- Din lokale ugeavis

onsdag 05. februar 2014

Børn og personale tilbage i børnehaven i Aagade

Af: Hanne Grabow

Tre måneder med renovering af institutionen er tilendebragt

Jane Sørensen, Birthe Bisgaard og Birgitte Brøndgaard Storgaard fik en gavekurv fra støtteforeningen som blev overrakt af Line K. Børding og Dorte Christensen.

AALESTRUP: Flaget var hejst, den røde løber var lagt ud og der var lys og blomster ved indgangen, da Aagades Børnehave, mandag morgen, stod klar til at modtage alle børnene og deres forældre igen efter et ”eksil” i tre måneder i Simested.
 Myrer, græshopper og bier gjorde store øjne, da de mødte ind i en næsten ny børnehave med nyt tag, nye vinduer og nymalede vægge. Og det var da også en glad personalegruppe der kunne byde velkommen til børnene og deres forældre.
 Aagades  Børnehave som blev bygget, på initiativ fra en gruppe borgere, i 1970 har igennem årene fået foretaget renovering og forbedringer løbende. Men i efteråret blev der sat gang i en større renovering af bygningen, blandt andet stod taget for udskiftning. Det flade tag er blevet erstattet med et nyt højt tag, som giver mere luft i rummene. Alle rummene i børnehaven er blevet renoveret så det hele står nu flot og nyt i dejlige lyse farver.
 Personalet og børnene har igennem tre måneder været henvist til at benytte den nu nedlagte børnehave i Simested.  Børnehaven blev nedlagt i 2011, men de tidligere lokaler stod endnu, så det var forholdsvis let at indrette dem til en midlertidig børnehave, men legepladsen var der ikke!
 Hurtigt fandt alle dog ud af at børnehavens gamle legeplads er blevet flyttet op til Østhallen hvor også en af hallens mange ildsjæle, Henning Als, indtil flere gange inviterede børnehaven i hallen til leg i det nybyggede lokale og spring på Airtrack´en.
 Det har været rigtig fint og godt og alle har været glade for at være der, men det har selvfølgelig været en del udfordringer for nogle forældre med at bringe og afhente børnene, siger leder Birgitte Brøndgaard Storgaard,, som tiltrådte i stillingen den 1. december og således ikke har været med i Aagade tidligere. Så for hende er det meget nyt at komme til Aalestrup, hvor hun selvfølgelig har været med til en stor del at arbejdet med at indrette lokalerne.
 Samtidig med at børnene ankom, mandag morgen, mødte også en gruppe fra støtteforeningen op med gaver til personalet.
- De har alle gjort en stor indsats for at børnene skulle få en god tid i Simested. Støtteforeningen for Aagades Børnehave havde besluttet at takke personalet for deres enestående måde at håndtere det midlertidige ophold i Simested på, ved at overrække dem hver en købmandskurv på indvielsesdagen og sige dem en stor tak for deres indsats, fortæller Line Karmann Børding fra støtteforeningen.


onsdag 17. august 2022

50 år med stor Lions-aktivitet i Aalestrup

Klubbens første præsident var fabrikant Anton Larsen, Gedsted

onsdag 17. august 2022

Flagallé i Gedsted

Af Ture DamtoftGEDSTED: Det var en lidt overvældet Tor Berg, der forleden som den første af de nye...

onsdag 10. august 2022

"Musik for alle" trak mange i rosenparken

Ni lokale orkestre og grupper sang og spillede

onsdag 10. august 2022

Leen blev svinget og høsten kom i hus

Store planer med Hougaarden, der bl. a. skal have nyt tag

onsdag 03. august 2022

Folk i Møldrup har savnet at feste

Overskuddet uddeles til byens foreninger efter festen

onsdag 03. august 2022

Der er fortsat lang kø til Borgerservice

Samme antal henvendelser i første halvår som i hele 2021

onsdag 27. juli 2022

Stor lokal opbakning og penge til ny sti i Hvam

Ildsjæle troede næsten ikke deres egne øjne, da de så mail fra Landdistriktsudvalget

onsdag 27. juli 2022

Fjerde affaldsbeholder på vej i Vesthimmerland

Madaffald og drikkevarekartoner skal også sorteres

onsdag 20. juli 2022

Møldrup gør klar til stor jubilæumsbyfest

Traktortræk fredag, 30. juli forventes at blive stort

onsdag 20. juli 2022

Lige nu står roserne i fuldt flor i Aalestrup

Nu kommer der mange besøgende i rosenparken