onsdag 20. august 2014

Nyt firma i Aalestrup er kommet godt i gang

Af: Hanne Monrad

J-Coating har fyldte ordrebøger

Avanceret styring via computer får virksomhedens maskiner til at yde det optimale i den tidligere belysningsfabrik ved Bjergaardsvej i Aalestrup. Niels Jønsson ses ved computeren.

AALESTRUP: Niels Jønsson,  Aalestrup, har startet sit nye firma, ”J-Coating” med fyldte ordrebøger. Han startede virksomheden den 1. juli og siden er det gået forrygende.
 Niels Jønsson har etableret firmaet J-Coating A/S, der hovedsagelig lakerer med pulverfarve, i den tidligere Horns Belysningsfabrik på Bjergegaardsvej, som nu er blevet fyldt op med de store maskiner.  Foreløbig har han lejet sig ind i kontorbygningen og to af de store haller, men allerede nu er han ved at forhandle om at leje to haller mere.
 Niels Jønsson har overtaget sit tidligere firma ”Interlak”, hvor han stod  for salg og kundekontakt. Han har været ansat i virksomheden i en årrække, men i kraft af, at der skulle ske nogle ændringer i firmaet, foreslog han ”Treco”, som ejer af ”Interlak” at overtage firmaet. Han ønskede dog, at flytte til en anden adresse, på grund af meget nedslidte lokaler og så flere muligheder for udvidelse, ved at flytte firmaet til andre bygninger.
 Den første juli rykkede Niels Jønsson, sammen med syv af de tidligere ansatte hos Interlak, ind i de nye lokaler og var klar til at starte arbejdet.
- Der var dog en del problemer i starten, dog kun af teknisk art, siger Niels Jønsson, de store maskiner er jo computerstyrede, så der gik lidt tid med at få dem helt rigtig programmerede, men nu kører alt som det skal.

Seks nye ansatte
Og allerede nu har man yderligere ansat seks nye medarbejdere, så man nu råder over en stab på 13 personer, deraf to kvinder, samt en kontordame og ”Chefen” selv, der mest nu, når det hele kører, sørger for kontakten til kunder og leverandører.
 Lige nu kører man i rullende to holds skift, men Niels Jønsson regner med, at inden længe vil man køre i tre holds skift. Skiftet foregår rullende, så man hele tiden holder produktionen i gang.
 J-coating A/S kan lakere næsten alt i stål og aluminium og er GSB-godkendt, så man kan lakere facader i aluminium til byggeindustrien. J-coating A/S er den fjerde virksomhed i Danmark, der har denne godkendelse. Emnerne som bliver lakeret på virksomheden kan være alt fra små skruer til store skabe, blandt andet har man hver uge en sending af specielle skoleborde til et firma i Midtjylland.
- Nu er vi kommet godt i gang og har fundet en god rytme i firmaet og derfor vil vi gerne vise hvad vi går og laver, siger Niels Jønsson som i næste uge vil åbne dørene til den nye virksomhed på Bjergegaardsvej og vise de store produktionshaller frem for interesserede.


onsdag 14. april 2021

Første spadestik til nyt sundhedshus:

Nu er målet ved at være nået i Aalestrup

onsdag 14. april 2021

Ny boligbutik er åbnet i Aalestrup

Mange gæster da butikken havde udendørs åbning

onsdag 07. april 2021

Fjelsø har fået et madpakkehus

Beboerforening søgte og fik et stort beløb til projektet ved søen

onsdag 07. april 2021

Aalestrup-læger er klar til at flytte

Opførelsen af det nye lægehus har holdt tidsplanen

tirsdag 30. marts 2021

1312 børn vil samle affald i Vesthimmerland

I år bliver der fokus på mængden af take-away affald

tirsdag 30. marts 2021

Salon i Aalestrup ind i nye lokaler

Salon Askepot er flyttet til Vestergade 18

tirsdag 30. marts 2021

Fodslaw klar til ny sæson

Nu kan man igen få en rask travetur sammen med andre

onsdag 24. marts 2021

Glæde hos alle over igen at være tilbage på skolen

Af Hanne MonradAALESTRUP: På Aalestrup Realskole glæder alle sig over, at der de sidste uger igen...

onsdag 24. marts 2021

Arbejdet i midtbyen er ved at 'synge på sidste vers'

Snart flytter de mange maskiner til andre gader i Aalestrup

onsdag 17. marts 2021

5. og 6. kl. tilbage på Aalestrup Skole

Skolens personale "sover med støvlerne på"

Arkiv

ingen nyheder i denne liste