onsdag 18. maj 2011

Bil-veteraner besøgte Dania

Spændende sommer for Aalestrup Classic

Så smuk en udsigt havde man i Norge

AALESTRUP: Aalestrup Classic Bil & MC Klub var i onsdags på besøge på jernstøberiet DANIA i Aars. Ud over besøget på virksomheden afholdt klubben også deres generalforsamling der.
Der var som sædvanlig et godt fremmøde til generalforsamlingen. Ikke mindre end 69 medlemmer havde fundet vej til Dania, så parkeringspladsen var fyldt med masser af spændende biler og motorcykler af ældre årgang.
- Vi er glade for at DANIA ville ligge lokaler til vores generalforsamling og vise os deres spændende virksomhed. Det var et utrolig spændende besøg, hvor vi så hvordan et jernstøberi fungerer, siger formanden, Henrik Bygholm.
Kasseren i klubben, Bruno Rasmussen, kunne til generalforsamlingen meddele, at der var over 260 medlemmer af veteranklubben. Det glæder naturligvis formanden Henrik Bygholm.
- Vi har ti-dobblet det antal medlemmer vi regnede med da vi startede. Det er ikke et mål at være mange i klubben, men at vi hele tiden får nye medlemmer, må jo tyde på at vi gør noget rigtig. Vi forsøger hele tiden at tage bedst muligt imod nye medlemmer. Vi lader dem ikke bare være for sig selv, men viser dem interesse. Jeg er glad når jeg ser nye medlemmer første gang, men jeg er endnu mere glad anden gang de kommer, for så har vi taget godt imod dem første gang, understreger Henrik Bygholm
Det blev  også til en enkelt udskiftning i bestyrelsen, idet Johannes Nørgaard fra Hvilsom, valgte at stoppe: Pia Larsen fra Møldrup blev enstemmigt valgt som hans afløser. Bestyrelsen består nu af Henrik Bygholm, Aalestrup, Jens Lund, Aalestrup, Bruno Hannesbo Rasmussen, Aalestrup, Villy Hjelm Pedersen, Gedsted og nyvalgte Pia Larsen, Møldrup.
Travl sommer
- Der er masser af tilbud til klubbens medlemmer resten af sommeren. Der er mulighed for at deltage i arrangementer lokalt eller længere vær hvis man vil det. Vi samarbejder med andre veteranklubber og vi deltager i hinandens træf rundt om i landet. Arrangementskalenderen er da også fyldt med spændende oplevelser, hvoraf klubben selv står for en stor del, oplyser Henrik Bygholm.
Klubbens største udfordring – en tur til USA for bl.a. at besøge verdens største stumpemarked i Hershey, i staten Pennsylvania, har været i gang længe og det blev til 41 personer der vil med på den spændende tur over Atlanten.
Ud over at der skal kigges, og sikkert også købes veterankøretøjer med hjem fra det godt 80 hektar store veteranmarked, skal deltagerne også besøge både New York, Washington, en Harley Davidson samlefabrik, verdens største chokoladefabrik og meget andet spændende for hele familien.
Det er nemlig ikke kun veteraninteresserede mænd der tager af sted for at sparke dæk. Ud af de 41 personer er de 11 kvinder. Der er 3 børn med på turen, så udflugterne er blandet, så alle får nogle spændende oplevelser, uanset køn og alder.
Besøg fra Norge
Klubben får også besøg af 15 veterankøretøjer fra deres venskabsklub, ”Gammelbilens Venner”, der kommer fra Stavanger i Norge. Det er anden gang Gammelbilens Venner besøger Aalestrup og ud over den køretur den 18. juni som Aalestrup Classic Bil & MC Klub arrangerer for deres Norske venner, bliver der også en stor grillfest om aftenen i klubbens lokaler. Næste morgen står den så på Aalestrup Classic-Træf, og her deltager de Norske gæster også.
Det er 6. gang der afholdes træf i Aalestrup og sidste år var der 150 veterankøretøjer mødt op til det det lokale træf. Det er ikke kun træf, hvor entusiasterne mødes med deres køretøjer, der er også et ægte stumpemarked, hvor der er gamle reservedele som deltagerne medbringer hjemme fra gemmerne.
- Mange stumpemarkeder er fyldt med nye reproduktioner fra Kina, i mere eller mindre tvivlsom kvalitet, og nye legetøjsbiler, lakridspiber m.m. Det har efter min mening ikke pind med stumpemarked at gør. Et ægte stumpemarked er et sted, hvor der kan findes originale gamle reservedele og andre spændende effekter fra en svunden tid, siger Henrik Bygholm og fortsætter: - og det kan man finde her i Aalestrup.
Træf på Hobro havn
Aalestrup Classic Bil & MC Klub tog for 4 år siden initiativ til et ugentligt træf på Hobro havn. Det lever stadig i bedste velgående og hver torsdag aften mødes mange klassiske og veterankøretøjer på havnen ved Ishytten.
I torsdags var første gang i år og sæsonen på Hobro havn, slutter igen midt i september.
En større del af de aktive medlemmer i klubben pakker hvert år deres køretøjer til en weekend på en campingplads. I år er det 5. gang klubben besøger Grønhøj Strand Camping.
Det er en weekend med køretur rundt i Vendsyssel og klubben har deres to store telte med, så de kan sidde tørt og lunt og hygge omkring grillen om aftenen.
Der er også køreture rundt om hos medlemmerne i løbet af foråret og sommeren. Medlemmerne byder ind på nogle datoer i løbet af sommeren og så møder man i op fra nær og fjern. Det kan efterhånden være vanskeligt af få plads hjemme i indkørslen, for der kommer gerne 20-30 køretøjer og 50-60 personer sådan en aften.


onsdag 21. februar 2018

Ny midlertidig vej i villakvarter

Trafikken bliver ledt via Engparken

onsdag 21. februar 2018

Aktive Kvinder i Aalestrup har stor medlemsfremgang

Aktivitet næsten hver måned og med god tilslutning

onsdag 21. februar 2018

Aalestrup Seniorer har fået ny formand

2017 blev endnu et godt år for den aktive forening

onsdag 14. februar 2018

Fundraising på Vesterbølle Efterskole

VESTERBØLLE: Tirsdag, 7. februar var ikke nogen helt almindelig tirsdag for elever og lærere på...

onsdag 14. februar 2018

Nu sker der igen noget sjovt på Knaberscenen

Af Hanne Monrad AALESTRUP: Musik- og Teaterforeningen Membranen, Aalestrup, opførte i november...

onsdag 07. februar 2018

Koncert med fuldt hus på Hotel Hvide Kro

Tidligere Aalestrup dreng spillede op til dans

onsdag 07. februar 2018

Apoteket i Aalestrup holdt flyttedag

Er flyttet til ny adresse på Jernbanegade

onsdag 07. februar 2018

Aalestrup vil kæmpe for at kunne beholde læger

Forsøger at samle sundhedsfunktioner i nyt hus ved Testrupvej

onsdag 31. januar 2018

Borgmesterbesøg i Fjelsø

FJELSØ: Lidt forsinket og undskyldende mødte Per Bach Laursen i sidste uge op i Fjelsø...

onsdag 31. januar 2018

Opera i øjenhøjde i Gedsted

Vennepunktet får besøg af opera ekspert

Arkiv

ingen nyheder i denne liste