onsdag 29. januar 2014

Det helt store koncert-scoop i Aalestrup

Af: Thorkil Christensen - Foto Hanne Grabow

Trine Gadeberg og Johnny Logan tog publikum med storm ved Nytårskoncerten i Aalestrup Idrætscenter

Alle kunne puste ud efter koncerten, som atter var en stor succes. Her flankeres Johnny Logan, dirigent Russel Gray og Trine Gadeberg af fra venstre Lars Refsgaard, Dirk van Bolhuis og til højre Søren Bruun Sørensen og aftenens konferencier Per Bisgaard.

AALESTRUP:  Med en fantastisk underholdning for 659 begejstrede tilhørere blev årets Nytårskoncert det helt store scoop i Aalestrup.
Nytårskoncerten blev afviklet for ottende  år i træk med Prinsens Musikkorps som musikalsk arrangør. Arrangementet blev en kæmpesucces, og en begejstring som næsten fik taget på den gamle Aalestrup Idrætshal til at løfte sig.
Flere blandt publikum betegner da også koncerten som den bedste gennem de otte år, måske knap så stilfuld som tidligere, men til gengæld med populære melodier, ramasjang og god underholdning, sang og musik som virkelig faldt i publikums smag. Hertil kommer en flot iscenesættelse og lyd og lys, som var i orden.
Der var en fin kontrast mellem de to solisters sprog - Trine Gadeberg med sit vestjydske, og engelsktalende Johnny Logan, som flere gange i løbet af aftenen på charmerende vis forsøgte sig på dansk.

God stemning
Det gav god stemning fra begyndelsen og aftenen fløj af sted som var det dug for solen.
Prinsens Musikkorps lag-de traditionen tro for - i år med det musikalske nummer ”Planes”. Dermed var den dygtige dirigent Russel Gray også på banen og slog an til en helt ny stil for Nyrårskoncerten.
Herefter tog Trine Gadeberg over, og det var tydeligt at hun gennem årene har arbejdet med andet end sang og musik. Hun er et multitalent, som også kan spille revy, og det fik publikum en prøve på straks fra start.
Det var første gang Johnny Logan var i Aalestrup. Han er som international sanger vant til at stå foran et stort publikum. Efter Aalestrup-forhold er 659 tilhørere stort, og Johnny Logan gav den da også ”hele armen” med flere af sine kendte og populære numre fra en lang sangkarriere. Det var blandt andet ”Shine on”, ”What’s another year” og ”Galway Girl”, men det nummer som virkelig fik salen til at koge var irske ”Whisky in the jar”. Her sang Logan delvis på dansk, publikum var i hopla og stort  set alle 659 havde hænderne i vejret, mens de var i bevægelse på træbænkene. Det var et fantastisk syn og en god oplevelse i den gamle Aalestrup-hal. Logan tog også kegler med ”Wild rover” og ”The Irish Soul”.
Efter pausen sang Trine Gadeberg et medley af velkendte Gitte Hænning-melodier. Hun var kommet ud på landet, og havde også lidt med til øregangen hos den ældre generation. Trine Gadeberg fortsatte på munter vis med nummeret ”Den synske sangerinde” og diverse indslag lånt fra Sønderborg-revyen.

En god koncert
Prinsens Musikkorps førte i år en lidt ”tilbagetrukket tilværelse”, men lagde bunden til en god koncert. Der er dog stadig spræl i musikerne. Det så man bl. a. kort før pausen, hvor de sammen med Trine Gadeberg gennemførte et udstyrsnummer fra musicalen ”Grease”.
Inden afslutningen, hvor champagneproppen sprang, gennemførte musikere og sangere et flot indslag bygget op over de senere års melodi Grand prix-vindernumre. Det faldt også i publikums smag.
Det var lokale Per Bisgaard, der bød velkommen og afsluttede koncerten. Han tog i sin tid initiativ til Nytårskoncerten i Aalestrup sammen med Lars Refsgaard, Søren Bruun Sørensen og Dirk van Bolhouis. Det initiativ er blevet til en fast tradition. Og skulle Prinsens Musikkorps løbe tør for nye solister til koncerten i 2015, så vil det sikkert ikke falde i unåde med et nyt besøg af Johnny Logan og Trine Gadeberg. De gjorde det godt…


onsdag 11. juli 2018

30 år med Sommerskole og Jydeværksted i Aalestrup

Siden begyndelsen har sommerskolerne bredt sig til hele Vesthimmerlands Kommune

onsdag 11. juli 2018

Uddeleren i Aalestrup vendte hjem til 30 års jubilæum

AALESTRUP: Per Mortensen, eller Brugs Per som han også er kendt, havde i torsdags 30 års jubilæum...

torsdag 05. juli 2018

Lokal forfatters fodboldfeber i bogform

KLEJTRUP: Forfatteren Nils Finderup fra Klejtrup har krydset ekstra mange fingre for, at det skulle...

onsdag 04. juli 2018

Afbrændingsforbud fra i dag kl. 12

VESTHIMMERLAND: Der er fra i dag onsdag kl. 12 indført afbrændingsforbud i samtlige danske...

onsdag 04. juli 2018

Rejsegilde i Rema 1000 i Aalestrup

Det store nye supermarked bliver genåbnet til september

onsdag 04. juli 2018

Udsalgsstart med grillmad, musik og kræmmermarked

Der var gang i salgsboderne i Aalestrup

onsdag 27. juni 2018

Nødvendigt med donationer fra byens og egnens borgere

Af Thorkil Christensen AALESTRUP: Det er lige så værdigt at leve på landet som i de store byer -...

onsdag 27. juni 2018

Flot og Iderigt optog i Gedsted

Af Hanne Monrad GEDSTED: Søndag formiddag stod en stor del af Gedsted borgere klar, flest havde...

onsdag 27. juni 2018

Det grønne spireflag til Naturbørnehave i Hvam

Byrådsmedlem Anders K. Jensen kom med flaget

onsdag 27. juni 2018

Indvielse af imponerende kunstværk i Gedsted

Af Hanne Monrad GEDSTED:Den kedelige silo, der er placeret ved den østre indkørsel til Gedsted har...

Arkiv

ingen nyheder i denne liste