- Din lokale ugeavis

torsdag 06. marts 2014

Nyt firma i Aalestrup

Af: Hanne Grabow

J-coating er under etablering

Niels Jønsson, Aalestrup, etablerer J-Coating A/S i den tidligere Horns Belysningsfabrik ved Bjergegaardsvej - her er der plads til udvidelse.

AALESTRUP: Et nyt firma er på vej i Aalestrup - en pulverlakeringsvirksomhed.  Det er Niels Jønsson, Aalestrup, der har lejet sig ind i lokaler på adressen Bjergegaardsvej 8-10, hvor tidligere ”Horns Belysning” havde til huse. Nu er det ”Erhvervspark Himmerland”, der ejer stedet, som består af  nogle store haller som ligger i forbindelse med hovedbygningen.
 Niels Jønsson har lejet kontorlokaler og to store haller. Hans nye firma J-coating A/S er under etablering og forventes at starte 1. juli i år.
 Niels Jønsson er i øjeblikket ansat hos ”Interlak” på Bjergegaardsvej i Aalestrup, hvor han står for salg og kundekontakt. Han har været ansat i virksomheden i en årrække, men i kraft af, at der skulle ske nogle ændringer i firmaet, foreslog han ”Treco”, som ejer af ”Interlak” at overtage firmaet. Han ønskede dog, at flytte til en anden adresse, på grund af meget nedslidte lokaler og ser flere muligheder for udvidelse, ved at flytte firmaet til andre bygninger.
 ”Interlak A/S”  blev stiftet den 1/7 2000 med PTP Holding A/S (Treco)som hovedaktionær (50 %). Senere overtog PTP Holding samtlige aktier i firmaet.
- Da ”Interlak” stod over for en renovering af et nedslidt produktionsapparat, foreslog jeg PTP Holding, at jeg startede op for mig selv, med ”Treco” som hovedkunde i opstartfasen, fortæller Niels Jønsson. Det var en idé, som faldt i god jord.
 -coating A/S er 100 pct. ejet af Niels Jønsson, og med hjælp fra Jutlander Bank, Nordjysk Lånefond og Vækstfonden, er financieringen kommet på plads
 . juli står J-coating A/S klar til at producere i de nye lokaler. Håndværkere indleder ombygningen i løbet af marts og i maj og juni bliver et nyt produktionsapparat monteret.
 J-coating A/S lægger ud med syv ansatte og kan lakere næsten alt i stål og aluminium. Alle medarbejdere hos ”Interlak” har fået ansættelse i det nye firma. Det glæder Niels Jønsson, at han kan tilbyde sine nuværende kolleger at følge med over i det nye firma. Vi skal have ansat en kontorassistent, da det tidligere har været ”Treco”, der har haft denne arbejdsopgave, siger han.
- Da vi bliver GSB-godkendt, kan vi lakere facader i aluminium til byggeindustrien. J-coating A/S bliver den fjerde virksomhed i Danmark, der har denne godkendelse. Dermed rykker vi direkte ind i ”superligaen” af industrilakeringsvirksomheder i Danmark, fortæller Niels Jønsson.
 J-coating A/S overtager til juli samtlige aktiviteter i Interlak A/S.  Interlak  vil betjene nuværende kunder helt frem til overtagelsen, så der ikke bliver produktionsstop i den forbindelse, orienterer Niels Jønsson, som glæder sig til at komme i gang med sit nye firma i Aalestrup.
onsdag 17. august 2022

50 år med stor Lions-aktivitet i Aalestrup

Klubbens første præsident var fabrikant Anton Larsen, Gedsted

onsdag 17. august 2022

Flagallé i Gedsted

Af Ture DamtoftGEDSTED: Det var en lidt overvældet Tor Berg, der forleden som den første af de nye...

onsdag 10. august 2022

"Musik for alle" trak mange i rosenparken

Ni lokale orkestre og grupper sang og spillede

onsdag 10. august 2022

Leen blev svinget og høsten kom i hus

Store planer med Hougaarden, der bl. a. skal have nyt tag

onsdag 03. august 2022

Folk i Møldrup har savnet at feste

Overskuddet uddeles til byens foreninger efter festen

onsdag 03. august 2022

Der er fortsat lang kø til Borgerservice

Samme antal henvendelser i første halvår som i hele 2021

onsdag 27. juli 2022

Stor lokal opbakning og penge til ny sti i Hvam

Ildsjæle troede næsten ikke deres egne øjne, da de så mail fra Landdistriktsudvalget

onsdag 27. juli 2022

Fjerde affaldsbeholder på vej i Vesthimmerland

Madaffald og drikkevarekartoner skal også sorteres

onsdag 20. juli 2022

Møldrup gør klar til stor jubilæumsbyfest

Traktortræk fredag, 30. juli forventes at blive stort

onsdag 20. juli 2022

Lige nu står roserne i fuldt flor i Aalestrup

Nu kommer der mange besøgende i rosenparken