onsdag 25. september 2013

Bankospil igen i Aalestrup

God idé at flytte datoen

Sidste år var der stor opbakning til Aalestrup Handelsstandsforenings bankospil i Aalestrup Idrætscenter og gevinsterne stod på rad og række.

AALESTRUP: Sidste år valgte Aalestrup Handel & Erhverv, tidligere Aalestrup Handelsstandsforening, at flytte det årlige bankospil fra januar til oktober. Det har ofte været en stor udfordring for arrangørerne med spil først i januar, dels fordi det er en tid med travlhed i forretningerne med julehandel og senere vinterudsalg. Ofte har der også været et forrygende vintervejr, så man har været nødt til at flytte datoen.  
 Det viste sig at være en rigtig god ide at flytte datoen til efteråret, deltagerantallet viste sig at blive meget stort og derfor arrangerer foreningen igen i år, efterårsbankospil.
 Spillet finder sted fredag den 4. oktober i Aalestrup Idrætscenter. Som sædvanligt er det byens forretninger og firmaer der sponserer de mange gaver til spillet.
 Nu er bestyrelsen i Aalestrup Handel & Erhverv ved at være klar til at invitere alle, der har lyst til at få en god oplevelse og et godt spil.
 Interessen for spillet plejer at være stor og allerede fra klokken 18, når dørene bliver åbnet er der stor søgning til bordene med bankoplader, så man kan finde de helt rigtige og helst selvfølgelig nogle der giver gevinst.
 Som sædvanligt venter der gæsterne alle de gode og populære spil, der hører til en rigtig bankoaften. Der er, foruden det normale spil på de almindelige  plader,  Københavnerspil, Grønlænderspil, Superbanko og ikke mindst kineserlotteri som udløser de mange gaver. Det er også her man kan være heldig at vinde hovedpræmierne som er en flot boremaskine skænket af Aalestrup Elektro. I mange år har det været en fryser der har været hovedpræmie, men nu er foreningen gået med på it bølgen og har således indkøbt en IPad som hovedgevinst til dette års bankospil.
 Udover de mange sponserede præmier, er der også overraskelser til publikum i løbet af aftenen. Ole Stisen,  Guldbageren  i  Aalestrup har de senere år mødt op med lækkert nybagt brød til alle deltagere. Ole vil dog ikke røbe på forhånd hvad han vil komme med i år, så man må selv møde op for at se, hvilken overraskelse det bliver.
 I pausen vil der som sædvanligt blive serveret kaffe og kage, så der er lagt op til en festlig og hyggelig aften i Aalestrup Idrætscenter, fredag, 4. oktober.


onsdag 12. maj 2021

Den Gamle Foderstof i Gedsted åben igen

Butikken åben - venter lidt med caféen

onsdag 12. maj 2021

Fritidsrådet genstarter det lokale foreningsliv

Børn til og med 14 år kan benytte Aalestrup Friluftsbad gratis i sommerperioden

onsdag 05. maj 2021

Spaden i jorden til nyt storslagteri i Aalestrup

Starten er gået til opførelsen af slagterivirksomhed på 15.813 kvm.

onsdag 28. april 2021

De flotte gamle biler blev luftet i forårsvejret

Aalestrup Classic har tyvstartet foråret med tur til Hjarbæk

onsdag 28. april 2021

Knaberfesten er igen sat på pause

Men måske fælles gadeindvielse og Knaberaktiviteter

onsdag 21. april 2021

Første spadestik blev taget til anden etape af læge- og sundhedshus

Af Thorkil ChristensenAALESTRUP: Der var glæde at spore i Initiativgruppen bag det kommende...

onsdag 21. april 2021

Fjelsø-elever blev lokale affaldshelte

Samlede skrald i Fjelsø, Klotrup og Vesterbølle

onsdag 14. april 2021

Første spadestik til nyt sundhedshus:

Nu er målet ved at være nået i Aalestrup

onsdag 14. april 2021

Ny boligbutik er åbnet i Aalestrup

Mange gæster da butikken havde udendørs åbning

tirsdag 30. marts 2021

1312 børn vil samle affald i Vesthimmerland

I år bliver der fokus på mængden af take-away affald

Arkiv

ingen nyheder i denne liste