onsdag 07. oktober 2015

Generalforsamling og festlig tyrolermusik på Aaglimt

Af: Hanne Monrad

AALESTRUP: Tidligere har ”Aaglimts Venner” afviklet sin årlige generalforsamling i forbindelse med høstfesten, men i år havde bestyrelsen valgt at flytte generalforsamlingen til arrangementet den 1. oktober på Plejecenter Aaglimt.

Denne aften havde støtteforeningen inviteret til en festlig Tyroleraften og efter spisningen var der mulighed for at afvikle generalforsamlingen, mens Tyrolerorkestret med Henriette og Anders Hald i spidsen spillede på demensafsnittet på plejecentret.
Formanden for ”Aaglimts Venner”, Rosa Nørskov bød velkommen til generalforsamlingen og efter valg af ordstyrer, som blev Birger Frandsen, fortsatte hun med at fortælle om de arrangementer, der har været i løbet af året.
I efteråret var der to busser med 47 personer på en dejlig udflugt til Bramslev Bakker, hvor der blev nydt en dejlig middag og det var selvfølgelig i dejlige omgivelser i efterårets farver. Senere blev det årlige julemarked afholdt, som sædvanligt med mange mennesker, der mødte op for at få del i de mange flotte dekorationer og være med til en hyggelig dag.


En eftermiddag før jul var børnene fra børnehaven Paddehatten på besøg, hvor de sammen med beboerne bagte pebernødder. Et hyggeligt arrangement som glæder såvel børn som voksne. Unge fra Borremose Erhvervsskole mødte op kort tid før jul, hvor de gik rundt på alle afdelinger med Luciaoptog. Og til juletræsfesten var der mødt 80 personer, beboere, pårørende og gæster, heraf 23 børn som havde en herlig dag, med Knaberkongen Poul Knudsen som julemand og med dejlig julemusik fra Knaberspillemændene.
Det nye år bød også på musik, første gang i februar, da Aktivisterne fra Fjerritslev underholdt med harmonikamusik som alle kunne lide og dejlige melodier som man kunne synge med på. Nogle benyttede også muligheden til at få en lille dans til musikken. Også harmonikamusik var der på programmet i marts måned, da Flemming Både kom på besøg.
Forårsfesten i Aars var der 20 personer, der deltog i og Plejecentret holdt også sin egen forårsfest i maj med underholdning af Gert Degn og lækkert mad fra Hotel Simested Kro. Dog havde køkkenpigerne lavet desserten, som traditionen tro er citronfromage. Maj bød også på en udflugt til Hjarbæk Kro, hvor der deltog 47 personer.
En tradition er også Sct. Hans festen den 523. juni. I år var det sognepræst Niels Peter Sørensen der holdt båltalen og Karen og Lejf Jakobsen underholdt på harmonika. Til denne lejlighed havde man også fået besøg af Knaberparrets pølsevogn.
Det sidste arrangement i denne sæson var så høstfesten, som blev afviklet den 17. september. Igen blev der serveret lækkert mad og citronfromage som dessert. Og igen var det Gert Degn der stod for det musikalske.
Rosa Nørskov sluttede sin beretning med at takke alle, der hjælper til i støtteforeningen og gør det muligt, at arrangere ture ud i det blå, med spisning og al underholdning/ arrangementer for beboerne og dagcenterbrugerne.
Formanden rettede også en tak til de foreninger og sponsorer, der har valgt at yde økonomisk støtte til arrangementer.


-Det er vi meget taknemlige for, uden disse tilskud kunne vi ikke magte at arrangere alle disse gode ting for vore beboerne på ”Plejecenter Aaglimt” sagde Rosa Nørskov.
På valg ved generalforsamlingen var Rosa Nørskov, Ernst Sørensen og Lisbeth Eskildsen. Lisbeth Eskildsen ønskede ikke genvalg, så i stedet blev Kirsten Nielsen valgt. De andre to blev genvalgt.
Udover disse tre består bestyrelsen af Rita Jensen, Kirstine Iversen og Robert Risgaard og personalerepræsentant, Bodil Kjær Nielsen. Anni Nielsen er kasserer, Birger Frandsen er revisor og Karen Aarup og Anni Phillipsen er valgt som suppleanter for det næste år.


Aftenen fortsatte med det festlige tyrolermusik og især den sidste time var helt i top, hvor de ældre fik forskellige instrumenter i hænderne til at danse rundt med. Det blev en festlig og sjov afslutning på en dejlig indholdsrig aften på ”Plejecenter Aaglimt”.


onsdag 20. juni 2018

350 deltager i møde om sundhedshus i Aalestrup

Regionsrådsformand Ulla Astrup deltager også

onsdag 20. juni 2018

Masser af sport til byfesten i Hvam

Af Hanne Monrad HVAM: I aften onsdag starter By- og Sportsfesten i Hvam. Årets Kvikløb bliver...

onsdag 20. juni 2018

Gedeskægsfesten har lagt op til en slutspurt

Af Hanne Monrad GEDSTED: Hele ugen er der fest i Gedsted og det omfattende program er klar til at...

fredag 15. juni 2018

Transportminister ser på en mere nordlig motorvejslinje efter vesthimmerlandsk besøg

Transport-, Bygnings og Boligminister Ole Birk Olesen er positivt stemt overfor en mere nordlig...

fredag 15. juni 2018

Hash på toilettet i Knabergården

I går aftes, lidt over ti, overraskede politiet to unge mænd og en dreng på dametoilettet i...

onsdag 13. juni 2018

Regnvejr drillede flyarrangement i Gedsted

Af Hanne Monrad  GEDSTED: Der var lagt op til en festlig markering af etårsdagen for...

onsdag 13. juni 2018

Gedeskægsfesten er klar til at blive affyret

GEDSTED: Så er Gedsted snart klar til en ny Gedeskægsfest med masser af spændende aktiviteter på...

onsdag 06. juni 2018

Stor aktivitet ved kirken i Aalestrup

18. juni er der licitation på et nyt byggeri

onsdag 06. juni 2018

Grundlovsdag for 1200 børn i det fri i Aalestrup

Børnenes Grundlovsdag fejret med maner på stadion

onsdag 30. maj 2018

Badesæsonen indledes på lørdag i Aalestrup

På lørdag sker den officielle åbning endelig

Arkiv

ingen nyheder i denne liste