torsdag 06. marts 2014

Nyt firma i Aalestrup

Af: Hanne Grabow

J-coating er under etablering

Niels Jønsson, Aalestrup, etablerer J-Coating A/S i den tidligere Horns Belysningsfabrik ved Bjergegaardsvej - her er der plads til udvidelse.

AALESTRUP: Et nyt firma er på vej i Aalestrup - en pulverlakeringsvirksomhed.  Det er Niels Jønsson, Aalestrup, der har lejet sig ind i lokaler på adressen Bjergegaardsvej 8-10, hvor tidligere ”Horns Belysning” havde til huse. Nu er det ”Erhvervspark Himmerland”, der ejer stedet, som består af  nogle store haller som ligger i forbindelse med hovedbygningen.
 Niels Jønsson har lejet kontorlokaler og to store haller. Hans nye firma J-coating A/S er under etablering og forventes at starte 1. juli i år.
 Niels Jønsson er i øjeblikket ansat hos ”Interlak” på Bjergegaardsvej i Aalestrup, hvor han står for salg og kundekontakt. Han har været ansat i virksomheden i en årrække, men i kraft af, at der skulle ske nogle ændringer i firmaet, foreslog han ”Treco”, som ejer af ”Interlak” at overtage firmaet. Han ønskede dog, at flytte til en anden adresse, på grund af meget nedslidte lokaler og ser flere muligheder for udvidelse, ved at flytte firmaet til andre bygninger.
 ”Interlak A/S”  blev stiftet den 1/7 2000 med PTP Holding A/S (Treco)som hovedaktionær (50 %). Senere overtog PTP Holding samtlige aktier i firmaet.
- Da ”Interlak” stod over for en renovering af et nedslidt produktionsapparat, foreslog jeg PTP Holding, at jeg startede op for mig selv, med ”Treco” som hovedkunde i opstartfasen, fortæller Niels Jønsson. Det var en idé, som faldt i god jord.
 -coating A/S er 100 pct. ejet af Niels Jønsson, og med hjælp fra Jutlander Bank, Nordjysk Lånefond og Vækstfonden, er financieringen kommet på plads
 . juli står J-coating A/S klar til at producere i de nye lokaler. Håndværkere indleder ombygningen i løbet af marts og i maj og juni bliver et nyt produktionsapparat monteret.
 J-coating A/S lægger ud med syv ansatte og kan lakere næsten alt i stål og aluminium. Alle medarbejdere hos ”Interlak” har fået ansættelse i det nye firma. Det glæder Niels Jønsson, at han kan tilbyde sine nuværende kolleger at følge med over i det nye firma. Vi skal have ansat en kontorassistent, da det tidligere har været ”Treco”, der har haft denne arbejdsopgave, siger han.
- Da vi bliver GSB-godkendt, kan vi lakere facader i aluminium til byggeindustrien. J-coating A/S bliver den fjerde virksomhed i Danmark, der har denne godkendelse. Dermed rykker vi direkte ind i ”superligaen” af industrilakeringsvirksomheder i Danmark, fortæller Niels Jønsson.
 J-coating A/S overtager til juli samtlige aktiviteter i Interlak A/S.  Interlak  vil betjene nuværende kunder helt frem til overtagelsen, så der ikke bliver produktionsstop i den forbindelse, orienterer Niels Jønsson, som glæder sig til at komme i gang med sit nye firma i Aalestrup.
onsdag 18. juli 2018

Nu 100 medarbejdere hos Treco i Aalestrup

AALESTRUP: Maskinfabrikken Treco i Aalestrup har godt gang i produktionen. Her i sommer har de haft...

onsdag 18. juli 2018

Et unikt museum i Aalestrup

AALESTRUP: Den herskabelige og smukke villa, der i 1921 blev opført som direktørbolig for...

onsdag 11. juli 2018

30 år med Sommerskole og Jydeværksted i Aalestrup

Siden begyndelsen har sommerskolerne bredt sig til hele Vesthimmerlands Kommune

onsdag 11. juli 2018

Uddeleren i Aalestrup vendte hjem til 30 års jubilæum

AALESTRUP: Per Mortensen, eller Brugs Per som han også er kendt, havde i torsdags 30 års jubilæum...

torsdag 05. juli 2018

Lokal forfatters fodboldfeber i bogform

KLEJTRUP: Forfatteren Nils Finderup fra Klejtrup har krydset ekstra mange fingre for, at det skulle...

onsdag 04. juli 2018

Afbrændingsforbud fra i dag kl. 12

VESTHIMMERLAND: Der er fra i dag onsdag kl. 12 indført afbrændingsforbud i samtlige danske...

onsdag 04. juli 2018

Rejsegilde i Rema 1000 i Aalestrup

Det store nye supermarked bliver genåbnet til september

onsdag 04. juli 2018

Udsalgsstart med grillmad, musik og kræmmermarked

Der var gang i salgsboderne i Aalestrup

onsdag 27. juni 2018

Nødvendigt med donationer fra byens og egnens borgere

Af Thorkil Christensen AALESTRUP: Det er lige så værdigt at leve på landet som i de store byer -...

onsdag 27. juni 2018

Flot og Iderigt optog i Gedsted

Af Hanne Monrad GEDSTED: Søndag formiddag stod en stor del af Gedsted borgere klar, flest havde...

Arkiv

ingen nyheder i denne liste