torsdag 05. juli 2012

Sportsfesten i Hvam blev igen en succes

Af: Hanne Grabow

Der var mange arrangementer med stor tilslutning

Lars og Thomas kørte i rickshaw ved sponsorcykelløbet.

HVAM: Mange frivillige har haft travlt i den senere tid med at få arrangeret sporstugen i Hvam og de  belønnet med stor deltagelse til de forskellige arrangementer, som startede torsdag aften med Kvikløbet, i strålende solskin, med 137 deltagere. Det var omtrent det samme antal som sidste år og det er arrangørerne godt tilfredse med.
Fredag var der mødt 14 hold op som skulle dyste i syv mands foldbold. Der var en god blanding af både familie og firmahold. Vejret var fint og turneringen blev vundet af ”Brasil” som slog holdet, der kaldte sig ”Zenzyg” i finalen.
Sidste år var der en nyhed på programmet, FIFA turnering på Playstation. Det var en succes, så det programpunkt var også taget med i år. Der var mange der fik sig en dyst og det var Lars Jensen, der løb af med sejren, idet han slog Lasse Østergaard i finalen.
Arrangørerne havde også inviteret til knallerttræf og   alle havde mulighed for at komme og vise deres, helst lidt gamle, knallert frem på pladsen. Der var da også en del fine og velholdte eksemplarer af slagsen som skabte meget interesse fra publikum.
Samtidig kunne man få et kik på en af de store maskiner fra Team Hvilsom, som var mødt op med den store ”Herbie” som Anja Hansen kører traktorpulling med.
Cykelsponsorløbet havde også mange deltagere, de fleste kørte på almindelige cykler, mens nogle tog turen på en lidt alternativ måde.Det var Jesper Finn  Andersen der kørte flest omgange, mens Allan Johansen fik kørt flest penge ind på kontoen. Der var flotte præmier til vinderne og arrangementet gav omkring 11.000 kr.
Senere lørdag eftermiddag kunne festdeltagerne så overvære et brag af en fodboldkamp, der var EM værdig. Et udvalgt og forstærket Kvik hold havde fået besøg af Aars IK, der spiller i Jyllandsserien. Og det gav noget selvtillid til hjemmeholdet, da resultatet blev på hele 6 - 2 til Kvik.
Sportsuge arrangementerne i Hvam sluttede med et brag af en fest i det store telt. Der blev serveret grillet kamsteg og musikken blev leveret af Diskotek Venus.
- Vi er rigtig godt tilfredse med arrangementerne i år, der har været mange deltagere og det er dejligt, at der er så mange frivillige, der vil tage en tørn med arbejdet. Det er helt nødvendigt for at kunne arrangere festen og vi håber der også næste år er mange der vil melde sig på banen til et  større eller mindre job, så vi igen kan få en god fest i sportens tegn, siger Jesper  Andersen fra fodboldudvalget i Kvik som står bag arrangementet.  Sportsfesten i Hvam blev igen en succes.


onsdag 21. februar 2018

Ny midlertidig vej i villakvarter

Trafikken bliver ledt via Engparken

onsdag 21. februar 2018

Aktive Kvinder i Aalestrup har stor medlemsfremgang

Aktivitet næsten hver måned og med god tilslutning

onsdag 21. februar 2018

Aalestrup Seniorer har fået ny formand

2017 blev endnu et godt år for den aktive forening

onsdag 14. februar 2018

Fundraising på Vesterbølle Efterskole

VESTERBØLLE: Tirsdag, 7. februar var ikke nogen helt almindelig tirsdag for elever og lærere på...

onsdag 14. februar 2018

Nu sker der igen noget sjovt på Knaberscenen

Af Hanne Monrad AALESTRUP: Musik- og Teaterforeningen Membranen, Aalestrup, opførte i november...

onsdag 07. februar 2018

Koncert med fuldt hus på Hotel Hvide Kro

Tidligere Aalestrup dreng spillede op til dans

onsdag 07. februar 2018

Apoteket i Aalestrup holdt flyttedag

Er flyttet til ny adresse på Jernbanegade

onsdag 07. februar 2018

Aalestrup vil kæmpe for at kunne beholde læger

Forsøger at samle sundhedsfunktioner i nyt hus ved Testrupvej

onsdag 31. januar 2018

Borgmesterbesøg i Fjelsø

FJELSØ: Lidt forsinket og undskyldende mødte Per Bach Laursen i sidste uge op i Fjelsø...

onsdag 31. januar 2018

Opera i øjenhøjde i Gedsted

Vennepunktet får besøg af opera ekspert

Arkiv

ingen nyheder i denne liste