onsdag 24. august 2011

3000 til koncert

Af: Hanne Grabow

Vejret var med koncert på Lynderupgaard

Klejtrup: Rammerne omkring Herregården Lynderupgaard var helt perfekte kulisser da Klejtrup IF i samarbejde med værtsparret på Lynderupgaard, Kirsten og Ove Glerup, for niende gang afviklede den flotte og populære koncert.
Og som det altovervejende har været igennem årene,viste vejrguderne sig da også fra den pæne side denne søndag eftermiddag. Trods både regn og blæst havde præget vejret den forudgående uges tid.
Programmet var da også som sædvanligt et god blandet farvepalet så der var noget for næsten enhver smag.Publikum mødte tidligt op for at få en god plads, nogle ville sidde i skyggen, mens andre foretrak at være tættere på scenen og de optrædende. Men alle havde mulighed
for at se musikerne og solisterne, da der var opstillet storskærm.
Som konferencier i år havde man engageret entertaineren Jesper Lundgaard, som med sin jyske humor ogcharme havde en god kontakt til publikum.
Aalborg Symfoniorkester, som til søndagens koncert varmødt op med hele 65 mand, er altid en stor musikalsk oplevelse og supplerede solisterne på en flot måde. Solisterne i år var på kvindesiden Ann-Mette Elten, Simone og Søs Fenger, der alle har en flot performance på hver sin måde, desuden optrådte Jimmy Jørgensen og Jesper Lundgaard. Og ikke mindst ”Goombay Danceband” satte stemningen rigtig i vejret da den stemningsfyldte caribisk musik væltede ud af højtalerne med de mange kendte sange som bandet har turneret med helt tilbage i halvfjerdserne.
Nogle af de numre som publikum også var vilde med, var da Jesper Lundgaard gav den hele armen med fire Elvis Presley numre, hvor han også fik tilhørerne med til at sætte gang i hoftevridningerne. Som afslutning på koncerten var det Søs Fenger og Jimmy Jørgensen der med Aalborg Symfoniorkester gav en række populære sange.
Omkring 3000 publikummer var mødt op til koncerten. Det er lidt mindre end de senere år, men vi er godt tilfredse alligevel, siger primus motor i arrangementet. Jon Pugholm. Publikum kommer langvejs fra, ja fra hele Jylland for at få en god oplevelse her og det er vi overbeviste om, at de får. Folk hygger sig og har en dejlig dag. Vi tror også, at der bliver overskud, selvom mange af udgifterne er faste og store. De tre største udgifter til arrangementet er scenen, lydanlæg og storskærm og det er jo samme beløb enten der er mange eller et færre antal publikum. Bare de tre ting beløber sig til 250.000, så det er jo store poster på budgettet, inden man skal til at se på honorar til de medvirkende. Men vi er klar til at afholde koncerten til næste år og vi er glade og taknemlige for at de mange frivillige altid er klar til at give en hånd med. I år er der omkring 100 frivillige personer, der er hjælpere rundt omkring, slutter Jon Pugholm. Jon Pugholm vil ikke på nuværende tidspunkt afsløre, om man allerede har nogle solister i kikkerten til koncerten 2012, men vi glæder os allerede.


onsdag 21. februar 2018

Ny midlertidig vej i villakvarter

Trafikken bliver ledt via Engparken

onsdag 21. februar 2018

Aktive Kvinder i Aalestrup har stor medlemsfremgang

Aktivitet næsten hver måned og med god tilslutning

onsdag 21. februar 2018

Aalestrup Seniorer har fået ny formand

2017 blev endnu et godt år for den aktive forening

onsdag 14. februar 2018

Fundraising på Vesterbølle Efterskole

VESTERBØLLE: Tirsdag, 7. februar var ikke nogen helt almindelig tirsdag for elever og lærere på...

onsdag 14. februar 2018

Nu sker der igen noget sjovt på Knaberscenen

Af Hanne Monrad AALESTRUP: Musik- og Teaterforeningen Membranen, Aalestrup, opførte i november...

onsdag 07. februar 2018

Koncert med fuldt hus på Hotel Hvide Kro

Tidligere Aalestrup dreng spillede op til dans

onsdag 07. februar 2018

Apoteket i Aalestrup holdt flyttedag

Er flyttet til ny adresse på Jernbanegade

onsdag 07. februar 2018

Aalestrup vil kæmpe for at kunne beholde læger

Forsøger at samle sundhedsfunktioner i nyt hus ved Testrupvej

onsdag 31. januar 2018

Borgmesterbesøg i Fjelsø

FJELSØ: Lidt forsinket og undskyldende mødte Per Bach Laursen i sidste uge op i Fjelsø...

onsdag 31. januar 2018

Opera i øjenhøjde i Gedsted

Vennepunktet får besøg af opera ekspert

Arkiv

ingen nyheder i denne liste