onsdag 21. december 2016

Dagplejebørn fælder juletræer

Børnene fra Fjordglimt var på juletur

Dagplejebørnene fandt nogle fine juletræer sammen med Jens Peter.

ULBJERG: Den private dagpleje 'Dagplejen Fjordglimt' i Ulbjerg tog sidste tirsdag på tur med bussen tidligt på dagen, hvor det endnu var mørkt udenfor. 

Selve busturen var en oplevelse i sig selv for de fem børn, men målet med turen var at komme på besøg på 'Bakkegårdens Juletræer & Pyntegrønt', som ligger ved Løgstørvej mellem Skals og Viborg. 

Efter busturen og en lille gåtur kom holdet til Bakkegården, hvor de  blev mødt af Jens Peter, som de havde en aftale med. Jens Peter bød velkommen på Bakkegården, hvor gårdspladsen var fyldt med juletræer i mange forskellige størrelser, foruden de mange juletræer rundt om på markerne.

 Jens Peter fandt en sav, og så fulgtes alle ellers med Jens Peter op bag ved Bakkegården, hvor der stod masser af juletræer – store og små imellem hinanden. Her fik dagplejebørnene lov til at gå rundt mellem træerne, hvilket børnene syntes var rigtig sjovt, men også ret så udfordrende på grund af det noget ujævne underlag. Mellem de mange store juletræer fandt Jens Peter nogle små juletræer, som børnene kunne få sig med hjem. Børnene fik hver især lov til at udpege sig et træ – cirka på højde med dem selv, og børnene holdt fast i træet, mens Jens Peter savede stammen over.

 De store børn slæbte selv deres træ hen til klapvognen – de mindste skulle have lidt hjælp, og så gik det tilbage til  gårdspladsen igen, hvor Jens Peter satte navneskilt på hver enkelt træ, og så blev træerne samlet i et net, så de var nemme at transportere hjem med bussen. Inden turen  gik tilbage mod bussen, var alle  en tur inde i 'Den gamle stald', hvor der bl.a. er masser af flotte julenisser i alverdens afskygninger og børnene nåede også lige at lege lidt på naturlegepladsen, hvor dagplejebørnene både fik sig en rutsjetur foruden en flyvetur i julemandens gamle flyvemaskine. Det var nogle rigtig trætte børn, der blev puttet i deres barnevogne den dag efter en helt fantastisk oplevelse sammen med Jens Peter.

Siden turen til Bakkegården er juletræerne blevet pyntet så flot af dagplejebørnene med stjerne, julehjerter og julekugler. Børnene har haft rigtig stor fornøjelse og glæde af de små juletræer, og de har også danset rundt om juletræerne, mens der blev sunget nogle af de så velkendte julesange. 

 -Vores tur til 'Bakkegårdens Juletræer & Pyntegrønt' har efterfølgende givet anledning til meget snak, og  vi håber helt bestemt på, at vi må komme på besøg igen til næste år, forlyder det fra 'Dagplejen Fjordglimt'.


onsdag 08. juli 2020

Aftenmusik ved åen i Aalestrup

Lokale musikere spiller søndag i rosenparken

onsdag 08. juli 2020

Utryghed ved den nye bro over Simested Å

Lokalpolitiker har bragt bekymringer videre

onsdag 24. juni 2020

Et tilfredsstillende år for Bio Aalestrup

Lokal "Top 10" over de mest populære film

onsdag 24. juni 2020

Mini Knaberfest er i støbeskeen

Men der bliver ikke kåret en Knaberregent i år

onsdag 17. juni 2020

35 i Østerbølle på kirkerundvisning

Af Hanne MonradØSTERBØLLE: For sjette år i træk inviterer en lang række af Vesthimmerlands...

onsdag 17. juni 2020

Liv i vandet igen i Aalestrup

Hårdt arbejde blev belønnet med glade badegæster

onsdag 10. juni 2020

Aalestrup Friluftsbad åbner igen på lørdag

AALESTRUP: I løbet af ugen bliver der igen et dejligt sommervejr og til glæde for store og små i...

onsdag 10. juni 2020

Aalestrup Naturefterskole: Nu er eleverne tilbage efter en Corona-pause

AALESTRUP: På Aalestrup Naturefterskole går livet igen sin næsten vanlige gang. Eleverne er tilbage...

onsdag 27. maj 2020

Fra politiets døgnrapport

Tre sigtelser til mand fra AalestrupAALESTRUP: En 22-årig bilist fra Aalestrup blev kl. 23 tirsdag...

onsdag 27. maj 2020

Er klar til at åbne fodterapi i Møldrup

Sanni Tøttrup Wölck er statsautoriseret fodterapeut

Arkiv

ingen nyheder i denne liste