- Din lokale ugeavis

onsdag 29. januar 2014

Det helt store koncert-scoop i Aalestrup

Af: Thorkil Christensen - Foto Hanne Grabow

Trine Gadeberg og Johnny Logan tog publikum med storm ved Nytårskoncerten i Aalestrup Idrætscenter

Alle kunne puste ud efter koncerten, som atter var en stor succes. Her flankeres Johnny Logan, dirigent Russel Gray og Trine Gadeberg af fra venstre Lars Refsgaard, Dirk van Bolhuis og til højre Søren Bruun Sørensen og aftenens konferencier Per Bisgaard.

AALESTRUP:  Med en fantastisk underholdning for 659 begejstrede tilhørere blev årets Nytårskoncert det helt store scoop i Aalestrup.
Nytårskoncerten blev afviklet for ottende  år i træk med Prinsens Musikkorps som musikalsk arrangør. Arrangementet blev en kæmpesucces, og en begejstring som næsten fik taget på den gamle Aalestrup Idrætshal til at løfte sig.
Flere blandt publikum betegner da også koncerten som den bedste gennem de otte år, måske knap så stilfuld som tidligere, men til gengæld med populære melodier, ramasjang og god underholdning, sang og musik som virkelig faldt i publikums smag. Hertil kommer en flot iscenesættelse og lyd og lys, som var i orden.
Der var en fin kontrast mellem de to solisters sprog - Trine Gadeberg med sit vestjydske, og engelsktalende Johnny Logan, som flere gange i løbet af aftenen på charmerende vis forsøgte sig på dansk.

God stemning
Det gav god stemning fra begyndelsen og aftenen fløj af sted som var det dug for solen.
Prinsens Musikkorps lag-de traditionen tro for - i år med det musikalske nummer ”Planes”. Dermed var den dygtige dirigent Russel Gray også på banen og slog an til en helt ny stil for Nyrårskoncerten.
Herefter tog Trine Gadeberg over, og det var tydeligt at hun gennem årene har arbejdet med andet end sang og musik. Hun er et multitalent, som også kan spille revy, og det fik publikum en prøve på straks fra start.
Det var første gang Johnny Logan var i Aalestrup. Han er som international sanger vant til at stå foran et stort publikum. Efter Aalestrup-forhold er 659 tilhørere stort, og Johnny Logan gav den da også ”hele armen” med flere af sine kendte og populære numre fra en lang sangkarriere. Det var blandt andet ”Shine on”, ”What’s another year” og ”Galway Girl”, men det nummer som virkelig fik salen til at koge var irske ”Whisky in the jar”. Her sang Logan delvis på dansk, publikum var i hopla og stort  set alle 659 havde hænderne i vejret, mens de var i bevægelse på træbænkene. Det var et fantastisk syn og en god oplevelse i den gamle Aalestrup-hal. Logan tog også kegler med ”Wild rover” og ”The Irish Soul”.
Efter pausen sang Trine Gadeberg et medley af velkendte Gitte Hænning-melodier. Hun var kommet ud på landet, og havde også lidt med til øregangen hos den ældre generation. Trine Gadeberg fortsatte på munter vis med nummeret ”Den synske sangerinde” og diverse indslag lånt fra Sønderborg-revyen.

En god koncert
Prinsens Musikkorps førte i år en lidt ”tilbagetrukket tilværelse”, men lagde bunden til en god koncert. Der er dog stadig spræl i musikerne. Det så man bl. a. kort før pausen, hvor de sammen med Trine Gadeberg gennemførte et udstyrsnummer fra musicalen ”Grease”.
Inden afslutningen, hvor champagneproppen sprang, gennemførte musikere og sangere et flot indslag bygget op over de senere års melodi Grand prix-vindernumre. Det faldt også i publikums smag.
Det var lokale Per Bisgaard, der bød velkommen og afsluttede koncerten. Han tog i sin tid initiativ til Nytårskoncerten i Aalestrup sammen med Lars Refsgaard, Søren Bruun Sørensen og Dirk van Bolhouis. Det initiativ er blevet til en fast tradition. Og skulle Prinsens Musikkorps løbe tør for nye solister til koncerten i 2015, så vil det sikkert ikke falde i unåde med et nyt besøg af Johnny Logan og Trine Gadeberg. De gjorde det godt…


onsdag 17. august 2022

50 år med stor Lions-aktivitet i Aalestrup

Klubbens første præsident var fabrikant Anton Larsen, Gedsted

onsdag 17. august 2022

Flagallé i Gedsted

Af Ture DamtoftGEDSTED: Det var en lidt overvældet Tor Berg, der forleden som den første af de nye...

onsdag 10. august 2022

"Musik for alle" trak mange i rosenparken

Ni lokale orkestre og grupper sang og spillede

onsdag 10. august 2022

Leen blev svinget og høsten kom i hus

Store planer med Hougaarden, der bl. a. skal have nyt tag

onsdag 03. august 2022

Folk i Møldrup har savnet at feste

Overskuddet uddeles til byens foreninger efter festen

onsdag 03. august 2022

Der er fortsat lang kø til Borgerservice

Samme antal henvendelser i første halvår som i hele 2021

onsdag 27. juli 2022

Stor lokal opbakning og penge til ny sti i Hvam

Ildsjæle troede næsten ikke deres egne øjne, da de så mail fra Landdistriktsudvalget

onsdag 27. juli 2022

Fjerde affaldsbeholder på vej i Vesthimmerland

Madaffald og drikkevarekartoner skal også sorteres

onsdag 20. juli 2022

Møldrup gør klar til stor jubilæumsbyfest

Traktortræk fredag, 30. juli forventes at blive stort

onsdag 20. juli 2022

Lige nu står roserne i fuldt flor i Aalestrup

Nu kommer der mange besøgende i rosenparken