- Din lokale ugeavis

onsdag 20. august 2014

Nyt firma i Aalestrup er kommet godt i gang

Af: Hanne Monrad

J-Coating har fyldte ordrebøger

Avanceret styring via computer får virksomhedens maskiner til at yde det optimale i den tidligere belysningsfabrik ved Bjergaardsvej i Aalestrup. Niels Jønsson ses ved computeren.

AALESTRUP: Niels Jønsson,  Aalestrup, har startet sit nye firma, ”J-Coating” med fyldte ordrebøger. Han startede virksomheden den 1. juli og siden er det gået forrygende.
 Niels Jønsson har etableret firmaet J-Coating A/S, der hovedsagelig lakerer med pulverfarve, i den tidligere Horns Belysningsfabrik på Bjergegaardsvej, som nu er blevet fyldt op med de store maskiner.  Foreløbig har han lejet sig ind i kontorbygningen og to af de store haller, men allerede nu er han ved at forhandle om at leje to haller mere.
 Niels Jønsson har overtaget sit tidligere firma ”Interlak”, hvor han stod  for salg og kundekontakt. Han har været ansat i virksomheden i en årrække, men i kraft af, at der skulle ske nogle ændringer i firmaet, foreslog han ”Treco”, som ejer af ”Interlak” at overtage firmaet. Han ønskede dog, at flytte til en anden adresse, på grund af meget nedslidte lokaler og så flere muligheder for udvidelse, ved at flytte firmaet til andre bygninger.
 Den første juli rykkede Niels Jønsson, sammen med syv af de tidligere ansatte hos Interlak, ind i de nye lokaler og var klar til at starte arbejdet.
- Der var dog en del problemer i starten, dog kun af teknisk art, siger Niels Jønsson, de store maskiner er jo computerstyrede, så der gik lidt tid med at få dem helt rigtig programmerede, men nu kører alt som det skal.

Seks nye ansatte
Og allerede nu har man yderligere ansat seks nye medarbejdere, så man nu råder over en stab på 13 personer, deraf to kvinder, samt en kontordame og ”Chefen” selv, der mest nu, når det hele kører, sørger for kontakten til kunder og leverandører.
 Lige nu kører man i rullende to holds skift, men Niels Jønsson regner med, at inden længe vil man køre i tre holds skift. Skiftet foregår rullende, så man hele tiden holder produktionen i gang.
 J-coating A/S kan lakere næsten alt i stål og aluminium og er GSB-godkendt, så man kan lakere facader i aluminium til byggeindustrien. J-coating A/S er den fjerde virksomhed i Danmark, der har denne godkendelse. Emnerne som bliver lakeret på virksomheden kan være alt fra små skruer til store skabe, blandt andet har man hver uge en sending af specielle skoleborde til et firma i Midtjylland.
- Nu er vi kommet godt i gang og har fundet en god rytme i firmaet og derfor vil vi gerne vise hvad vi går og laver, siger Niels Jønsson som i næste uge vil åbne dørene til den nye virksomhed på Bjergegaardsvej og vise de store produktionshaller frem for interesserede.


onsdag 17. august 2022

50 år med stor Lions-aktivitet i Aalestrup

Klubbens første præsident var fabrikant Anton Larsen, Gedsted

onsdag 17. august 2022

Flagallé i Gedsted

Af Ture DamtoftGEDSTED: Det var en lidt overvældet Tor Berg, der forleden som den første af de nye...

onsdag 10. august 2022

"Musik for alle" trak mange i rosenparken

Ni lokale orkestre og grupper sang og spillede

onsdag 10. august 2022

Leen blev svinget og høsten kom i hus

Store planer med Hougaarden, der bl. a. skal have nyt tag

onsdag 03. august 2022

Folk i Møldrup har savnet at feste

Overskuddet uddeles til byens foreninger efter festen

onsdag 03. august 2022

Der er fortsat lang kø til Borgerservice

Samme antal henvendelser i første halvår som i hele 2021

onsdag 27. juli 2022

Stor lokal opbakning og penge til ny sti i Hvam

Ildsjæle troede næsten ikke deres egne øjne, da de så mail fra Landdistriktsudvalget

onsdag 27. juli 2022

Fjerde affaldsbeholder på vej i Vesthimmerland

Madaffald og drikkevarekartoner skal også sorteres

onsdag 20. juli 2022

Møldrup gør klar til stor jubilæumsbyfest

Traktortræk fredag, 30. juli forventes at blive stort

onsdag 20. juli 2022

Lige nu står roserne i fuldt flor i Aalestrup

Nu kommer der mange besøgende i rosenparken