fredag 19. juni 2015

”Dronningen” taler ved årets
Sct. Hans fest i Aalestrup

Af: Hanne Monrad

Gennem mange år har Lions Club i Aalestrup været arrangør af Sct. Hans festen i Rosenparken og det er da også de aktive ”løver” der igen i år står klar med et omfattende program til festen på tirsdag, 23. juni.

Som sædvanligt er det orkestret ”Black Label” der indleder programmet med at spille mes folk samles i de dejlige omgivelser, forhåbentlig på en skøn og lun midsommeraften.
For tredje år i træk bliver der arrangeret ”Anderace” det er blevet rigtig populært hos såvel børn som voksne, når de små gule ællinger kappes om at komme først på en nærmere afmærket rute i Simested Å.
Efter velkomst og fællessang vil der være opvisning ved cykelekvilibristen Eric Juric, Aalestrup. Han har ved flere lejligheder optrådt og imponeret publikum med sine svære kunster på sin cykel og han får det bare til at se så let ud.
Klokken 20.30 vil dets tore bål blive tændt og der er som altid Tage Buhl. Der er ”fyrmester” , nogle gange har det været ret besværligt at få ”fut” i grene og kvistene der er bygget op i et stort tårn selvfølgelig med Heksen på toppen.
Mens heksen flyver afsted til Bloksbjerg og alle nyder bålet, vil den nye Knaberdronning Rosa Nørskov holde den traditionsrige båltale.
Udvalget, der står bag aftenens arrangement, ville i år gerne have en taler af det feminine køn, på grund af 100 året for kvindernes ret til at vælge. Og hvad var så mere naturligt end at henvende sig til den regerende dronning i Aalestrup og det var Rosa med på!
Efter båltalen vil alle synge med på ”Midsommertiden”, hvorefter ”Black Label” igen vil underholde med dejlig musik indtil de sidste gløder fra bålet dør ud.
Som tidligere vil der også være mulighed for at børnene kan bage deres eget snobrød over bål og der er mulighed for at købe grillpølser og drikkevarer hos Lions Club i teltene, som bliver stillet op til lejligheden.
- Vi håber naturligvis på godt vejr til Sct. Hans festen på tirsdag i Rosenparken, siger Per Aagaard, Lions Club, som slår fat, at det vil blive en større og hyggeligere oplevelse, hvis arrangementer bliver begunstiget af en lun og dejlig sommeraften.


fredag 05. marts 2021

Held og uheld i uheld ved Aalestrup

onsdag 03. marts 2021

Knaberscenen rammen for kulturlivet i 20 år

Kulturhuset i Aalestrup kan fejre jubilæum

onsdag 03. marts 2021

Vennepunktet aflyser resten af sæsonen

Kræfterne lægges i den kommende sæsons program

onsdag 24. februar 2021

XL-Byg Aalestrup udsætter åbning

Udvidelse af byggemarkedet er knap nok færdig

onsdag 24. februar 2021

Rosenparkens pavillon åbner igen i næste uge

De fem forpagtere vil samarbejde med hele byen

onsdag 17. februar 2021

Bedste venner - sunget af Aalestrup Skoles kor

Børnekoret har fået lavet en video, hvor de medvirker

onsdag 17. februar 2021

Kunderne støtter op om Biksen i Aalestrup

Handler "ved døren", men håber, at alt snart bliver som før

onsdag 10. februar 2021

Aalestrup får ikke en ambulance nu

Ambulanceberedskab i Vesthimmerland uændret

onsdag 10. februar 2021

Nu måles isen i Vesthimmerland

Vesthimmerlands Kommune har også travlt med saltning

fredag 05. februar 2021

Covid-19: To nye tilfælde i Vesthimmerland

VESTHIMMERLAND: Covid-19 situationen i Vesthimmerland går også den rigtige vej.Trods to nye...

Arkiv

ingen nyheder i denne liste