torsdag 05. juli 2012

Kunderne hyggede sig i det gode vejr i Aalestrup

Af: Hanne Grabow

Udsalget startede traditionen tro den sidste torsdag i juni.

Der var hygge i Vestergade da sommerudsalget startede i torsdags.

AALESTRUP: Torsdag indledtes det store sommerudsalg i Aalestrup. Selvom det endnu ikke har været så meget sommer, er der tradition for, at man i Aalestrup starter udsalget den sidste torsdag i juni.
Og sådan var det så også i år, sommervejr eller ej.
Men det skulle så vise sig at netop i torsdags var det, den første gode sommerdag rigtig længe og butikkerne lokkede med gode udsalgstilbud med start fra åbningstid om morgenen. Mange kunder benyttede sig da også af, at kunne gå og nyde vejret og samtidig besøge forretningerne og få del i tilbuddene.
Ved ”fyraftenstid” kunne man så få et hvil og købe  lækkert grillmad. Aalestrup Handelsstandsforening stod for arrangementet, hvor der var blevet afspærret et stykke af Vestergade, så man kunne slå sig ned ved de opstillede borde og stole midt på den ellers så trafikerede Vestergade og nyde maden og musikalsk underholdning i ro og mag.
Samtidig med indtagelse af grillmaden og måske en enkelt kold øl, kunne man så nyde de musikalske ” Løgstør Street Paraders”, der bestod af otte, vel nok meget ”voksne” mænd, der spillede kendte melodier på deres store  blæseinstrumenter og trommer i jazz stil.
Det var den nye Knaberkonge, Lars Thomsen Jensen der sammen med ”krofatter” Hans Ettrup, stod for at grille kød til de mange mennesker. Han havde i dagens anledning fået hjælp af en ”gammel” knaberpige, Ina Asp som havde titlen i 2002. Den nuværende Knaberpige; Sofie Lorentzen var eksamensramt på dagen.
Senere, når man var færdig med den gode mad, kunne man så bevæge sig lidt hen ad Vestergade til Store Torv, hvor den lokale og meget dygtige cykelatlet Eric Juric, viste underholdende og halsbrækkende kunster på sin cykel. Sten Skipper Svendsen, 3 S Biler, havde stillet en bil til rådighed, men det var heller ingen hindring for Eric, der bare tager udfordringen op i flot og opsigtvækkende stil.
På Store Torv kunne man også få en smagsprøve pågodt øl. Peter Knudsen fra Ugelris Bryghus var kommet til Aalestrup med sin lille ølbil, der vakte opsigt og ikke mindst, da Peter fik åbnet for ølhanerne, blev interessen vakt og alle fik mulighed for at få lidt til tørsten i den lune sommeraften i Aalestrup.
Lørdag formiddag havde Aalestrup Handelsstandsforening og Galleri Aalestrup inviteret til gratis kaffe og rundstykker på Torvet og det benyttede mange sig af i en pause, mellem indkøbene hos de handlende i Aalestrup, hvor der stadigvæk var mange gode udsalgs tilbud, der nok var værd at gå efter.


onsdag 21. februar 2018

Ny midlertidig vej i villakvarter

Trafikken bliver ledt via Engparken

onsdag 21. februar 2018

Aktive Kvinder i Aalestrup har stor medlemsfremgang

Aktivitet næsten hver måned og med god tilslutning

onsdag 21. februar 2018

Aalestrup Seniorer har fået ny formand

2017 blev endnu et godt år for den aktive forening

onsdag 14. februar 2018

Fundraising på Vesterbølle Efterskole

VESTERBØLLE: Tirsdag, 7. februar var ikke nogen helt almindelig tirsdag for elever og lærere på...

onsdag 14. februar 2018

Nu sker der igen noget sjovt på Knaberscenen

Af Hanne Monrad AALESTRUP: Musik- og Teaterforeningen Membranen, Aalestrup, opførte i november...

onsdag 07. februar 2018

Koncert med fuldt hus på Hotel Hvide Kro

Tidligere Aalestrup dreng spillede op til dans

onsdag 07. februar 2018

Apoteket i Aalestrup holdt flyttedag

Er flyttet til ny adresse på Jernbanegade

onsdag 07. februar 2018

Aalestrup vil kæmpe for at kunne beholde læger

Forsøger at samle sundhedsfunktioner i nyt hus ved Testrupvej

onsdag 31. januar 2018

Borgmesterbesøg i Fjelsø

FJELSØ: Lidt forsinket og undskyldende mødte Per Bach Laursen i sidste uge op i Fjelsø...

onsdag 31. januar 2018

Opera i øjenhøjde i Gedsted

Vennepunktet får besøg af opera ekspert

Arkiv

ingen nyheder i denne liste