- Din lokale ugeavis

onsdag 07. september 2016

Hyggelig og inspirerende aften med rekordtilslutning i Ulbjerg

Af Hanne Monrad

ULBJERG: Hele 250 deltagere var mødt op til  modeopvisning  i Ulbjerg, heraf deltog de 230 i fællesspisningen inden. Det er rekord fremmøde til arrangementet fællesspisning og modeopvisning i Ulbjerg Kultur- og Fritidscenter. Det er ottende gang arrangementet løb af stablen, og de arrangerende foreninger er utrolig glade for det velbesøgte og vellykkede arrangement. Det er en aften hvor alle aldersgrupper møder op og har en god oplevelse sammen.

Aftenen startede med dejlig mad, som igen i år blev leveret af Dortes Diner Transportable i Hersom. Som sidste år havde Ulbjerg A/S Teltudlejning sponseret en del af servicen til denne aften.

Inden selve modeopvisningen gik i gang var der som aftenens overraskelse underholdning ved Emma Glerup fra Møldrup. Hun fortalte om, hvordan det er at blive ældre - til stor morskab for hele forsamlingen.

Så begyndte modeopvisningen. Syv butikker fremviste deres flotte efterårstøj og smykker. For første gang var butikkerne Seeds, Hos Maggie og Vanilla (alle fra Viborg) med. Der blev vist alt fra børne -, dame-, herre- og sportstøj. For første gang havde Guldsmed Norup modeller med på podiet, som kun viste smykker Der var fundet 33 nye lokale modeller, som fremviste tøjet på meget professionel vis. Det skal lige bemærkes, at der til de otte arrangementer er brugt 188 forskellige lokale modeller. Det er da super flot. 

Modellerne fik sat flotte frisurer af Amalie og Mette fra Flemmings Frisørsalon i Møldrup, og Ella fra Viborg fik lagt noget rigtig fint make-up. Tøjet og modellerne blev præsenteret af konferencier Leif Sørensen, som ledte slagets gang på bedste vis.

I pausen og efter modeopvisningen blev der udtrukket fine gevinster, som var sponseret af de deltagende butikker og Købmand Skov, Ulbjerg. 

Der var opstillet tre boder ved indgangen, så både før og efter modeopvisningen var der muligheder for at købe børnetøj fra Mødrehjælpen i Viborg, smykker fra Guldsmed Norup i Viborg, og alt mulig håndarbejde og malerier fra de kreative Laila og Benny Henriksen fra Ulbjerg. Dejligt med disse boder, så folk havde mulighed for at gøre en god handel.

Aftenen sluttede af med hyggeligt samvær og  kaffe og kage. Mange frivillige havde bagt kager, så der var et stort flot udvalg ved kaffebordet. 

- Vi er utrolig glade for den store opbakning, fra såvel gæster og sponsorer, som fra alle de frivillige, der havde ydet en stor indsats, siger koordinator for arrangementet, Kirsten Johansen. De er alle med til at få aftenen til at blive en succes.

Arrangørerne, som er Ulbjerg Lokalråd, Ulbjerg Idrætsforening, Ulbjerg Gymnastikforening, Ulbjerg Folkedanserforening, Ulbjerg Kultur- og Fritidscenter, Ulbjerg Skytteforening og Kulturudvalget i Ulbjerg udtrykker stor tilfredshed med den vellykkede aften. Ligesom de andre år er der kommet mange positive tilbagemeldinger, så det er jo dejligt, siger Kirsten Johansen.


onsdag 14. september 2022

Kæphestestævne skal give penge i Aalestrup

Rideklub forsøger at skaffe penge til bedre faciliteter

onsdag 14. september 2022

Flere i Aalestrup må lukke ned for at spare

Åbningstider ændres og julebelysningen er i fare

onsdag 07. september 2022

Nyt slagteri er igang

Af Thorkil ChristensenAALESTRUP: Europas mest moderne kreaturslagteri, Himmerlandskød A/S, ved...

onsdag 07. september 2022

Den gamle Aalestrup Skole er nu i nye klæ'r

Bygge- og renoveringsprojekt til 33 mio. kr. er afsluttet

onsdag 31. august 2022

Østhallen i Simested udvider med multibane

Bestyrelsen håber at kunne fortsætte udviklingen

onsdag 31. august 2022

40 år i Vesterbølle med økolandbrug og butik

Eva Bjerrum lægger op til økologisk høstdag 4. september

onsdag 24. august 2022

Stor succes med festival i Ulbjerg

Ønske om at musikfestivalen gentages næste år

onsdag 24. august 2022

Aalestrup lægger op til pariserstemning

Montmartre på Store Torv gennemføres på lørdag

onsdag 06. juli 2022

Sommerkoncert i Aalestrup kommer igen til august

28 kunstnere har allerede sagt "ja" til at deltage

onsdag 06. juli 2022

Veteraner fejrede klubben i Aalestrup

AALESTRUP: Begyndelsen og basen er i Aalestrup.Men i weekenden bredte Aalestrup Classic Bil &...