onsdag 20. august 2014

Nyt firma i Aalestrup er kommet godt i gang

Af: Hanne Monrad

J-Coating har fyldte ordrebøger

Avanceret styring via computer får virksomhedens maskiner til at yde det optimale i den tidligere belysningsfabrik ved Bjergaardsvej i Aalestrup. Niels Jønsson ses ved computeren.

AALESTRUP: Niels Jønsson,  Aalestrup, har startet sit nye firma, ”J-Coating” med fyldte ordrebøger. Han startede virksomheden den 1. juli og siden er det gået forrygende.
 Niels Jønsson har etableret firmaet J-Coating A/S, der hovedsagelig lakerer med pulverfarve, i den tidligere Horns Belysningsfabrik på Bjergegaardsvej, som nu er blevet fyldt op med de store maskiner.  Foreløbig har han lejet sig ind i kontorbygningen og to af de store haller, men allerede nu er han ved at forhandle om at leje to haller mere.
 Niels Jønsson har overtaget sit tidligere firma ”Interlak”, hvor han stod  for salg og kundekontakt. Han har været ansat i virksomheden i en årrække, men i kraft af, at der skulle ske nogle ændringer i firmaet, foreslog han ”Treco”, som ejer af ”Interlak” at overtage firmaet. Han ønskede dog, at flytte til en anden adresse, på grund af meget nedslidte lokaler og så flere muligheder for udvidelse, ved at flytte firmaet til andre bygninger.
 Den første juli rykkede Niels Jønsson, sammen med syv af de tidligere ansatte hos Interlak, ind i de nye lokaler og var klar til at starte arbejdet.
- Der var dog en del problemer i starten, dog kun af teknisk art, siger Niels Jønsson, de store maskiner er jo computerstyrede, så der gik lidt tid med at få dem helt rigtig programmerede, men nu kører alt som det skal.

Seks nye ansatte
Og allerede nu har man yderligere ansat seks nye medarbejdere, så man nu råder over en stab på 13 personer, deraf to kvinder, samt en kontordame og ”Chefen” selv, der mest nu, når det hele kører, sørger for kontakten til kunder og leverandører.
 Lige nu kører man i rullende to holds skift, men Niels Jønsson regner med, at inden længe vil man køre i tre holds skift. Skiftet foregår rullende, så man hele tiden holder produktionen i gang.
 J-coating A/S kan lakere næsten alt i stål og aluminium og er GSB-godkendt, så man kan lakere facader i aluminium til byggeindustrien. J-coating A/S er den fjerde virksomhed i Danmark, der har denne godkendelse. Emnerne som bliver lakeret på virksomheden kan være alt fra små skruer til store skabe, blandt andet har man hver uge en sending af specielle skoleborde til et firma i Midtjylland.
- Nu er vi kommet godt i gang og har fundet en god rytme i firmaet og derfor vil vi gerne vise hvad vi går og laver, siger Niels Jønsson som i næste uge vil åbne dørene til den nye virksomhed på Bjergegaardsvej og vise de store produktionshaller frem for interesserede.


onsdag 20. juni 2018

350 deltager i møde om sundhedshus i Aalestrup

Regionsrådsformand Ulla Astrup deltager også

onsdag 20. juni 2018

Masser af sport til byfesten i Hvam

Af Hanne Monrad HVAM: I aften onsdag starter By- og Sportsfesten i Hvam. Årets Kvikløb bliver...

onsdag 20. juni 2018

Gedeskægsfesten har lagt op til en slutspurt

Af Hanne Monrad GEDSTED: Hele ugen er der fest i Gedsted og det omfattende program er klar til at...

fredag 15. juni 2018

Transportminister ser på en mere nordlig motorvejslinje efter vesthimmerlandsk besøg

Transport-, Bygnings og Boligminister Ole Birk Olesen er positivt stemt overfor en mere nordlig...

fredag 15. juni 2018

Hash på toilettet i Knabergården

I går aftes, lidt over ti, overraskede politiet to unge mænd og en dreng på dametoilettet i...

onsdag 13. juni 2018

Regnvejr drillede flyarrangement i Gedsted

Af Hanne Monrad  GEDSTED: Der var lagt op til en festlig markering af etårsdagen for...

onsdag 13. juni 2018

Gedeskægsfesten er klar til at blive affyret

GEDSTED: Så er Gedsted snart klar til en ny Gedeskægsfest med masser af spændende aktiviteter på...

onsdag 06. juni 2018

Stor aktivitet ved kirken i Aalestrup

18. juni er der licitation på et nyt byggeri

onsdag 06. juni 2018

Grundlovsdag for 1200 børn i det fri i Aalestrup

Børnenes Grundlovsdag fejret med maner på stadion

onsdag 30. maj 2018

Badesæsonen indledes på lørdag i Aalestrup

På lørdag sker den officielle åbning endelig

Arkiv

ingen nyheder i denne liste