- Din lokale ugeavis

onsdag 16. juli 2014

En hel uge med arrangementer i Møldrup

Af: Hanne Grabow

Otte dage med 35 arrangementer venter borgerne når årets revlingefest render af stablen

Det store optog, søndag, vil i år have et feststemt sambaoptog i spidsen. (Arkivfoto)

MØLDRUP: Den 12 mands store Revlingekomite er nu klar til affyring af en hel uge med masser af aktiviteter og arrangementer i Møldrup.

 Igennem et helt år har komiteen haft arbejdstøjet på og lavet et stort og omfattende program, der tilgodeser både store og små borgere.

 Et langt program, der indeholder alle de gode traditioner og selvfølgelig er der også nyder på programmet hvert år. Og når man læser det indholdsrige program, må man konstatere at holdet bag Revlingefesten endnu engang har gjort et godt stykke arbejde.

 Allerede søndag er det første programpunkt klar til at blive afviklet med det traditionsrige traktortræk, hvor ”Bowski ” har 25 års jubilæum som arrangør for denne aktivitet, der sædvanligvis trækker en masse tilskuere og er et af publikums absolutte favoritarrangementer.

 Mandag er der et nyt tiltag på programmet, som komiteen glæder sig til at afvikle. De holder for første gang en stor Beach Volley turnering på banen ved hallen.

- Vi håber på god stemning og højt humør, udtaler formanden for Revlingekomiteen, Tommy Troels, der vil være DJ, fyldte pandekager og ikke mindst en masse glade volleyspillere. Der er lagt op til hygge og fest i hele området omkring volleybanen.

 Tirsdag eftermiddag kommer kroketspillerne igen til at præge boldbanerne og imens gør cykelrytterne sig klar til det store Revlinge Cykelløb

- I år har vi fire nye ruter, fortæller Tommy Troels, hvor der vanen tro er den korte rute til alle de glade feststemte familier og unge, der ikke konkurrerer på fart, men på godt humør og fjollede udklædninger og specielle cykler. For de fartglade er der en ny krævende rute på 68 km., som nok skal få sveden frem, selv for de bedste.

 Onsdag dyster kroketspillerne videre inden deres turnering slutter med præmieoverrækkelse i teltet.

 5. klasserne fra Møldrup Skole er med begge dage til at servicere med kage og kaffe. Al indtjening herfra går til at sikre økonomien for klassens kommende tur til Bornholm.

 Onsdag aften tager fodbolden over på Stadion. Her skal der spilles firma- og gade-/familiefodbold. En herlig aften med en masse glade fodboldspillere - i alle aldre!

 I hallen er der også fuld fart på onsdag aften! Her er det de fest- og danseglade til ”Bette-kurn  awten” der holder fest. Der følger op på successen fra sidste år og byder igen op til dans, sang, levende musik og god mad. 

 Torsdag byder MTIF velkommen i hallen til det store Revlingebanko. Her vil der traditionen tro være fine præmier. Imens vil lokale musikere som Den Lange & Den Langhårede samt Timm og Dürr spille i teltet, der er rammen for en festlig aften for alle. Der er gratis adgang og der vil helt sikkert blive holdt en kæmpe telt-fest.

 Fredag eftermiddag starter  en af de klassiske og meget besøgte arrangementer fra p-pladsen i Jernbanegade. Det er bilorienteringsløbet, der altid samler mange deltagere.  Her serverer Handelsstandsforeningen gratis grillpølser til alle. Alle biler og busser starter ud herfra og kan forvente endnu en fantastisk tur, med masser af udfordringer og sjove poster, lover formanden.  Senere fredag aften mødes alle i teltet på festpladsen, hvor der vil være fyldt med alle de glade feststemte deltagere fra bilorienteringsløbet. Her kan man regne med en festlig aften hvor der vil være en af vore ’gamle’ lokale DJ’s der spiller musik fra 80’erne, 90’erne og frem til nu.

 Lørdag mødes alle til kaffebord i Søndergade, hvor Handelsstandsforeningen igen er værter for kaffe og rundstykker. Alt imens går Mørkedaleløbet i gang. Igen i år vil der være mulighed for at få en tur i en hestevogn fra Birken eller en køretur på en motorcykel fra MC Bethesda.

 Lige efter Mørkedaleløbet starter aktiviteterne på festpladsen, hvor der vil være flere nye arrangementer. Kl. 11.30 starter der et stort traktortræk - denne gang for havetraktorer. Selve banen vil være oppe på festpladsen og der er gratis adgang!  Børneteltet på pladsen vil også være åbent hele eftermiddagen, her kan man blandt andet få malet et flot ansigt.

 Igen i år er der tombola i samarbejde med Røde Kors, som også åbner lørdag. Her vil der igen være muligt at prøve lykken og vinde fantastiske flotte præmier.  Kl. 16 lukker vi ned på festpladsen og gør klar til det store Revlingebal i hallen. Her spiller Matchpoint og Roseband Duo op til fest. 

 Søndag startes der med optog igennem byen. Her vil et feststemt sambaoptog gå i spidsen for de, forhåbentlig mange pyntede vogne. Optoget vil ende på festpladsen der også denne eftermiddag vil summe af liv med  Revlingetivoliet, børneteltet og arrangementer som ’Under Overfladen’ familieunderholdning i teltet og bagagerumsmarked vil skabe en herlig stemning. Igen i år kan der også spilles på brevduerne. Og midt på eftermiddagen vil der være et flot danseshow i hallen med dansere fra Julie Abels Dansestudie.

 Efter fællesspisningen vil der være uddeling af præmier til mange vindere fra arrangementerne i løbet af ugen, og ikke mindst kåre ”Årets Borger 2014”.

 Der er en god grund til at blive i teltet denne sidste aften i Revlingeugen. Straks efter overrækkelserne er der endnu et nyt tiltag, nemlig ’ugen der gak’. Her skal der gættes på de mange finurlige og sjove episoder der har præget den forgange uge.

 Sidste indslag inden det store festfyrværkeri, som vanen tro lukker og slukker Revlingefesten, er værd at vente efter. Det er her at lattermusklerne for alvor kommer på arbejde, når vore lokale Revlingerevy kører. 

- Vi har i Revlingekomitéen haft et fantastisk år og glæder os nu alle til at det skal blive uge 30, så vi kan få al vores planlægning ud til alle Jer glade borgere i Møldrup og omegn, slutter formanden Tommy Troels.

 


onsdag 17. august 2022

50 år med stor Lions-aktivitet i Aalestrup

Klubbens første præsident var fabrikant Anton Larsen, Gedsted

onsdag 17. august 2022

Flagallé i Gedsted

Af Ture DamtoftGEDSTED: Det var en lidt overvældet Tor Berg, der forleden som den første af de nye...

onsdag 10. august 2022

"Musik for alle" trak mange i rosenparken

Ni lokale orkestre og grupper sang og spillede

onsdag 10. august 2022

Leen blev svinget og høsten kom i hus

Store planer med Hougaarden, der bl. a. skal have nyt tag

onsdag 03. august 2022

Folk i Møldrup har savnet at feste

Overskuddet uddeles til byens foreninger efter festen

onsdag 03. august 2022

Der er fortsat lang kø til Borgerservice

Samme antal henvendelser i første halvår som i hele 2021

onsdag 27. juli 2022

Stor lokal opbakning og penge til ny sti i Hvam

Ildsjæle troede næsten ikke deres egne øjne, da de så mail fra Landdistriktsudvalget

onsdag 27. juli 2022

Fjerde affaldsbeholder på vej i Vesthimmerland

Madaffald og drikkevarekartoner skal også sorteres

onsdag 20. juli 2022

Møldrup gør klar til stor jubilæumsbyfest

Traktortræk fredag, 30. juli forventes at blive stort

onsdag 20. juli 2022

Lige nu står roserne i fuldt flor i Aalestrup

Nu kommer der mange besøgende i rosenparken