torsdag 10. januar 2013

Brandmændene i Aalestrup har været i aktion 35 gange

Udrykningsantallet til brand var faldende i 2012

Stationsleder Anders Liltorp, Aalestrup, orienterede om Falcks lokale aktivitet i sin nytårstale.

AALESTRUP: Traditionen tro, var de lokale brandmænd, aktive som tidligere, der er og har været tilknyttet Falck i Aalestrup. samlet den sidste dag i året på Falck stationen i Aalestrup.
 Stationsleder Anders Liltorp indledte sin nytårstale med at byde velkommen til alle de fremmødte og en særlig velkomst til veteranerne som flittigt møder op når der bliver indkaldt til den årlige ”Nytårsparole”.
 Anders Liltorp fortsatte sin tale med at fortælle om året 2012:
- Så er der gået endnu et år, her på station Aalestrup og her ved nytåret plejer vi jo at kigge tilbage på årets gang og kigge lidt på hvad fremtiden byder.
 Vi har i år haft 35 udrykninger, det er lidt under de 40-45 udrykninger, vi regner med, men det er jo godt for dem, som det ikke går ud over. Vi har i år haft mange bygningsbrande, men har ikke kørt til et eneste færdselsuheld, ser man på landsstatistikken er der jo også i år det laveste antal trafikdræbte nogensinde og det er jo positivt.
  I yder altid en professionel indsats og gør et virkelig godt stykke arbejde på skadestedet, I møder altid til brandøvelserne og er med jeres gode humør og kammeratskab, med til at gøre det til en dejlig station at være på. Det vil jeg gerne give Jer en stor ros for.
 Vi måtte jo i juli flytte brandkøretøjerne op på materielgården på grund af det omfattende kloakarbejde i byen, det er selvfølgelig ikke optimalt, men vi har mødt en stor velvilje og hjælpsomhed fra de ansatte på materielgården, så det fungerer godt. Der arbejdes fra Falck og kommunen på at vi flytter hele stationen op på materielgården permanent og at Falck sælger bygningerne her, det vil selvfølgeligt være lidt vemodigt, men det er en god placering på Toftegårdsvej, så det kan blive en super løsning.
 Beredskab Vesthimmerland arbejder på at der skal indsættes Hurtig Sluknings Enheder (HSE) i Løgstør og her på stationen, et spændende tiltag, som vi håber lykkedes i 2013. Fra starten af det nye år, får vi også vores gamle slukningsområde tilbage i Hvilsom, det er godt for os og for borgerne i Hvilsom området.

To nye brandmænd
På mandskabssiden har vi desværre sagt farvel til Dan Kristensen og Tom Sørensen, som har valgt at prioritere deres tid anderledes. Vi har i stedet ansat Simon Bleser Jensen og Henrik Vagner Laursen, de har gennemført grunduddannelsen i år og kommer forhåbentlig igennem funktionsuddannelsen i 2013.  
 På holdledersiden har vi desværre fået skadet Per Thornvig under indsats og han har været sygemeldt det meste af året, der er dog lys forude, da han er blevet opereret i knæet og skulle efter planen kunne indtræde i vagt i starten af marts, det ser vi frem til. Det har trukket store veksler på os andre at der mangler en HL og jeg vil gerne sige tak til dig, Gert Madsen for at give en stor hånd med at få tingene til at hænge sammen, selv om det i perioder har været surt. Klavs Bojsen, du har også hjulpet, når du har presset en vagt ind i din i forvejen fyldte kalender, tak for det. Vi vil gerne have uddannet en holdleder mere og efter at have spurgt jer, har Niki Rold meldt sig og er tilmeldt uddannelsen i 2013
 Stationsleder Anders Liltorp sluttede sin tale med at oplyse, at den første brandøvelse i 2013 vil finde sted 28. januar på stationen i Aalestrup.
 Og herefter rettede han en stor tak for indsatsen gennem året og et ønske om et godt nytår til alle.


fredag 25. maj 2018

Ulovligt giftfiskeri ved Vilsted Sø

Midlertidigt fiskeforbud på grund af mulig risiko

onsdag 23. maj 2018

Hesselvang bliver certificeret

HVALPSUND: Friplejehjemmet Hesselvang i Hvalpsund bliver nu første certificerede senioridrætscenter...

onsdag 23. maj 2018

Kulturperson blev ny Knaberkonge i Aalestrup

Regentpar nr. 51 blev kåret ved Knaberfesten

onsdag 23. maj 2018

Optog og hundreder af mennesker i gaderne i Aalestrup

Af Ture Damtoft AALESTRUP: Knaberfesten sluttede i søndags på en dag hvor gaderne, kræmmerboderne...

onsdag 23. maj 2018

Tværkommunalt samarbejde skal sikre arbejdskraft

Nyt tværkommunalt samarbejde kobler virksomhed og ledig i Vesthimmerland, Rebild og Mariagerfjord...

onsdag 16. maj 2018

Regent nummer 51 skal kåres ved Knaberfesten

Af Hanne Monrad KNABERFEST: På søndag, 20. maj udløses spændingen om, hvem der skal være det nye...

onsdag 16. maj 2018

43 sider af kulturarven

Programmet for årets Kulturarvsmåned er nu klar

onsdag 16. maj 2018

Leoparderne kommer til Aalestrup

AALESTRUP: Aalestrup Seniorer arrangerer også i år en sommerfest for medlemmerne, ”Grillaften på...

onsdag 16. maj 2018

Kunst til glæde og inspiration i Møldrup

MØLDRUP: Lokalhistorisk Forening for Møldrup og Omegn har nye billeder på Gallerigangens vægge på...

onsdag 09. maj 2018

Jasmin og Emilie blev hyldet på Museet i Farsø

VESTHIMMERLAND: Skoleelever fra 7.–10. kl. i Vesthimmerlands Kommune var inviteret til at indsende...

Arkiv

ingen nyheder i denne liste