- Din lokale ugeavis

onsdag 02. april 2014

Brødrene Olsen kommer til nytårskoncert i Aalestrup

Af: Hanne Grabow

De folkekære sangere er på plakaten i 2015

Brødrene Olsen spiller ved nytårskoncerten i Aalestrup, 22. januar 2015.

AALESTRUP: Borgerne i Aalestrup og omegn kan glæde sig til musikalske topnavne ved nytårskoncerten i januar 2015. Sammen med Grand Prix-vinderne 2000 Brødrene Olsen kan man opleve sangerinden Anne Herdorf.
 Normalt drager Jørgen og Noller Olsen mod fjernere himmelstrøg for at holde ferie i januar. Det ville de også have gjort næste år, hvis det ikke lige var fordi Prinsens Musikkorps henvendte sig for at få dem med på orkestrets succesfulde nytårskoncert-turné.
 Det tilbud kunne de to populære brødre ikke sige nej tak til, og derfor drager de i januar 2015 med  rundt på midt- og vestjyske koncertscener for at spille nytårskoncerter.
 Anne Herdorf holder normalt ikke ferie i januar, men alligevel lykkedes det Prinsens Musikkorps at overtale hende til at komme med orkestret på turné. Efter et par dages betænkningstid kunne hun meddele, at hun godt kunne få puslespillet til at gå op med hendes øvrige gøremål i januar, og så var holdet til nytårskoncerterne sat.
 Brødrene Olsen behøver ikke den helt store præsentation. De udsendte deres første album i 1972 og har siden udgivet 12 album. Ni gange har duoen, eller Jørgen Olsen alene, deltaget i det danske Melodi Grand Prix. Det bedste resultat opnåede de, da de vandt både det danske og det internationale Melodi Grand Prix i Stockholm 2000 med ”Fly on the Wings of Love” - på dansk: ”Smuk som et stjerneskud”.


En lille melodi
Anne Cathrine Herdorf, der nu kun kalder sig Anne Herdorf, har også deltaget i - og vundet - Det Danske Melodi Grand Prix. Det skete i 1987 med ”En lille melodi”, der var skrevet af Helge Engelbrecht. I 1992 var hun desuden vært i Grand Prix’et sammen med Anders Frandsen. Hun optrådte flere år professionelt på de danske scener, medvirkede i musicals såsom Frk. Nitouche, Annie Get Your Gun og Judy Garland. Hun optrådte også sammen med danseorkestret Milles, ligesom hun sammen med Anne Dorte Michelsen, Julie Michelsen, Cæcilia Glode og Cathrine Nordseth udgjorde kvartetten Venter på Far. De senere år har hun spillet med i adskillige revyer og revykavalkader ligesom hun har turneret som solist.
- Det er Prinsens Musikkorps’ håb, at konstellationen Brødrene Olsen og Anne Herdorf vil falde i publikums smag. Under alle omstændigheder kan de forvente et fantastisk show, hvor orkestret, solisterne og dirigenten som sædvanlig vil byde på masser af dejlig musik kombineret med sjove indfald og skøre gags, udtaler Orkesterchef Henrik Thorngaard, Prinsens Musikkorps.
 Nytårskoncerten  2015 i Aalestrup Idrætscenter  vil finde sted torsdag, 22. januar.


onsdag 17. august 2022

50 år med stor Lions-aktivitet i Aalestrup

Klubbens første præsident var fabrikant Anton Larsen, Gedsted

onsdag 17. august 2022

Flagallé i Gedsted

Af Ture DamtoftGEDSTED: Det var en lidt overvældet Tor Berg, der forleden som den første af de nye...

onsdag 10. august 2022

"Musik for alle" trak mange i rosenparken

Ni lokale orkestre og grupper sang og spillede

onsdag 10. august 2022

Leen blev svinget og høsten kom i hus

Store planer med Hougaarden, der bl. a. skal have nyt tag

onsdag 03. august 2022

Folk i Møldrup har savnet at feste

Overskuddet uddeles til byens foreninger efter festen

onsdag 03. august 2022

Der er fortsat lang kø til Borgerservice

Samme antal henvendelser i første halvår som i hele 2021

onsdag 27. juli 2022

Stor lokal opbakning og penge til ny sti i Hvam

Ildsjæle troede næsten ikke deres egne øjne, da de så mail fra Landdistriktsudvalget

onsdag 27. juli 2022

Fjerde affaldsbeholder på vej i Vesthimmerland

Madaffald og drikkevarekartoner skal også sorteres

onsdag 20. juli 2022

Møldrup gør klar til stor jubilæumsbyfest

Traktortræk fredag, 30. juli forventes at blive stort

onsdag 20. juli 2022

Lige nu står roserne i fuldt flor i Aalestrup

Nu kommer der mange besøgende i rosenparken