onsdag 19. februar 2014

En historisk håndboldaften i Aalestrup hallen

De lokale håndboldherrer drillede storhold i 20 minutter

Både Aalestrup IFs håndboldherrer og de mange tilskuere fik sig en på opleveren, da Bjerringbro-Silkeborgs ligahold gæstede Aalestruphallen.

Håndbold
Herrer
Pokalturneringen
Aalestrup IF – Bjerringbro-Silkeborg
21-34 (12-18)

Taget i Aalestrup hallen var tæt på at lette, da Aalestrups herrer i 3. division og stjernerne fra Bjerringbro-Silkeborgs ligaherrer løb på banen mandag aften i pokalturneringen.
 Udeholdet fra Bjerringbro-Silkeborg havde taget alle stjernerne med sig til Aalestrup mandag aften. En fuldstændig tætpakket Aalestrup hal blev vidne til en sand chokstart fra hjemmeholdet.
 De første 20. minutter spillede hjemmeholdet nærmest over evne og førte en overgang med 8-5 med en Peter Krogh i særklasse. Med stillingen 8-5 var der tydeligvis uro på Bjerringbro-Silkeborgs bænk, efter holdet totalt blev taget på sengen af Aalestrup-herrernes blændende start. Vi skal rigtig mange år tilbage, hvor et Aalestrup-hold har spillet så fremragende håndbold.
 Da sportschef Carsten Albrektsen tog sig til hovedet og med undrende blik kiggede ud på banen i kampens start, vidste man godt, at udeholdet var presset.
Efter 20. minutter fik udeholdet imidlertid styr på spillet og kunne gå til pause med en føring på 12-18. En så absolut godkendt indsats fra hjemmeholdets side. Efter en fysisk krævende 1. halvleg kunne avisens rapporter, Brian Saugberg, godt frygte, at hjemmeholdet ville gå ned efter pausen, men herrerne fra Aalestrup tabte 2. halvleg med de acceptable 7 mål, hvor kampen dermed endte 21-34 til Bjerringbro-Silkeborg.
 Vesthimmerlands Avis havde til lejligheden fået eksklusivt interview med målmand og landsholdsspiller, Jannick Green, til en snak om kampen.
Jannick Green var dog ikke nem at fange, da autografhungrende unge mennesker hang på ryggen af ham. Det var nemt at forstå de unge mennesker, for ikke nok med at Jannick Green er en topspiller, er han et yderst sympatisk menneske.
 Vesthimmerlands Avis spurgte til Jannik Greens oplevelse af kampen, og her måtte han indrømme, at der var uro på bænken, da Aalestrup bragte sig foran 8-5. Jannick Green var meget overrasket over den spillemæssige kvalitet, som Aalestrup kom med de første 20. minutter.
 Selvfølgelig kunne han ikke undgå at fremhæve hjemmeholdets Peter Krogh for i stunder at drive gæk med sit holds forsvar. Jannick så det som en typisk pokalkamp, hvor den lille gerne vil drille den store. Jannick Green var ligeledes imponeret over det flotte set up, som hans klub mødte med indløb med musik og et publikum, som tog særdeles godt imod dem.
Han var også beæret over alle de unge mennesker, som begejstret efter kampen ventede på at få hans autograf. Der hersker ingen som helst tvivl om, at hjemmeholdet mandag aften gav tilskuerne en uforglemmelig oplevelse. Unge som gamle så et hjemmehold de første 20. minutter spille helt op med nogen af landets bedste holdboldspillere.
 Kampen vil desuden blive husket for et hjemmehold, som turde tage kampen op som David mod Goliat. De unge stortalenter Simon Staun og Jonas Sommer scorede imod Jannick Green, ligesom både Palle Christiansen og Jesper Olesen lavede lækkerier overfor selvsamme. Målmand Anders Haagensen diskede op med blandt straffekastredning fra Kristian Kjelling.
 Kampens store spiller for Aalestrup, Peter Krogh, kommer man imidlertid ikke udenom. Selv Bjerringbro-Silkeborgs træner, Per Carlén, har ikke kunne undgå at bide mærke i, at Peter Krogh til tider i dag var i en klasse for sig.
 Bag Aalestrups scoringer stod: Peter Krogh 9; Jesper Olsen 4; Jannick Christensen og Rasmus Rold med 2; Palle Christiansen, Jonas Sommer, Jeppe Pedersen og Simon Staun med hver 1.


onsdag 27. januar 2021

Aalestrup-elever bagte sammen, hver for sig

Elever på Aalestrup Realskole havde en anderledes skoledag

onsdag 27. januar 2021

Missionshuset i Hvam bliver til hundesalon

Af Hanne Monrad HVAM: Det tidligere missionshus i Hvam får en ny æra. Om kort tid åbner en...

onsdag 20. januar 2021

300 i Vesthimmerland har modtaget vaccine

Stor tilfredshed med afviklingen og den hjælp der blev ydet

onsdag 20. januar 2021

Fem aktive kvinder overtager Rosenparken

Kvinderne vil "ryste posen" og se på mulighederne

onsdag 13. januar 2021

Vikarpræst i Vesterbølle har fået fast embede

Karin Hasling tiltræder i Hornum og Gundersted

onsdag 13. januar 2021

Corona forlænger julen i Aalestrup

Men juletræet på St. Torv er fjernet efter brand

onsdag 06. januar 2021

Brugsen i Gedsted forøger omsætning

Aftale om levering til Viborg Kommune giver nye muligheder

onsdag 06. januar 2021

Corona-vaccine til Aalestrup

Beboer på Åglimt fik første vaccination tirsdag

mandag 04. januar 2021

Covid-19: Seks nye tilfælde i Vesthimmerland

VESTHIMMERLAND: Det seneste døgn er der konstateret seks nye tilfælde af Covid-19 i Vesthimmerlands...

tirsdag 29. december 2020

Forældre sørger for en sikker skolevej

Frivillige hjælper fortsat med sikkerhed ved Aalestrup Skole

Arkiv

ingen nyheder i denne liste