onsdag 24. august 2011

3000 til koncert

Af: Hanne Grabow

Vejret var med koncert på Lynderupgaard

Klejtrup: Rammerne omkring Herregården Lynderupgaard var helt perfekte kulisser da Klejtrup IF i samarbejde med værtsparret på Lynderupgaard, Kirsten og Ove Glerup, for niende gang afviklede den flotte og populære koncert.
Og som det altovervejende har været igennem årene,viste vejrguderne sig da også fra den pæne side denne søndag eftermiddag. Trods både regn og blæst havde præget vejret den forudgående uges tid.
Programmet var da også som sædvanligt et god blandet farvepalet så der var noget for næsten enhver smag.Publikum mødte tidligt op for at få en god plads, nogle ville sidde i skyggen, mens andre foretrak at være tættere på scenen og de optrædende. Men alle havde mulighed
for at se musikerne og solisterne, da der var opstillet storskærm.
Som konferencier i år havde man engageret entertaineren Jesper Lundgaard, som med sin jyske humor ogcharme havde en god kontakt til publikum.
Aalborg Symfoniorkester, som til søndagens koncert varmødt op med hele 65 mand, er altid en stor musikalsk oplevelse og supplerede solisterne på en flot måde. Solisterne i år var på kvindesiden Ann-Mette Elten, Simone og Søs Fenger, der alle har en flot performance på hver sin måde, desuden optrådte Jimmy Jørgensen og Jesper Lundgaard. Og ikke mindst ”Goombay Danceband” satte stemningen rigtig i vejret da den stemningsfyldte caribisk musik væltede ud af højtalerne med de mange kendte sange som bandet har turneret med helt tilbage i halvfjerdserne.
Nogle af de numre som publikum også var vilde med, var da Jesper Lundgaard gav den hele armen med fire Elvis Presley numre, hvor han også fik tilhørerne med til at sætte gang i hoftevridningerne. Som afslutning på koncerten var det Søs Fenger og Jimmy Jørgensen der med Aalborg Symfoniorkester gav en række populære sange.
Omkring 3000 publikummer var mødt op til koncerten. Det er lidt mindre end de senere år, men vi er godt tilfredse alligevel, siger primus motor i arrangementet. Jon Pugholm. Publikum kommer langvejs fra, ja fra hele Jylland for at få en god oplevelse her og det er vi overbeviste om, at de får. Folk hygger sig og har en dejlig dag. Vi tror også, at der bliver overskud, selvom mange af udgifterne er faste og store. De tre største udgifter til arrangementet er scenen, lydanlæg og storskærm og det er jo samme beløb enten der er mange eller et færre antal publikum. Bare de tre ting beløber sig til 250.000, så det er jo store poster på budgettet, inden man skal til at se på honorar til de medvirkende. Men vi er klar til at afholde koncerten til næste år og vi er glade og taknemlige for at de mange frivillige altid er klar til at give en hånd med. I år er der omkring 100 frivillige personer, der er hjælpere rundt omkring, slutter Jon Pugholm. Jon Pugholm vil ikke på nuværende tidspunkt afsløre, om man allerede har nogle solister i kikkerten til koncerten 2012, men vi glæder os allerede.


fredag 25. maj 2018

Ulovligt giftfiskeri ved Vilsted Sø

Midlertidigt fiskeforbud på grund af mulig risiko

onsdag 23. maj 2018

Hesselvang bliver certificeret

HVALPSUND: Friplejehjemmet Hesselvang i Hvalpsund bliver nu første certificerede senioridrætscenter...

onsdag 23. maj 2018

Kulturperson blev ny Knaberkonge i Aalestrup

Regentpar nr. 51 blev kåret ved Knaberfesten

onsdag 23. maj 2018

Optog og hundreder af mennesker i gaderne i Aalestrup

Af Ture Damtoft AALESTRUP: Knaberfesten sluttede i søndags på en dag hvor gaderne, kræmmerboderne...

onsdag 23. maj 2018

Tværkommunalt samarbejde skal sikre arbejdskraft

Nyt tværkommunalt samarbejde kobler virksomhed og ledig i Vesthimmerland, Rebild og Mariagerfjord...

onsdag 16. maj 2018

Regent nummer 51 skal kåres ved Knaberfesten

Af Hanne Monrad KNABERFEST: På søndag, 20. maj udløses spændingen om, hvem der skal være det nye...

onsdag 16. maj 2018

43 sider af kulturarven

Programmet for årets Kulturarvsmåned er nu klar

onsdag 16. maj 2018

Leoparderne kommer til Aalestrup

AALESTRUP: Aalestrup Seniorer arrangerer også i år en sommerfest for medlemmerne, ”Grillaften på...

onsdag 16. maj 2018

Kunst til glæde og inspiration i Møldrup

MØLDRUP: Lokalhistorisk Forening for Møldrup og Omegn har nye billeder på Gallerigangens vægge på...

onsdag 09. maj 2018

Jasmin og Emilie blev hyldet på Museet i Farsø

VESTHIMMERLAND: Skoleelever fra 7.–10. kl. i Vesthimmerlands Kommune var inviteret til at indsende...

Arkiv

ingen nyheder i denne liste