- Din lokale ugeavis

onsdag 17. august 2016

Dobbeltkoncert på Torvet i Aalestrup

Af: Hanne Monrad

Spasmageren Bubber optræder med Tobias

Tobias TKB fra Viborg optræder i Aalestrup på lørdag.

AALESTRUP: På lørdag, 20. august kan man igen opleve en kendt kunstner på Torvet i Aalestrup. Denne gang er det Bubber, der kommer forbi med den mobile scene og giver en halv times underholdning i projektet Gang i Danmark.

Men udover Bubber kan publikum denne lørdag også møde, Tobias TKB fra Viborg. Den unge kunstner er trods sin unge alder allerede kendt på den nationale scene, ligesom nationalt Tv. 

Tobias turnerer i øjeblikket landet rundt, med cover versioner af Bl.a. Ankerstjerne, derudover arbejder han i øjeblikket på egne numre som ventes at udkomme i 2016. 

Tobias er en frisk dreng med masser af energi. Siden han var helt ung, har han elsket at rappe og underholde. Og har i 2013 optrådt i Volume & Dance, samt 2015 på scener rundt i landet med cover versioner af Ankerstjerne. Tobias er m ed lynets hast blevet  et tilløbsstykke på de sociale medier, hvor han hurtigt har opbygget en fanskare der trofast følger ham, blandt andet gennem hans optræden på regionalt og nationalt tv på  TV2 i ”Danmark har Talent” og DR Aftenshowet hvor han optrådte med Ankerstjerne. 

Når Tobias giver den gas på scenen med eller uden sine dansere, er det selvfølgelig for at underholde sit publikum, men i lige så høj grad fordi, at han ikke kan lade være. Tobias fortolker den danske rapper Ankerstjernes tekster, som han har rappet med. De passer godt til hans eftertænksomme gemyt og giver mening i et liv, der trods den unge alder, har budt på udfordringer bl.a. med hans ADHD.  Men udfordringer og modstand er til for at blive overvundet, og drømme skal udleves. Både I musikken og idrætsgymnastikken, som er Tobias ́anden store passion. 

Bubber  

Bubber er kendt fra tv, hvor han har lavet adskillelige programmer både for børn og voksne de sidste 25 år. Hvad mange ikke ved, er at Bubber har et skjult trylletalent. I år tager han turen rundt i Danmark sammen med 11-årige Tobias TBK, som er kendt fra bl.a. Danmark har talent, hvor han rappede dommerne omkuld. 

Sammen levere de et show, som både byder på trylleri og rap. Showet som publikum kan forvente er et show fuld af spas og løjer. Tobias TBK og Bubber udgør tilsammen et team, der både kan synge og lave tryllerier. Showet lægger op til godt humør og overraskelser, og er god underholdning for børnefamilier.  

Så der er lagt op til en oplevelse for såvel børn som voksne og som sædvanligt er der gratis kaffe og rundstykker til publikum, som forhåbentligt kan nydes ved bordene som er opstillet på Torvet.


onsdag 14. september 2022

Kæphestestævne skal give penge i Aalestrup

Rideklub forsøger at skaffe penge til bedre faciliteter

onsdag 14. september 2022

Flere i Aalestrup må lukke ned for at spare

Åbningstider ændres og julebelysningen er i fare

onsdag 07. september 2022

Nyt slagteri er igang

Af Thorkil ChristensenAALESTRUP: Europas mest moderne kreaturslagteri, Himmerlandskød A/S, ved...

onsdag 07. september 2022

Den gamle Aalestrup Skole er nu i nye klæ'r

Bygge- og renoveringsprojekt til 33 mio. kr. er afsluttet

onsdag 31. august 2022

Østhallen i Simested udvider med multibane

Bestyrelsen håber at kunne fortsætte udviklingen

onsdag 31. august 2022

40 år i Vesterbølle med økolandbrug og butik

Eva Bjerrum lægger op til økologisk høstdag 4. september

onsdag 24. august 2022

Stor succes med festival i Ulbjerg

Ønske om at musikfestivalen gentages næste år

onsdag 24. august 2022

Aalestrup lægger op til pariserstemning

Montmartre på Store Torv gennemføres på lørdag

onsdag 06. juli 2022

Sommerkoncert i Aalestrup kommer igen til august

28 kunstnere har allerede sagt "ja" til at deltage

onsdag 06. juli 2022

Veteraner fejrede klubben i Aalestrup

AALESTRUP: Begyndelsen og basen er i Aalestrup.Men i weekenden bredte Aalestrup Classic Bil &...