onsdag 13. marts 2013

Gedstedhallen er klar med helt nye faciliteter

Åbent hus søndag i nyt cafeteria og motionscenter

Det nye motionscenter indrettes i det tidligere cafeteria og køkken i Gedstedhallen som i øvrigt er områdets ældste idrætshal.

GEDSTED: På søndag får alle beboere - og andre interesserede - mulighed for at kigge nærmere på de nye smukke lokaler, der er bygget ved Gedstedhallen.
 Det nye byggeri er led i projektet med at etablere et motionscenter i Gedstedhallen, og de sidste par år har der været arbejdet ihærdigt for at få projektet kørt i stilling. Mange har meldt sig til at udføre frivilligt arbejde, som løber op i rigtig mange timer, og det har været en forudsætning for, at det kunne lykkes.
 Det er et projekt, som samlet løber op i omkring tre millioner kr., og på nuværende tidspunkt mangler hallen kun at gøre selve motionsrummet klar.
 Den største del af projektet var nybyggeri af omkring 315 kvadratmeter, som rummer et nyt flot cafeteria, nyt køkken og et lyst og venligt mødelokale, der kan bruges af foreningerne og kan lejes af private til forskellige festlige sammenkomster.

IT-café en nyskabelse
En nyskabelse i den sammenhæng er etableringen af en IT-café, som mest er målrettet mod de større børn og unge. Denne del er helt færdig og taget i brug, og allerede nu kan det konstateres, at der er kommet flere brugere, og at alle er vældig tilfredse med de nye gode faciliteter.
 I de gamle lokaler, har der også været stor travlhed. Der er indrettet et rigtig godt spinningslokale i det gamle mødelokale. Det har været i gang i nogen tid nu, og der kører i øjeblikket fem fyldte hold, så det er tydeligt, at der har været et stort behov for den type motion. Der er deltagere i alle aldre, som sveder bravt på cyklerne både formiddag og aften.
 Dette lokale vil i øvrigt være i funktion på åbent hus dagen, så interesserede kan se, hvordan det foregår. Der vil også blive mulighed for at prøve en lille tur på cyklerne og selv få lyst til at få en god gang motion fremadrettet. De fleste bliver meget positivt overrasket, når de har prøvet en tur på spinningscyklerne.
 Det gamle cafeteria og køkken er nu slået sammen til ét stort og funktionelt lokale. Det skrider godt frem, og når det bliver færdig vil det komme til at rumme de egentlige motionsredskaber, sådan at der bliver mulighed for at dyrke alle former for motion i hallen. Bestyrelsen har meget store forventninger til dette lokale, som man regner med skal være åbent det meste af døgnet.
 Men på søndag kan man ved selvsyn se det flotte resultat, der foreløbig er kommet ud af anstrengelserne. Der vil også blive informeret om, hvordan det har været muligt at nå så langt, som man er, og hvordan man vil få hele projektet gjort færdig.
 Hallen er vært ved en kop kaffe i det nye cafeteria, mens man lader de gode indtryk falde på plads.
onsdag 14. februar 2018

Fundraising på Vesterbølle Efterskole

VESTERBØLLE: Tirsdag, 7. februar var ikke nogen helt almindelig tirsdag for elever og lærere på...

onsdag 14. februar 2018

Nu sker der igen noget sjovt på Knaberscenen

Af Hanne Monrad AALESTRUP: Musik- og Teaterforeningen Membranen, Aalestrup, opførte i november...

onsdag 07. februar 2018

Koncert med fuldt hus på Hotel Hvide Kro

Tidligere Aalestrup dreng spillede op til dans

onsdag 07. februar 2018

Apoteket i Aalestrup holdt flyttedag

Er flyttet til ny adresse på Jernbanegade

onsdag 07. februar 2018

Aalestrup vil kæmpe for at kunne beholde læger

Forsøger at samle sundhedsfunktioner i nyt hus ved Testrupvej

onsdag 31. januar 2018

Borgmesterbesøg i Fjelsø

FJELSØ: Lidt forsinket og undskyldende mødte Per Bach Laursen i sidste uge op i Fjelsø...

onsdag 31. januar 2018

Opera i øjenhøjde i Gedsted

Vennepunktet får besøg af opera ekspert

torsdag 25. januar 2018

Politiet fandt narko og ammunition i Aalestrup

En mand blev kortvarigt anholdt

onsdag 24. januar 2018

Ransagningsaktion i Aalestrup

Politiet og SKAT ransager en adresse med tilknytning til bandemiljøet

onsdag 24. januar 2018

De roder og rumsterer på Cykelmuseet i Aalestrup

Vinteren er travl selv om museet er lukket

Arkiv

ingen nyheder i denne liste