onsdag 25. juni 2014

Populært valg af nyt ”Hyrdepar”

Af: Hanne Grabow

Hanne og Henning Højen blev kåret som årets "Gedehyrder"

Hanne og Henning Højen - ”Gedehyrder 2014”.

GEDSTED: Som et de sidste programpunkter og et meget populært indslag i årets Gedeskægsfest, er, når man søndag eftermiddag skal kåre et nyt par som årets ”Gedehyrder”.
 Mange havde da også samlet sig på plænen ved ”scenen” i det gode sommervejr, da det var blevet tid til at finde vindere til de forskellige konkurrencer og også vinderne af optoget blev fundet. Det er Knaberparret fra Aalestrup, Poul Knudsen og Lasse Kristoffersen, der sammen med den ny kårne Kringelvrider fra Ulbjerg der var de strenge dommere, der skulle finde vinderne af optoget, som fandt sted tidligere på søndagen.
 Endelig efter alle formaliteter var på plads, kunne de to konferenciers Erik Kragelund og Niels Heebøll  betræde scenen for at tage afsked med det afgående Hyrdepar, Mette Thillemann og Bent Østrup Loft  og derefter gå til den lange og kringlede præsentation af de to nye, som man sikkert hurtig fandt ud af, også dannede par i det ”private”.
 Valget var i år faldet på Hanne Højen og gemalen Henning. Man kunne høre på det store bifald, at det var et yderst populært valg.
 Hanne Højen har igennem mange år været en stor del af foreningslivet i Gedsted, afstedkommet af en stor interesse for gymnastik igennem mange år kom hun i gymnastikforeningens bestyrelse og siden har det medført mange andre bestyrelsesposter, blandt andet i Musik- og Teaterforeningen og i styregruppen for ”Vennepunktet”
 Én af Hannes store kapaciteter er bespisning af mange mennesker og hun var med til at beslutte, at det ikke kun var pølser og is, man kunne købe til Gedeskægsfesten. Det blev til salatbaren, hvor hun de første år serverede pitabrød med fyld, det var dog noget bøvlet at arbejde med så derfor blev salatbaren ”født” og det er en enorm mængde hun gennem tiden har blandet af salater og dressinger.
- I det hele taget har hun altid hjulpet hvor der var et behov og det lyder ikke flatterende, sagde Niels Heebøll i præsentationen, men det er det man nogle gang kalder en ”praktisk gris”, men her er der tale om et usædvanligt fornemt eksemplar af racen.
 Henning Højen mødte sin kommende hustru, Hanne i Blokhus, men valgte hurtigt at skifte adresse til Gedsted, hvor Hanne boede i hus sammen med sine to drenge.
 Henning Højen har blandt meget andet en uddannelse som lærer, men det havde ikke hans store interesse, han ville hellere spille og det er da også på den front, han har gjort sig mest bemærket i denne sammenhæng. Han har spillet til revyen i  Aars, Gedsted, Fjelsø  og Aalestrup  og været ”fødselshjælper” for mange unges vej til musikken. Han er i det hele taget en fremragende musiker, der kan sætte gang i underholdningen på alle planer. At han så også har teknisk snilde er jo værdifuld samtidig.
 Så det er to yderst aktive og populære personer, der søndag eftermiddag kunne modtage publikumshyldest og se frem til endnu et travlt år i Gedsted.


onsdag 20. juni 2018

350 deltager i møde om sundhedshus i Aalestrup

Regionsrådsformand Ulla Astrup deltager også

onsdag 20. juni 2018

Masser af sport til byfesten i Hvam

Af Hanne Monrad HVAM: I aften onsdag starter By- og Sportsfesten i Hvam. Årets Kvikløb bliver...

onsdag 20. juni 2018

Gedeskægsfesten har lagt op til en slutspurt

Af Hanne Monrad GEDSTED: Hele ugen er der fest i Gedsted og det omfattende program er klar til at...

fredag 15. juni 2018

Transportminister ser på en mere nordlig motorvejslinje efter vesthimmerlandsk besøg

Transport-, Bygnings og Boligminister Ole Birk Olesen er positivt stemt overfor en mere nordlig...

fredag 15. juni 2018

Hash på toilettet i Knabergården

I går aftes, lidt over ti, overraskede politiet to unge mænd og en dreng på dametoilettet i...

onsdag 13. juni 2018

Regnvejr drillede flyarrangement i Gedsted

Af Hanne Monrad  GEDSTED: Der var lagt op til en festlig markering af etårsdagen for...

onsdag 13. juni 2018

Gedeskægsfesten er klar til at blive affyret

GEDSTED: Så er Gedsted snart klar til en ny Gedeskægsfest med masser af spændende aktiviteter på...

onsdag 06. juni 2018

Stor aktivitet ved kirken i Aalestrup

18. juni er der licitation på et nyt byggeri

onsdag 06. juni 2018

Grundlovsdag for 1200 børn i det fri i Aalestrup

Børnenes Grundlovsdag fejret med maner på stadion

onsdag 30. maj 2018

Badesæsonen indledes på lørdag i Aalestrup

På lørdag sker den officielle åbning endelig

Arkiv

ingen nyheder i denne liste