- Din lokale ugeavis

onsdag 19. februar 2014

En historisk håndboldaften i Aalestrup hallen

De lokale håndboldherrer drillede storhold i 20 minutter

Både Aalestrup IFs håndboldherrer og de mange tilskuere fik sig en på opleveren, da Bjerringbro-Silkeborgs ligahold gæstede Aalestruphallen.

Håndbold
Herrer
Pokalturneringen
Aalestrup IF – Bjerringbro-Silkeborg
21-34 (12-18)

Taget i Aalestrup hallen var tæt på at lette, da Aalestrups herrer i 3. division og stjernerne fra Bjerringbro-Silkeborgs ligaherrer løb på banen mandag aften i pokalturneringen.
 Udeholdet fra Bjerringbro-Silkeborg havde taget alle stjernerne med sig til Aalestrup mandag aften. En fuldstændig tætpakket Aalestrup hal blev vidne til en sand chokstart fra hjemmeholdet.
 De første 20. minutter spillede hjemmeholdet nærmest over evne og førte en overgang med 8-5 med en Peter Krogh i særklasse. Med stillingen 8-5 var der tydeligvis uro på Bjerringbro-Silkeborgs bænk, efter holdet totalt blev taget på sengen af Aalestrup-herrernes blændende start. Vi skal rigtig mange år tilbage, hvor et Aalestrup-hold har spillet så fremragende håndbold.
 Da sportschef Carsten Albrektsen tog sig til hovedet og med undrende blik kiggede ud på banen i kampens start, vidste man godt, at udeholdet var presset.
Efter 20. minutter fik udeholdet imidlertid styr på spillet og kunne gå til pause med en føring på 12-18. En så absolut godkendt indsats fra hjemmeholdets side. Efter en fysisk krævende 1. halvleg kunne avisens rapporter, Brian Saugberg, godt frygte, at hjemmeholdet ville gå ned efter pausen, men herrerne fra Aalestrup tabte 2. halvleg med de acceptable 7 mål, hvor kampen dermed endte 21-34 til Bjerringbro-Silkeborg.
 Vesthimmerlands Avis havde til lejligheden fået eksklusivt interview med målmand og landsholdsspiller, Jannick Green, til en snak om kampen.
Jannick Green var dog ikke nem at fange, da autografhungrende unge mennesker hang på ryggen af ham. Det var nemt at forstå de unge mennesker, for ikke nok med at Jannick Green er en topspiller, er han et yderst sympatisk menneske.
 Vesthimmerlands Avis spurgte til Jannik Greens oplevelse af kampen, og her måtte han indrømme, at der var uro på bænken, da Aalestrup bragte sig foran 8-5. Jannick Green var meget overrasket over den spillemæssige kvalitet, som Aalestrup kom med de første 20. minutter.
 Selvfølgelig kunne han ikke undgå at fremhæve hjemmeholdets Peter Krogh for i stunder at drive gæk med sit holds forsvar. Jannick så det som en typisk pokalkamp, hvor den lille gerne vil drille den store. Jannick Green var ligeledes imponeret over det flotte set up, som hans klub mødte med indløb med musik og et publikum, som tog særdeles godt imod dem.
Han var også beæret over alle de unge mennesker, som begejstret efter kampen ventede på at få hans autograf. Der hersker ingen som helst tvivl om, at hjemmeholdet mandag aften gav tilskuerne en uforglemmelig oplevelse. Unge som gamle så et hjemmehold de første 20. minutter spille helt op med nogen af landets bedste holdboldspillere.
 Kampen vil desuden blive husket for et hjemmehold, som turde tage kampen op som David mod Goliat. De unge stortalenter Simon Staun og Jonas Sommer scorede imod Jannick Green, ligesom både Palle Christiansen og Jesper Olesen lavede lækkerier overfor selvsamme. Målmand Anders Haagensen diskede op med blandt straffekastredning fra Kristian Kjelling.
 Kampens store spiller for Aalestrup, Peter Krogh, kommer man imidlertid ikke udenom. Selv Bjerringbro-Silkeborgs træner, Per Carlén, har ikke kunne undgå at bide mærke i, at Peter Krogh til tider i dag var i en klasse for sig.
 Bag Aalestrups scoringer stod: Peter Krogh 9; Jesper Olsen 4; Jannick Christensen og Rasmus Rold med 2; Palle Christiansen, Jonas Sommer, Jeppe Pedersen og Simon Staun med hver 1.


onsdag 03. august 2022

Folk i Møldrup har savnet at feste

Overskuddet uddeles til byens foreninger efter festen

onsdag 03. august 2022

Der er fortsat lang kø til Borgerservice

Samme antal henvendelser i første halvår som i hele 2021

onsdag 27. juli 2022

Stor lokal opbakning og penge til ny sti i Hvam

Ildsjæle troede næsten ikke deres egne øjne, da de så mail fra Landdistriktsudvalget

onsdag 27. juli 2022

Fjerde affaldsbeholder på vej i Vesthimmerland

Madaffald og drikkevarekartoner skal også sorteres

onsdag 20. juli 2022

Møldrup gør klar til stor jubilæumsbyfest

Traktortræk fredag, 30. juli forventes at blive stort

onsdag 20. juli 2022

Lige nu står roserne i fuldt flor i Aalestrup

Nu kommer der mange besøgende i rosenparken

onsdag 06. juli 2022

Sommerkoncert i Aalestrup kommer igen til august

28 kunstnere har allerede sagt "ja" til at deltage

onsdag 06. juli 2022

Veteraner fejrede klubben i Aalestrup

AALESTRUP: Begyndelsen og basen er i Aalestrup.Men i weekenden bredte Aalestrup Classic Bil &...

onsdag 22. juni 2022

Akutbil i Aalestrup får plads på Åglimt

Politiker skuffet over placering ved Hvamvej

onsdag 22. juni 2022

Klar til Gedeskægsfest

GEDSTED: Selv om programmet ikke har samme omfang som tidligere år, så glæder borgerne i Gedsted...