- Din lokale ugeavis

onsdag 15. januar 2014

Nytårskoncert med international stjerne

Af: Hanne Grabow

Johnny Logan får på scenen selskab af Trine Gadeberg

Søren Bruun Sørensen, Lars Refsgaard, Per Bisgaard og Dirk van Bolhuis arrangerer nytårskoncert for 8. gang i Aalestrup.

AALESTRUP: Nu er det ved at være på tide, hvis man vil sikre sig en billet til årets nytårskoncert i Aalestrup Idrætscenter, som finder sted, torsdag, 23. januar.
 Billetsalget går forrygende, oplyser arrangørerne som håber på, at der igen i år bliver udsolgt.
 Efter mange år med topsolister og Prinsens Musikkorps er publikum ved at være lidt kræsen, men arrangørerne lover, at dette års solister sammen med musikkorpset vil leve fuldt op til tidligere koncerter.
 Johnny Logan er - modsat af hvad mange tror - ikke irlænder. Han er faktisk født i den lille by Frankston i nærheden af Melbourne på den Australske sydkyst. 13. maj 1954 kom lille Johnny Logan til verden, men allerede da han var 3 år gammel, flyttede han sammen med sin familie til Irland.
 Johnny Logan hedder egentlig Sean Patrick Michael Sherrad - søn af den berømte tenor Patrick O´Hagen, der allerede medens de boede i Australien havde haft egne TV shows. Sammen med sin far tog den 12-årige Sean Patrick ofte på turné i Australien og New Zealand, og når de sad dér - i omklædningsrummene til de store koncertsale - sang Sean Patrick og Patrick O´Hagen ofte sammen.
Det har helt givet haft stor betydning for Johnny Logan, at han allerede i en ung alder kunne lytte til - og måle sig mod - en stor, erfaren stemme, der lagde publikum ned, hvor han kom frem.
 Johnny Logan blev selv siden en af de helt store stemmer i Europa. Tre gange har han vundet det internationale Melodi Grand Prix - dels som sanger og dels som komponist.
 Trine Gadeberg er kendt som en fabelagtig sanger og entertainer, og så har hun et humoristisk talent ud over det sædvanlige. Det har hun bl.a. brugt gennem de senere år i selskab med Sofie Lassen-Kahlke, Anne Louise Hassing og Kaya Brüel, når de har været på turne med showet ”City Singler”.
 Trine Gadeberg spiller også med i Sønderborg Sommerrevyen med bl.a. Leif Maibom, Jeanne Boel og Flemming Jensen får i år glæde af Trine Gadebergs talent både på og udenfor scenen. Hun skal nemlig spille med i revyen men også skrive tekster til den, og så er hun efter sigende i lære som revydirektør!
 Prinsens Musikkorps har gennem de senere år markeret sig som et af Danmarks absolut bedste orkestre, der gør sig i mange forskellige genrer. For selvom Prinsens Musikkorps er et militærorkester spiller orkestret også underholdningsmusik, jazz, pop, rock og klassisk musik.
 Nytårskoncerterne blev indledt i Thisted, fredag, 10. januar og fortsætter indtil 26. januar, hvor der så vil være afviklet 13 koncerter.


onsdag 17. august 2022

50 år med stor Lions-aktivitet i Aalestrup

Klubbens første præsident var fabrikant Anton Larsen, Gedsted

onsdag 17. august 2022

Flagallé i Gedsted

Af Ture DamtoftGEDSTED: Det var en lidt overvældet Tor Berg, der forleden som den første af de nye...

onsdag 10. august 2022

"Musik for alle" trak mange i rosenparken

Ni lokale orkestre og grupper sang og spillede

onsdag 10. august 2022

Leen blev svinget og høsten kom i hus

Store planer med Hougaarden, der bl. a. skal have nyt tag

onsdag 03. august 2022

Folk i Møldrup har savnet at feste

Overskuddet uddeles til byens foreninger efter festen

onsdag 03. august 2022

Der er fortsat lang kø til Borgerservice

Samme antal henvendelser i første halvår som i hele 2021

onsdag 27. juli 2022

Stor lokal opbakning og penge til ny sti i Hvam

Ildsjæle troede næsten ikke deres egne øjne, da de så mail fra Landdistriktsudvalget

onsdag 27. juli 2022

Fjerde affaldsbeholder på vej i Vesthimmerland

Madaffald og drikkevarekartoner skal også sorteres

onsdag 20. juli 2022

Møldrup gør klar til stor jubilæumsbyfest

Traktortræk fredag, 30. juli forventes at blive stort

onsdag 20. juli 2022

Lige nu står roserne i fuldt flor i Aalestrup

Nu kommer der mange besøgende i rosenparken