onsdag 07. september 2016

Hyggelig og inspirerende aften med rekordtilslutning i Ulbjerg

Af Hanne Monrad

ULBJERG: Hele 250 deltagere var mødt op til  modeopvisning  i Ulbjerg, heraf deltog de 230 i fællesspisningen inden. Det er rekord fremmøde til arrangementet fællesspisning og modeopvisning i Ulbjerg Kultur- og Fritidscenter. Det er ottende gang arrangementet løb af stablen, og de arrangerende foreninger er utrolig glade for det velbesøgte og vellykkede arrangement. Det er en aften hvor alle aldersgrupper møder op og har en god oplevelse sammen.

Aftenen startede med dejlig mad, som igen i år blev leveret af Dortes Diner Transportable i Hersom. Som sidste år havde Ulbjerg A/S Teltudlejning sponseret en del af servicen til denne aften.

Inden selve modeopvisningen gik i gang var der som aftenens overraskelse underholdning ved Emma Glerup fra Møldrup. Hun fortalte om, hvordan det er at blive ældre - til stor morskab for hele forsamlingen.

Så begyndte modeopvisningen. Syv butikker fremviste deres flotte efterårstøj og smykker. For første gang var butikkerne Seeds, Hos Maggie og Vanilla (alle fra Viborg) med. Der blev vist alt fra børne -, dame-, herre- og sportstøj. For første gang havde Guldsmed Norup modeller med på podiet, som kun viste smykker Der var fundet 33 nye lokale modeller, som fremviste tøjet på meget professionel vis. Det skal lige bemærkes, at der til de otte arrangementer er brugt 188 forskellige lokale modeller. Det er da super flot. 

Modellerne fik sat flotte frisurer af Amalie og Mette fra Flemmings Frisørsalon i Møldrup, og Ella fra Viborg fik lagt noget rigtig fint make-up. Tøjet og modellerne blev præsenteret af konferencier Leif Sørensen, som ledte slagets gang på bedste vis.

I pausen og efter modeopvisningen blev der udtrukket fine gevinster, som var sponseret af de deltagende butikker og Købmand Skov, Ulbjerg. 

Der var opstillet tre boder ved indgangen, så både før og efter modeopvisningen var der muligheder for at købe børnetøj fra Mødrehjælpen i Viborg, smykker fra Guldsmed Norup i Viborg, og alt mulig håndarbejde og malerier fra de kreative Laila og Benny Henriksen fra Ulbjerg. Dejligt med disse boder, så folk havde mulighed for at gøre en god handel.

Aftenen sluttede af med hyggeligt samvær og  kaffe og kage. Mange frivillige havde bagt kager, så der var et stort flot udvalg ved kaffebordet. 

- Vi er utrolig glade for den store opbakning, fra såvel gæster og sponsorer, som fra alle de frivillige, der havde ydet en stor indsats, siger koordinator for arrangementet, Kirsten Johansen. De er alle med til at få aftenen til at blive en succes.

Arrangørerne, som er Ulbjerg Lokalråd, Ulbjerg Idrætsforening, Ulbjerg Gymnastikforening, Ulbjerg Folkedanserforening, Ulbjerg Kultur- og Fritidscenter, Ulbjerg Skytteforening og Kulturudvalget i Ulbjerg udtrykker stor tilfredshed med den vellykkede aften. Ligesom de andre år er der kommet mange positive tilbagemeldinger, så det er jo dejligt, siger Kirsten Johansen.


onsdag 20. juni 2018

350 deltager i møde om sundhedshus i Aalestrup

Regionsrådsformand Ulla Astrup deltager også

onsdag 20. juni 2018

Masser af sport til byfesten i Hvam

Af Hanne Monrad HVAM: I aften onsdag starter By- og Sportsfesten i Hvam. Årets Kvikløb bliver...

onsdag 20. juni 2018

Gedeskægsfesten har lagt op til en slutspurt

Af Hanne Monrad GEDSTED: Hele ugen er der fest i Gedsted og det omfattende program er klar til at...

fredag 15. juni 2018

Transportminister ser på en mere nordlig motorvejslinje efter vesthimmerlandsk besøg

Transport-, Bygnings og Boligminister Ole Birk Olesen er positivt stemt overfor en mere nordlig...

fredag 15. juni 2018

Hash på toilettet i Knabergården

I går aftes, lidt over ti, overraskede politiet to unge mænd og en dreng på dametoilettet i...

onsdag 13. juni 2018

Regnvejr drillede flyarrangement i Gedsted

Af Hanne Monrad  GEDSTED: Der var lagt op til en festlig markering af etårsdagen for...

onsdag 13. juni 2018

Gedeskægsfesten er klar til at blive affyret

GEDSTED: Så er Gedsted snart klar til en ny Gedeskægsfest med masser af spændende aktiviteter på...

onsdag 06. juni 2018

Stor aktivitet ved kirken i Aalestrup

18. juni er der licitation på et nyt byggeri

onsdag 06. juni 2018

Grundlovsdag for 1200 børn i det fri i Aalestrup

Børnenes Grundlovsdag fejret med maner på stadion

onsdag 30. maj 2018

Badesæsonen indledes på lørdag i Aalestrup

På lørdag sker den officielle åbning endelig

Arkiv

ingen nyheder i denne liste