- Din lokale ugeavis

onsdag 13. juli 2016

Ulbjerg Cafeteria har atter slået dørene op

Af: Hanne Monrad

Spisestedet har fået ny forpagter

Chanette Skautrup er ansat som daglig leder og glæder sig til at lave god mad til kunderne på det nyåbnede Ulbjerg Cafeteria.

ULBJERG; Der er atter kommet liv i huset og mad i gryderne  i Ulbjerg Cafeteria.

For år tilbage var Ulbjerg Cafeteria et meget velbesøgt og populært spisested, hvor man satsede på de gode gammeldags retter.

Igennem de senere år, har mange nye folk på stedet forsøgt at få spisestedet tilbage til de gode gamle dage, hvor der var rift om pladserne ved spisetid, men ikke alle har haft lige stor succes og mange har kun været der i kort tid.

Nu er der igen kommet ny forpagter. som gerne vil have det gode spisested i gang igen.

Stedet er blevet overtaget af Jimmy Johansen, som er direktør i Restaurationsselskabet ApS, Viborg.

Det er dog ikke direktøren selv, man oftest vil se bag disken eller kødgryderne. Jimmy Johansen har også et byggefirma og ejendomsselskab og i den forbindelse arbejder han det meste af ugen på Sjælland.

Jimmy Johansen har i første omgang forpagtet cafeteriet, men han regner med, at kunne købe virksomheden om et par år, hvis alt går vel.

Men Jimmy Johansen har fået nogle gode og stabile folk til den daglige drift. Chanette Skautrup er blevet ansat som daglig leder af cafeteriet. Chanette Skautrup er uddannet slagter og cater. Sidst har hun drevet et cateringsfirma i Auning på Djursland, hvor hun stadig bor og tager den lange vej til Ulbjerg hver dag. 

Jimmy Johansen fortæller, at han vil slå et slag for de gode gamle retter, som kunderne kender.

- Vi har fået en god aftale med et cateringsfirma som kan levere det vi gerne vil have og som vi gerne vil give vores kunder. Vi har en god dialog så de ved, hvad vi gerne vil sælge og dermed give os nogle gode tilbud. Det er jo vigtigt, at der er et godt solidt samarbejde, så vi kan holde nogle gode priser til vore kunder. 

- Vi satser på god og veltilberedt dansk mad til populære priser. Vi tjener måske ikke så meget på den enkelte ret, men så håber vi på et godt ”flow”, med mange kunder og god omsætning og så bliver der heller ikke så stor lager, der skal opbevares og måske kasseres 

Ulbjerg Cafeteria vil også levere mad ud af huset og  også  gerne  til fester, store eller små.

- Jeg er overbevist om at Ulbjerg Cafeteria kan blive en god forretning, siger Jimmy Johansen, Placeringen er rigtig god ved den trafikerede vej. Mange lastbiler og håndværkere  kører her forbi og vi kan allerede se, at mange stopper op hos for at få et godt måltid inden turen går videre.

Men vi vil også gerne være her for de lokale og vi har allerede fået en fin respons fra borgerne her i Ulbjerg, som er glade for igen at få et godt spisested tæt på.

Lokalerne er også fine men trænger til en lille ”make over”. Her kommer håndværkeren op i direktøren. Jimmy Johansen fortæller, at til januar vil han gå i gang med en renovering og måske på sigt udvide cafeteriet.

Udover direktøren, som gerne kikker ind, når tiden tillader det, og den daglige leder, er også Chanettes datter Mie Skautrup Jensen, som bor i Viborg, ansat. Hendes job er oplæring af personale og udarbejde vagtplaner. Også Jimmys hustru, Inge, er klar til at give en hjælpende hånd. Som yderligere hjælp, er der naturligvis nogle  lokale unge mennesker. 

- De bor tæt på og kan hurtig tilkaldes, hvis det er nødvendigt og det håber vi på, at det bliver rigtig mange gange, slutter Jimmy Johansen, som også gør opmærksom på, at Ulbjerg Cafeteria har åbent alle dage, 365 dage om året.


onsdag 14. september 2022

Kæphestestævne skal give penge i Aalestrup

Rideklub forsøger at skaffe penge til bedre faciliteter

onsdag 14. september 2022

Flere i Aalestrup må lukke ned for at spare

Åbningstider ændres og julebelysningen er i fare

onsdag 07. september 2022

Nyt slagteri er igang

Af Thorkil ChristensenAALESTRUP: Europas mest moderne kreaturslagteri, Himmerlandskød A/S, ved...

onsdag 07. september 2022

Den gamle Aalestrup Skole er nu i nye klæ'r

Bygge- og renoveringsprojekt til 33 mio. kr. er afsluttet

onsdag 31. august 2022

Østhallen i Simested udvider med multibane

Bestyrelsen håber at kunne fortsætte udviklingen

onsdag 31. august 2022

40 år i Vesterbølle med økolandbrug og butik

Eva Bjerrum lægger op til økologisk høstdag 4. september

onsdag 24. august 2022

Stor succes med festival i Ulbjerg

Ønske om at musikfestivalen gentages næste år

onsdag 24. august 2022

Aalestrup lægger op til pariserstemning

Montmartre på Store Torv gennemføres på lørdag

onsdag 06. juli 2022

Sommerkoncert i Aalestrup kommer igen til august

28 kunstnere har allerede sagt "ja" til at deltage

onsdag 06. juli 2022

Veteraner fejrede klubben i Aalestrup

AALESTRUP: Begyndelsen og basen er i Aalestrup.Men i weekenden bredte Aalestrup Classic Bil &...