestyrelsen er overbevist om, at den vil være med til at give hele familien en totaloplevelse i området.
Indvielsesdagen  5. september, hvor Den Jyske Rosenpark stod for servering af pølser og drikkevarer, blev en travl dag med mange glade mennesker.
Den Jydske Rosenpark måtte med årets udgang tage afsked med en populær forpagter, som har været på stedet i tre sæsoner, men som har valgt at prøve noget andet.
Den nye forpagter af pavillonen, Lene Christensen,  blev ansat 1. januar og er kommet godt i gang. Lene Christensen og Poul Spanggaard holdt fælles reception for at sige goddag og farvel.
Bodil Byrialsen sluttede med at takke for et godt samarbejde til den øvrige bestyrelse, forpagterne og personalet i parken.
Kassereren, Lisa Bjørn, gennemgik regnskabet, som viser et overskud på godt 52.000 kr. på rosenparken, mens campingpladsen fik et mindre underskud.
Til bestyrelsen genvalgtes Dorthe Aagaard Pedersen og Kirsten Østrup.
Bestyrelsen består desuden af formanden Bodil Byrialsen, Lisa Bjørn, og Vesthimmerlands Kommunes repræsentant Gitte Vetter.


onsdag 14. februar 2018

Fundraising på Vesterbølle Efterskole

VESTERBØLLE: Tirsdag, 7. februar var ikke nogen helt almindelig tirsdag for elever og lærere på...

onsdag 14. februar 2018

Nu sker der igen noget sjovt på Knaberscenen

Af Hanne Monrad AALESTRUP: Musik- og Teaterforeningen Membranen, Aalestrup, opførte i november...

onsdag 07. februar 2018

Koncert med fuldt hus på Hotel Hvide Kro

Tidligere Aalestrup dreng spillede op til dans

onsdag 07. februar 2018

Apoteket i Aalestrup holdt flyttedag

Er flyttet til ny adresse på Jernbanegade

onsdag 07. februar 2018

Aalestrup vil kæmpe for at kunne beholde læger

Forsøger at samle sundhedsfunktioner i nyt hus ved Testrupvej

onsdag 31. januar 2018

Borgmesterbesøg i Fjelsø

FJELSØ: Lidt forsinket og undskyldende mødte Per Bach Laursen i sidste uge op i Fjelsø...

onsdag 31. januar 2018

Opera i øjenhøjde i Gedsted

Vennepunktet får besøg af opera ekspert

torsdag 25. januar 2018

Politiet fandt narko og ammunition i Aalestrup

En mand blev kortvarigt anholdt

onsdag 24. januar 2018

Ransagningsaktion i Aalestrup

Politiet og SKAT ransager en adresse med tilknytning til bandemiljøet

onsdag 24. januar 2018

De roder og rumsterer på Cykelmuseet i Aalestrup

Vinteren er travl selv om museet er lukket

Arkiv

ingen nyheder i denne liste