onsdag 25. november 2015

Julemessen i Aalestrup var atter velbesøgt

Af: Hanne Monrad

AALESTRUP: Igen i år var interessen for at besøge julemessen i Aalestrup, søndag, enorm stor.

Begge de to store haller i Aalestrup idrætscenter var fyldt godt op med gæster lige fra messen åbnede kl. 10.00.
Det er Aalestrup Handel & Erhverv der arrangerer messen og også i år var der flotte stande med et utroligt stort udbud af forskellige firmaer og forretninger, der havde lavet nogle inspirerende stande, der osede af hygge og jul.
Mange havde valgt at besøge den store traditionsrige julemesse i Aalestrup og mange kommer langvejs fra for at opleve den hyggelige optakt til julen og der var et udbud af gode tilbud som nok kunne lokke tegnebogen op af lommen på gæsterne.
Allerede fra åbningen om formiddagen strømmede publikum til og som sædvanligt blev man mødt med duften af frisklavet kaffe og friskbagte rundstykker, som man kunne nyde, inden man startede turen rundt til standene, hvor der var nok at se på, så tiden gik hurtigt og der var atter tid til at nyde en gang frokost. Og det var der heldigvis mange bud på, blandt andet kunne man nyde den store julefrokost på standen hos Hotel Simested Kro og Knaberdronningen havde som sædvanlig sin pølsevogn med, så hvis man havde en lidt mindre sult kunne man få en god varm ”hotter” – direkte fra den gode pølsevogn.
Om formiddagen var der dans på scenen med fem søde piger fra Aars, der dansede showdans i et forrygende tempo og publikum var da også begejstret og pigerne fik stort bifald med på vejen.
Julemessen bød selvfølgelig også på et modeshow.  Det var lokale mannequiner der viste nyheder fra Hans & Hendes, Aalestrup, Din Tøjmand, Farsø, Ellen Kristensen, Nørager og XL Byg i Aalestrup. Desuden var der 11 flotte hårmodeller, otte piger og tre mandfolk, der på en sjov måde viste de nyeste hårmoder og farvestrålende makeup.
Modeshowet blev præsenteret og kommenteret af konferencier Per Bisgaard, der på sin lune og joviale facon gav modellerne et ord med på vejen. Nogle gange blev han lidt udfordret, da han ikke rigtig vidste, hvad det næste indslag var og pludselig til slutnummeret, kom selveste James Bond ind med sin pistol. Det var selvfølgelig Aalestrups tidligere landbetjent, Hans Jørgen Nielsen, der for en kort periode kunne forstille sig at være den populære filmstjerne.
Den musikalske underholdning var i år lagt i hænderne på ”Den Syngende Post”, alias Henning Vad, som er blevet kendt for sin optræden i ”Danmark har talent” tidligere på året. Han imponerede med sin flotte sangstemme og han havde valgt at synge nogle af de populære sange som alle kan synge med på.
Som et af de sidste programindslag denne eftermiddag, blev der fra scenen udtrukket de mange vindere, dels kunne man vinde  på sin entrebillet og dels på de mange konkurrencer, rundt om på standende, der havde sat nogle rigtig flotte præmier på højkant til publikum.
Præcis kl. 16.45 lød der flot julemusik gennem hallerne. Det var det 40 mands store orkester ” Randers Nisseorkester” der var startet og som var klar til at slutte julemessen af med noget festligt julemusik udsat for blæsere.
Undervejs i  Hal 2, stoppede de op, for at give en lille koncert, før de forsatte ud af hallen, ned gennem hovedgaden i Aalestrup,  i spidsen for julemanden, nissebørnene og publikum,  der alle havde  mål på Store Torv, hvor det store juletræ stod og ventede på at blive tændt.


onsdag 18. juli 2018

Nu 100 medarbejdere hos Treco i Aalestrup

AALESTRUP: Maskinfabrikken Treco i Aalestrup har godt gang i produktionen. Her i sommer har de haft...

onsdag 18. juli 2018

Et unikt museum i Aalestrup

AALESTRUP: Den herskabelige og smukke villa, der i 1921 blev opført som direktørbolig for...

onsdag 11. juli 2018

30 år med Sommerskole og Jydeværksted i Aalestrup

Siden begyndelsen har sommerskolerne bredt sig til hele Vesthimmerlands Kommune

onsdag 11. juli 2018

Uddeleren i Aalestrup vendte hjem til 30 års jubilæum

AALESTRUP: Per Mortensen, eller Brugs Per som han også er kendt, havde i torsdags 30 års jubilæum...

torsdag 05. juli 2018

Lokal forfatters fodboldfeber i bogform

KLEJTRUP: Forfatteren Nils Finderup fra Klejtrup har krydset ekstra mange fingre for, at det skulle...

onsdag 04. juli 2018

Afbrændingsforbud fra i dag kl. 12

VESTHIMMERLAND: Der er fra i dag onsdag kl. 12 indført afbrændingsforbud i samtlige danske...

onsdag 04. juli 2018

Rejsegilde i Rema 1000 i Aalestrup

Det store nye supermarked bliver genåbnet til september

onsdag 04. juli 2018

Udsalgsstart med grillmad, musik og kræmmermarked

Der var gang i salgsboderne i Aalestrup

onsdag 27. juni 2018

Nødvendigt med donationer fra byens og egnens borgere

Af Thorkil Christensen AALESTRUP: Det er lige så værdigt at leve på landet som i de store byer -...

onsdag 27. juni 2018

Flot og Iderigt optog i Gedsted

Af Hanne Monrad GEDSTED: Søndag formiddag stod en stor del af Gedsted borgere klar, flest havde...

Arkiv

ingen nyheder i denne liste